Onsdag (tror jag?) 30/4-08

"Sköna Maj Välkommen...." osv osv

Hej! Jag älskar det ordet: H-E-J. Undrar hur många ggr man säger det i en livstid? Eller hur många randoms man säger det till. Det finns mycket i världen att undra över!

Igår såg jag Marie Antoinette och jag ville att den aldrig skulle ta slut. Sjukt nice med all kostym och rekvisita, assssnyggt gjort. Jag diggar rokoko, det är nice. Ändå drygt att måsta bli bortgift till en randomprins man aldrig träffat förrut, i ett annat land bara för att dom två länderna ska införa en allians? Men den var nice, se den. Ikväll är det ju som sagt Valborg och jag tror att det kan vara den mest överskattade högtiden någonsin (trots att det är en av få högtider som inte har något med religion att göra överhuvudtaget. En religionsfri högtid borde ju vara bra, eller?). I hela mitt liv har jag alltid hatat valborg, typ. Så jag är inte så taggad nu heller. Men efter många om och men, så blev det ändrade planer igår, så vi drar till Jessicas stuga en hel hög. Ska bada badtunna (så jag blir av med min badtunneoskuld), se film, chilla, ha det trevligt helt enkelt. Och jag ser fram emot det, inte för att det är Valborg, utan för att det är nice att umgås med kompisar. Förövrigt ligger stugan i Nordmaling och det vet jag några som gillar!

Och jag har ju faktiskt nagellack (Alltid när jag ska skriva nagellack så vill jag skriva det med två g:n. Naggellack, det är nice. Från och med nu heter det Naggellack.) på mig för tillfället! Det känns fint :-) Nej, nu ska jag ta och duscha, rensa min hamstrus bur, spela lite piano, köpa chips eller dylikt på Ica Mariehem för att därefter invänta att folket kommer och hämtar upp mig, kunglig som jag är. Sedan ska ekipaget ta sig till den vildaste Nordmalingsbushen, och det blir ju som trevligt!.

och du tror att du känner mig? Lets see about that.... (det är alltså meningen att du ska gå in på hemsidan nedan och göra ett test om mig av mig)

http://www01.quizyourfriends.com/takequiz.php?quizname=080430060401-957872

iAdios amigos!

Måndag 28/4-08

I mean it, when I analyze the stench - To me it makes a lot of sense

Heeeej! Nu sitter jag här och äter marshmallows. Just det, och det knasiga i det är att jag hela mitt liv alltid hatat denna amerikanska stolthet... men man kan väl ändra sig antar jag. Just nu känns det bara som att dessa fluffiga, lättuggade ting är direkt komna från självaste himmelen eller dylikt. Men som som sagt så kan man ändra sig.

Kom nyss hem från Mollsan där jag och Emma sett en (inte speciellt otippat) dålig skräckfilm. Jag har sett så sjukt många dåliga skräckfilmer så jag blir fan förvånad om jag ser någon bra. Ge gärna filmtips om du sitter och trycker på massa härliga, äckliga, läskiga skräckfilmer! Hur som helst så sa vi att den S-Ö-G men vi hade ju som trevligt ändå, kan nog mest bero på att vi är så himla trevliga som personer. Förövrigt jätteirriterande när vi såg Mikael Wiehe på tv och det tog 20 min innan vi kom på hans namn. Vad är det med att beställa fram information från sin hjärna egentligen? Den bara sitter där och gottar sig med all oändlig kunskap som finns där, men ändå får man bara tillgång till en del, och inte ens på begäran! Det är fan min hjärna, då borde jag väl kunna få veta allt på en gång? Det är ju lite småläskigt, att man inte ens har makten över sin egen hjärna, för vad har man då makt över egentligen.... Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag vill och min plan är att läsa psykologi, för hjärnans funktioner är fan inte ointressanta!

Som stolt Midgårdselev kan jag ju också njuta av ledigheten som pågår i detta nu. Idag, istället för att räkna matte och en massa annat tråk, har jag t.ex varit på stan med Emma,ätit middag hos henne samt varit hos Molly. Jag har fan inte varit hemma på 10 h. Det var nice med stan: Köpte en mungiga på musikanten (jag gjorde det redan förra året, men efter en dag i min ägo så valde den att hoppa ur min byxficka för att försvinna för gott. Det var en hård tid), en klädvårdsrulle som man verkligen behöver tack vare mina katter (perioden mellan det att mina klädvårdsullar tar slut och innan jag hunnit köpa en ny, så får jag undvika användning av flertalet klädesplagg, för att dom är så förjävla håriga helt enkelt. Så illa är det), ett rött nagellack, solglasögonfodral, och en glass (Magnum Colombia, a.k.a kaffeglass. Mmmmm!). Jag har även kommit till insikt i hur otroligt estetiska Magnums förpackningar är, det är t.o.m guld på insidan! Det är yeah.

Och bibliotek kan vara det mest underskattade! Idag har jag lånat 5 asbra CDskivor plus 2 filmer, det är ju inte riktigt så illa. Uttnyttja skattesamhällets privilegier, kära vänner! Det är mina sista ord.

http://youtube.com/watch?v=lxGmmesVI8U&feature=related
det är cleant.^

Goodnight sleep tight

Onsdag 23/4-08

Vill du ha en manick? Jag har hondra!

Well well well, underbart väder, underbara människor, underbar livemusik, underbar mat, underbar glass. Livet är underbart helt enkelt! Jag vill slippa simma och bli en kvinna. Idag har jag varit med om flertalet positiva gastronomiska upplevleser: god gryta (Vildis suger ju faktiskt inte varje dag. Och jag är som skeptisk till maskryktena. Man ska vara skeptiskt till rykten, det är det dom är till för) till lunch, Fanta Mango (jag älskar bara limited edition läsker, och det suger för man blir så besviken när idioterna tar bort dom från sortimentet), blåbärvaniljmjukglass i strut med viollakritsströssel, grillad kyckling och potatissallad, bistrokaffe samt biskvier! JAG Ä-L-S-K-A-R FOODIE helt enkelt!!! Och det är ju rätt så bra, för då blir man taggad på att äta och äta bör man annars dör man liksom. Så jag räddar mig själv alltså! Jag är en hjälte.

Och jag har ju som fortfarande inte börjat renskriva min saga till svenskan. Sagan som förövrigt inte är klar ännu... Jag är verkligen sistaminuten människan nummer ett. Jag och Jenny kom fram till att jag kan vara disciplinerad om jag vill, och därmed skulle kunna gå feta linjer och få niceiga betyg. Men att chilla äger, så därför skippar jag den. Men jag är lycklig ändå, så vad gör det? En helt ny värld. Och jag blir lite pissed när jag upptäcker att tidningar som jag prenumererar på finns ute i handeln INNAN jag fått det. Det är ju fan det som är vitsen med att prenumerera, att man ska kunna slappa hemma och få tidningen utan att behöva gå mer än 10 steg, SAMT att få vissa privilegier = billigare och att man får den tidigare än alla andra. GE MIG MIN ROCKY!!!!!!

Idag såg jag årets första tussilago och det var happy feelings! Askalas menar jag. Pappa hittade massa dvdfilmer som varit borta i ca 3 år, typ 15 st, det var trevligggt! Mest glad blev jag över att få återse kära Cujo, och få hålla den i min famn. Vad säger du Linnéa, ska vi ta och se den nån dag? Förövrigt vill jag tillägga för den som ännu inte är med i galoppen att Cujo är den absolut sämsta filmen som jag någonsin sett i hela mitt liv. På riktigt. Du tror att du äger jorden som du står på, men tänk efter! Människor ska vara jävligt tacksamma över att dom får bo här på jorden, som är så vacker. Men människor suger och jag är inte så taggad i dom... Kanske mer taggad i våra förförförförfäder som inte var störda i huvudet. Det finns färger i vinden va, titta nästa gång du är ute.

Cleanaste idag var när jag cyklade hem från stan innan jag for till Schmäck för att lyssna på Wolfman Jack (min brors band). Jag hade hörlurarna på mig, men hade inte satt på musiken ännu (hade inte hunnit tänka på det) och jag brukar oftast tänka på låtar i huvudet om jag inte har mpthreen på (jag vet att jag är retard, inget nytt under solen liksom!), och då skulle jag "byta" låt, så jag tryckte på mpthreens knappar för att byta, när jag upptäckte att låten inte byttes (jag hörde den i huvudet som sagt, så det var lite svårt att byta låt genom mp3spelaren....) så blev jag smått förrvirrad tills jag kom på att låten bara fanns i huvudet, och inte i mina hörlurar! Fan vad ägd jag blev då. Riktigt jävla ÄGD. Sockervadd skulle fan sitta riktigt fint nu. Undrar just varför det smakar så annorlunda bara för att det är blandat med luft? Jag skulle ju inte gärna sitta och sleva i mig socker med en sked ur paketet... Lite som att eta gelé med tresché i veboá. "Och räcka upp till en - Vad e orde nu? - GREEEN!". Ojojoj, tiden bara rusar iväg, och jag har ju som sagt fortfarande inte gjort min jävla saga. Sagor... det är... öveskattat? Eller nej, nu håller jag inte alls med mig själv. Så hej då.

Tisdag 22/4-08

Mmm I get high with a little help from my friends,

Well hello there. Om jag skrev ett inlägg bara på engelska så skulle Jenny skratta åt mig. Men eftersom ett gott skratt förlänger livet kanske jag bör göra det då, för att bju henne på ett skratt. Fniss. I lördags gjorde jag en grej. En bra grej. En asbra grej. HELT SJUKT JÄVLA KUL! Vill du veta vad grejen var? Mitt band uppträdde på Hamnmagasinet, inför betalande åhörare. Det var N-I-C-E liksom. Att stå på scen (det var inte första gången btw, har stått på scen i olika sammanhäng några ggr innan) är underbart, bara underbart. Så det planerar jag att göra många gånger till i mitt liv :) En nice adrenalinkick. Det konstiga är att timmarna innan var jag sjukt nervös men sen när man står där är det som bortfluget. Människans hjärna är ett intressant fenomen. Så tack Emma och Lova, det gjorde vi G-G-G-REAT (och nej jag gillar inte Frosties. Cornflakes med socker, vad fan är grejen liksom?)!!!

Just nu lyssnar jag på Emmas favvolåt <33333 "When the children cry", vilken jag förövrigt älskade förrut! I nian fick jag till och med vår musiklärare Mats att låta oss spela den på en musiklektion. Den är fan fin :) Detta är dock första gången jag hör den på ett år... När man hör en låt kan man få sjukt mycket flashbacks, och det är nice. Musik kan framkalla så otroligt mycket: glädje, sorg osv. Ett liv utan musik skulle jag verkligen inte vilja vara med om. Om jag någon gång blir döv så blir det också min död. Så enkelt är det med det.

Från en sak till en annan så har jag också träffat Hillevi (min syster, 24 år) idag, det var mycket trevligt! Nytt, svart kakel i hennes kök var inte speciellt fult! Vi chillade på stan ett tag och fixade fika, och gick hem till henne (som också är på stan) och förtärde fikat (drack dessutom kaffe för första gången på en vecka, YEY!). Sen gick vi till Classes (Claes Ohlsons dvs. Och varför vill man döpa en butik efter sig själv? Vänta bara tills ni får gå på Filippa Norbergs, där finns allt man behöver och lite till! And a lots of FIKA.) för att köpa ohålat skrivpapper. Hennes skrivare dejtar inte hålade papper nämligen och jag KAN VERKLIGEN INTE FÖRSTÅ HUUUUR en maskinjävel kan känna skillnad på hålat och ohålat papper!!! På riktigt, hur FAN gör den???? Jag hatar maskiner, jag hatar tekniken. Jag ska bli en amish och skita i allt annat än det nödvändigaste, nämligen att överleva så länge som möjligt och säkra artens fortlevnad. Fast när jag tänker efter så vill jag nog inte bli en amish ändå, för dom är ju kristna (jag är ju som lite utav en ateist om man ska använda ett finare ord..)... kanske ska satsa på att bli eremit istället. ELLER RASMUS PÅ LUFFEN <333333 JAAAAAAAAAAAAAAAAA (L)(L)(L)

Och eftersom jag är synsk så vet jag att alla i världen älskar den här låten: http://youtube.com/watch?v=Yg2INu56vgs

Har även tillbringat en del av dagen som docka (Hillevi övade på mig inför en modevisning där hon bl.a ska ha med sån sminkning) och det var la trevlig. (Jag har aldrig varit i Göteborg.) Funderar fortfarande på vilken sminkning jag ska ha på mig, för innan jag gått ut dessa 3 år på Midgårdsskolan så ska jag ha spenderat en dag med teatersmink på mig, med hjälp av Hillevi. Det blir grymt, va. Nej, nu ska jag spendera min värdefulla och dyrbara tid i livet med att göra nyttigare saker än att sitta här och skriva meningslösa ord som ändå inte betyder något. Well, BYE

(Tänkte att du kanske ville veta att jag älskar parenteser. Om du kan gissa hur många parenteser det är i texten ovan så får du en krona av mig)

Torsdag 17/4-08

There's nothing you can do that can't be done

Men varfo det inte funka? Jag snart bli arg!! (Du vill fan inte se mig arg alltså..)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHH

sådär, ville bara få ut lite av aggressionerna som sprids inom mig efter att ha skrivit TVÅ upplagor av detta jävla förhäxade inlägg utan att hinna spara och innan min glupsking till dator slukat det. För övrigt så var det andra och senaste upplagan det bästa blogginlägg jag skrivit i hela mitt liv.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHH

Well, trots detta förhäxade inlägg (somt troligtvis kommer försvinna igen) så har dagen varit fin. Med jävligt nice väder på köpet! Gjorde min första riktiga cykeltur och det var wonderful. Cykla är synonymt med Lycka <333 Dock så var det drygt att engelskakandidaten tvingade alla i klassen att vänta på mig och mikaela innan dom fick börja med eng.nationella. Men han är väl inte helt insatt i läraryrket ännu så att säga. Vi cyklade som sagt, det var därför vi kom försent till engelskan. Inte för att man måste komma försent för att man cyklar, men nu var det så den här gången, den här dagen i det här livet. Idag har jag även spelat med mitt band, och det var lite småtrevligt. Hade med mig en kassettbandspelare (Jag kände mig lite som en tonåring på 80-talet, det enda som saknades var randomkläderna. Men dom hann inte komma innan jag återkom till verkligheten igen. Det var lite Tjenare Kungen feeling över det hela.) och som vanligt så var det random att höra sin röst på band, eftersom den låter annorlunda i huvudet (Haha, hur schitzofrent låter inte det? Hör du röster i huvudet Filippa? Ja, eller vaddå, det gör ju alla? Din röst låter inte alls som min! Är kakan klar snart? Jävligt nice väder idag, förresten!) än i verkligheten. Eller nu förstår jag inte, rösten jag hör i mitt huvud är ju verkligheten, eller iaf min verklighet? Nej nu räcker det. Vi spelade iaf in oss för att höra hur urusla vi är på att spela. INTE

På tal om cyklar (som den uppmärksamme kanske kommer ihåg att jag talade om förrut ett antal rader uppåt): Hur fan kan det ha känts att chilla på en sadel 3 meter över marken när man cyklade på 1800-talet? Egentligen borde alla människor vara rädd för höjder, det handlar ju om överlevnad! Istället är folk rädda för... malar... Malar är äckliga, men vad gör dom egentligen? Inget. ELLER? Men solens strålar ger mig i alla fall lycka i själen, och jag har även hunnit med en glass på apberget idag. Det var kul, och det hade varit ännu roligare om inte alla skräpade ner så sjukt mycket. Nu låter jag som en surkärring och Yepp, det är precis min tanke. Tanke på vad jag ska bli menar jag! Då ska jag fan hämnas alla elaka jävlar som varit dum mot mig, på små oskyldiga barn och andra medmänniskor. Låter det som en bra tanke? Förövrigt lärde jag mig i söndags hur man gör spanska uttropstecken och frågetecken, fett användbart. Nehe, nu när jag provar funkar det ju fan inte *besvikelse* .... då var det visst inte så användbart. Men nu ska jag fan avsluta det här snabbt som attan, för det börjar sprida sig en skräck i hjärttrakten och den får inte komma till vänstra kammaren genom ena hjärtklaffen får då är det fan kört!! Varför jag känner skräck?? Läs sammanhanget till dom två "AAAAARRGGHH":en så förstår du nog om du inte blev tappad som liten. Well goodbye

Måndag 7/4-08

"Klockorna väcker nu staden Paris, ringer högt från NoOoOtre Dame"

Måste se Ringaren I Notre Dame snart, det var ett tag sen. Det är en av dom få Disneyfilmer jag ännu inte hunnit se i år, jag har e liten Disneyperiod så att säga. DISNEY ÄGER. Varje film har sin charm, jag älskar hur filmerna är tecknade, sångerna, handlingarna, humorn, replikerna, och rösterna. Det är nice när man går bild och form får då tycker 99% av ens klasskamrater samma sak. Den som påstår sig inte gilla Disney är antingen rädd för att bekänna det, dryg eller har helt enkelt annorlunda filmsmak. Om man inte gillar filmerna så är det inte för att dom inte är bra, för det är dom! Utan för att man kanske.. hatar film? Frollo (eller ska jag säga Frodo..? haha alltså...) e inte nice... han har förövrigt samma röst som den elake, tjocke mustachprydde mannen i Pocahontas som har lila kläder. Visste ni förresten att Pocahontas inte bara är en berättelse, utan det är baserat på en verklig historia? Både Pocahontas och John Smith har funnits i verkligheten i slutet av 1500 början av 1600-talet.  Men nog pratat om Disney för den här gången.

Imorrn är det ett extrainsatt rep. Det ska bli jävligt kul :D :D Synd att vi bildare inte har större skåp, får ha min bas i emmas skåp istället... men he funk ju! Det drygaste någonsin kan vara att jag sov 2-3 h inatt (såg Edward Scissorhands, älskar Burton+Depp, efter att ha vela se den hur länge som helst. visades på tv3 00.30) för att jag väldigt gärna ville se Edward Scissorhands samt tänkte "Men jag har ju sovmorron till 12 imorrn, då kan jag sova då istället" men NU är det ändrade planer. Hann (som väntat) inte klart självporträttet, så därför ska jag, samt fler från min klass, dra till skolan extra tidigt för att arbeta med våra bilder. Ingen sovmorron för min del alltså :( Men sova är överskattat, kan vi säga.... Fast det är det dock verkligen inte, men ändå......

Det är så typiskt, för jag hade nämligen planerat att börja cykla (CYKLA <333) den här veckan, och nog fan ska det bli världens jävla skitväder bara för det! Tur att jag inte tog cykeln imorse iaf. Nu känner jag för lite vårväder, give it to me! Tänk att chilla på apberget (inte communityn alltså, för den SUGER) med sina kompisar och med en jävligt god glass i ena handen  och bara njuta av solskenet och varma friska vårvindar. GE MIG!!! Jo, det blir nice när den tiden kommer. I väntan på den ska jag gå och fixa lite hallonsorbet för det är asgott. hej daaaaa
Tisdag 1/4 - 08

Som dimman i London

Kom just på att det varit första april hela dagen och trots detta har jag ändå inte vare sig lurat någon eller blivit lurad. I Sverige har seden  funnits sen 1600-talet, och den är utjjjjjjjjjjjjjuhhhhhhhhhhhh  (min kisse skrev det så jag behöll det :) ) bredd över Europa. April Fools Day. Fan vad trött jag blev helt plötsligt. Astrött och ashungrig. Men jag får inrikta mig lite mer flytande mat, för eftersom mina visdomständer (sjukt otippat, var helt 100 på att jag inte skulle få några) vill tydligen fram, och mitt tandkött är ömt längst in. Det är drygge. Men jag bnfjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nevafan jag ORKAR verkligen inte skriva. Imorrn ska jag träffa Jenny iaf. Det blir nice. Hej då ha en jävligt bra dag. Eller kväll. Eller natt. Eller ha ett jävligt bra liv helt enkelt. cjdsbbsdbövu

RSS 2.0