annales

 
 
Bäst i hela världen (nästan)

http://open.spotify.com/track/6T3IuKNhfOvfsR9I5GMZHL
 
 
Jag och Emma smider så smått våra planer på att bli plötsligt seviiiinrika, blott för att kunna köpa en Jukebox för 55 000 sek. Det känns värt det. Pengar suger ju så skall en inneha dem/spendera dem så skall det väl gå till nåt vettigt för själa?
 
 
Hade jag haft en Jukebox hade ovan nämnda låt varit en del av den helheten.
 
 
 
 
 
 

dub i dub

Eftersom jag lyssnar på musik ca hela tiden när jag är med mig själv (när jag lagar mat, äter den, duschar, diskar, pluggar, städar, cyklar, åker buss, promenerar, handlar, går ned i förrådet osv osv) (obs inte när jag sover men då drömmer jag musik istället, ändå oftast) så gör jag det såklart också när jag TVÄTTAR. Det gör jag nu, och då var det Robyns jävla tur. Och vissa låtar får en ba att tänka: Öl. I ens reptilhjärna. Älskar öl så himla himla mycket, för det är så himla gott!!! Som tur var är jag vuxen och bor i ett hem där jag kan ha öl i min kyl. Så denna afton till ära fick en Brooklyn Lager bli mitt följe mellan tvättvarven och under de jävla pluggvarven (hate på att min Campuskurs är en distanskurs, vill hoppa ut genom fönstret/slita av mig håret/riva sönder en bok pga less på dessa evinnerliga CAMBROSEMINARIER. Förr i tiden dög det minsann att träffas i VERKLIGHETEN och SAMTALA om litteraturen man läst, mvh bitter)
 
Nåväl, här e ja right here right now:P
 
så glatt och vänligt!
 
LEssheten som plugg1 bidrar med. Observera hängläpp och att jag ser gammal ut??? *blir rädd* *forever young I wanna be*
 
Är mkt skeptisk till denna skjorta pga orsak (passformen är dock perfect) så jag innehar som sagt en viss skepsis gentemot den alltjämt. Men den får bo på min kropp ändå, det är höjden av ödmjukhet de må jag säga
 
Inatt drömde jag att vi (jag + fler minns ej vilka men inte så intressant) åkte hiss, och sen i takt med att hissen åkte upp så var det som att det bara var hissgolvet som åkte men att taket hade fastnat???? Så vi åkte rakt upp mot en beklämmande död. Sen levde vi och då hamnade vi på en festbjudning av nåt slag med mycket mat som vi tyckte att vi var berättigade att crasha/snylta ifrån pga hissincidenten som vi överlevt. Vad betyder detta Freud och Jung?? Would u please tell me
 
Jag vet iaf att min barndoms hissfobi typ kommer tillbaka genom att denna dröm drömdes, hur skall jag någonsin våga lita på en hiss igen:((:/
 
Det är komplicerat.
 
Detta är också en typisk öl+danslåt:
 
 

bababababa bababababa

Hahaha alltså är ju ~hemmablind~ for ever, men så jävla off-topic min ~~*bloggdesign*~~ är, den är ca 4 år gammal??? Fr min Sweeney Todd-period. Jag som inte ens vet hur man ändrar, är ej en kodningschey. Eller jo förresten, kanske minns, kanske skall orka fixa! Ändå när Hanna klädde ut sig till Sweeney på Halloween, så jävla fett. Synd att festen sög. Men det kommer fler tåg, och fester!
 
Lyssnar på hiphop *cool*, pluggar *viktig*
Uttråkad.
 
Tur att Emma inte är hemma utan knegar, så slipper hon höra "låten jag lyssnar på VARJE dag" (men obs det är inte sant för jag är mångfald personifierat)
 
 
 
Alltå denna bild är så jävla makaber, jag förstår inte ens varför jag laddar upp den
 

sockerman

Hösten är extra lång i år, det gläder en sådan som mig. En som tidigare var en sorglig gråtransparant skuggfigur förpassas till att vara mer. Förra hösten vill jag helst både glömma men samtidigt, minnas. Den gav nog viktiga, men smärtsamma insikter. Såsom vad ens bakgrund kan vara för nytta i ens framtid, såsom att jag inte är den som skall bo ensam, såsom att jag inte är värd att acceptera dessa oärliga som utnyttjar en emotionellt (ingen är värd det).
 
Alla förtjänar att må bra, därför får jag dåligt samvete när jag gör det - och vet att det finns så många som inte gör det. Varför har jag haft det så bra så himla många månader i sträck? Varför blev livet plötsligt en kumulativ lyckoprocess med oändligt ljus och oändlig glädje och tillfredsställelse? Kommer jag glömma vad det innebär att må dåligt. Vill jag glömma det?
 
Jag vill dock njuta. Därför njuter jag
 
Jag tror, att jag förtjänar det. Jag vet.
 
 
Exempel på Gotlands omåttliga skönhet. man vill bara vandra på en sommaräng 4-ever. Och hälsa glatt på fåren (som kallas: lamm, på gotländska) :
 
 
 
 
 
 
 
 

http://open.spotify.com/track/5uDu2qOoDou7cFXsipAo8l

Rim påtalade nyss att den är en feeder, blir litt rädd nu:S:S://
 
Hej hej hallå internetdagboken, tjolahopp här e jag:P:P
 
Så här ser jag ut idag:

jag i motljus:P *artsy* *dark beauty*
 
 
Jag i min nya frill', osminkad men fräsch:P
 
Stack ut rejält med den (frill'en alltså) på Allstar i helgen, kan jag meddela, bland de superhomogena könsdiktoma grupperingar som fanns: "riktiga" kvinnor och "riktiga" män. Jag e på låtsas dårå i detta sammnanhang som ni förstår. I och med att jag var likt ett spaceship från rymden, skänkt från ovan - vilken gudagivelse! så blev jag också sedd för mitt hår genom otaliga (positiva) kommentarer om mitt hår (eftersom dessa människor aldrig någonsin har sett 1 chey i kort hår). Tack allihopa tack alla randoms det betyder så hiimla mycket för mig att ni bryr er och sånt:))) Att ni sätter mitt värde som individ i något så supertrivialt som: mitt utseende. Tack än en gång!!

Nu skall jag städa mitt rum, adjöss---

krossa kapitalet!!!!!!!!!

Författargeniet skall vakna till liv
men ibland måste den tvingas, fram några kliv.
 
Magdalena Ribbing säger ditten och datten
om kaffetåren och slatten (hon till och med ogillar katter!)
Allt sådant som är sjukligt och oviktigt och kallt -
fast i vissas ögon, viktigare än allt.
 
Vad är en ny, överflådig årgångsservis värd?
Vad är kärlek, värt.
Vad gör själen, närd?
 
Deras utopi, är vår dystopi
men när vi skapar vår egen verklighet når vi längre än så
För vi vet, vi kan -
frångå.
 
Det finns faktiskt andra alternativ.
Det finns -
ett annat liv
 
Vi famlar genom blindhet i tillstånd likt sömn
men i vår verklighet,
blir den riktiga utopin -
dock mer, än en dröm.

sådärja

Med detta vill jag ha sagt att jag kommer försöka börja skriva här igen. Detta med anledning: min C-uppsats börjar strax och då måste jag ha något hopp att klamra mig fast vid i kommande dt (datatider) så att jag inte förgås!!! Av uppsatsångest
 
Vad skall jag ens ~forska~ om, huvva
 
 
En litn tröst till me själv, lyser upp i oktobermörkret:
 

http://open.spotify.com/track/2qppEPX84bYQmgBjCeF8FO

Som vanligt lever jag en termin framåt i mitt medvetande (kanske är jag för dålig på att carpa helt enkelt), har precis skickat in ansökan för vårterminens kurser. Äntligen skall även jag bli student på avancerad nivå! Känns verkligen som en nydanande möjlighet, en ny ansats bort från dessa tre senaste år av studier.
 
Eftersom jag vaknade av mig sj 05:00, svinpigg, så har jag allaredan hunnit med en del, bl.a. äta en seviiingod avvo (goda avocadosar växer ej på träd! eller jo men ah), boka en ny tvättid (en till synes omöjlig uppgift levandes här på Kandidat...), dricka te i morgonmörkret, planera min "framtid" samt softa i salongen. Jag älskar vår salong. Den är fan bäst. Så min plan är härmed att resten av dagen skall flyta på lika produktivt/bra/trevligt. Kan ju va nå
 
Ok typ tråkigaste blogginlägget i universums mannaminne men klandra mig ej!! Har faktiskt glömt hur man gör pga bloggar ca aldrig, har inga rutiner osv. Ni skulle sett i min dagbok, den är betydligt roligare att läsa:( *promise* Obs: det var ingen invit
 
 
 
 
hejdå
 

en vistelse

 
 
 

dessa betraktelser

Eh ok, är i alla fall en gåta hur en inaktiv blogg kan få 42 unika sidvisningar samma dag, what's wrong with you people. Inse att denna sida är död!! Här finns inget att hämta!!! Sluta bete er som gamar!!!!

Funderar mest på forskarutbildning som stundar sen, på hur gott rödvin egentligen kan vara, på hur kul det är att göra politiskt aktivism och på insikten att jag var full tre dagar i rad (obs: ej destruktivt) denna helg. Livet kändes som en liten mikrofestival. Men nu tror jag att jag skall stötta kroppsmaskineriet och sluta påtvinga den till reningsprocesser av oartade proportioner, kroppen blir nog lack på mig annars. Med all rätt. Du får vara aggro kroppen, de e lugnt. Det är inte dig det är fel på, det är mig. Felet var mitt.
 
Sitter i Rågsved och studerar (eller ja just nu bloggar jag, inte så mkt studerande där. Det är ju bara därför en bloggar, för att pluggförhala). Hösten är fin här, vackra löv passerande en bred färgskala. Jag har varit en kapitalistjävel och konsumerat snortajta jeans av vilka mina inre magorgan troligen tvingas samman till ohälsosamhet (tänk: när kinesiska flickor binder sina fötter med sådana där skor). Jag har även ätit en jättegod vegogryta och tagit några bra bilder.
 
Det är en bra vistelse. Men gud förbjude att jag någonsin glömmer när jag var tvungen att vänta på min jacka i en halvtimme (!!!) i garderoben på ett uteställe här. Jävla Stockholm, jag hatar fan att gå ut här. Sura vakter kan dra åt helvete! Som om det vore en storartad bedrift, att inte försöka så pass osympatisk en bara kan. SM i osympatiskhet?
 
Det är kapitalismens fel, precis som med allt. Samt patriarkatet.
 
Era jävla hegemoniska maskuliniteter, medeltiden ringde och önskade få tillbaka det den råkat låna ut
 
Nu: pluggy!

RSS 2.0