kanske aldrig slutar beatlesnörd nej


cha cha bloggiz

Vill även passa på att tillägga att jag fullkomligt HATAR windows 7 av hela mitt hjärta.

Dagens musiktips; Jefferson Starship. Det är något att hänga i julgranen, mina vänner

Nu ska jag gå och bli SNYGG

hej då

"Var kan man köpa nya hjärnor?"
"7eleven"konstii bild på på nå konstiia högstadietyper?!?!?!!?

eh äru stolt eller?

Estocolmo. Jag gillar det, jag gillar, jag gillar, jag gillar. Glöm det idiotiska som jag gått runt och sagt hela året: "Neee, jag ville bo i Sthlm förut, men jag har kommit på att det inte är min grej...". Nu har jag återkommit till mitt ordinary state och kan således mycket gärna tänka mig att bo här.
 
Känns alltid lika jävla bra varje gång jag återbesöker denna stad. Vad gör jag ens bland alla björkar i Norrland, liksom?

Smek på Hannas farbrors Beatlessamling, den var något extra, något vackert. ALLA LP's, EP's samt ALLA skivor. Blev lycklig ändaste in i lilla själroten. Underbart!

Snart kommer Norea, Natta och Hanniz hit. Då ska vi plus Lova och Karin såklart bege oss mot något gayställe här på söder där vi också bor denna helg. De båda två gayställena vi valde mellan hade salsa eller dansbandsmusik på tapeten, varpå jag frågar Hanna i väljningsstadiet av utgångsställe:

"Haha, ojoj - pest eller kolera liksom?"
Hanna: "AIDS!!!!"

Ok bara vi som skrattar åt det, eftersom att vi är cp och så vidare. Men det kan jag nog leva med. Även fin kommentar lämnad av Hanna, återigen;

"Men alltså jag kommer inte komma in på klubben, jag ser för ogay ut"
Jag: "Men vadå du ska ju vara butch! Ta på dig flatflanellen!!"
Hanna: "Nej, jag skulle ju vara femme! Fast iofs så har jag ganska gay naglar. Alltså lesbiska naglar!!!"

Killen mitt emot på tunnelbanisen kunde inte dra sig för att småle när han hörde vår hektiska, oförutsägbara och ytterst ologiska konversation. Precis som det skall vara.

Imorgon blir det pridetåget, är TAGGAD!

På återseende, eller något!

Stockholm nästaaa


Cha cha mina små telningar höll jag på att skriva, men det var ju inte riktigt rätt. Menar förstås elsklingar (skare va, skare va E).

Svarta naglar än en gång, men det var längesedan sist. Samma färg går dock ej att förnimma i mitt inre, inte ens millidel utav en promille. Det finns en chans att denna helg kommer att bli fantastiskt awesome. Resten låter jag vara osagt tills upplevelserna tar vid. Vi ses nästa vecka, pussinussi!
Note to self:

1. Glöm ej V for Vendetta för bussresan
2. Köp en Prideflagga
3. Påbörja debattartikeln om Halalkött.

NÄSTA VECKA kommer min älsklingsgubbe Winstonboy hit, då skall han börja att bo här. Åhhh vad jag längtar! Mer om detta då.

Hejz svejz på eder

wont you please please help meSnart ses vi gumzan!
Varför har jag massa skärsår på mina fingrar för

Lucky Strike 13

När min ilskna mobil väckte mig 10.00, så hade jag fortfarande John Lennons vackra profil på min näthinna. Det kändes som om jag hade SETT honom på riktigt. Jag drömde att Han satt där, i halvlångt, ostyrigt hår, sina karaktäristiska glasögon och i en fin, arbetarskjorta. I bröstfickan så fanns ett cigarettpaket, som hette "Lucky Strike 13". Dealen med ciggen, som han också rökte, var att ha alltid rökte dessa Lucky Strike nr 13, det var liksom Lennons signum. Och jag tänkte att jag fr.o.m nu bara skulle röka det märket.

Olyckligtvis så existerar det inte något Lucke Strike 13, hur tydligt jag än kan se paketet med tillhörande logga (med siffran 13 i en ring) framför mig. Olyckligtvis så existerar inte tillfället då jag får träffa John Lennon, bortsett från hans fantastiska musik och när jag läser hans geniala uttalanden samt läser hans utomjordliga texter.

peace
For our last number, I'd like to ask your help. The people in the cheaper seats clap your hands. And the rest of you, just rattle your jewelry.

 


Varietas delectat

Läste att Da Vinci skall ställas ut i London. Denna ytterst exceptionella och tämligen eminenta händelse borde man ju rimligtvis...vara med om.


När jag bor i London skall jag bli en kulturnisse utav rang.

Men först skall jag äta och dricka te!


shalala lala?

Sitter här och blir nostalgisk och sentimental när jag kikar på gamla bilder. Vill helst av allt bara göra ett fett BL3-inlägg med tusen bilder föreställandes underbara minnen och människor, men jag har inte riktigt orken. Studenten är inte bara en milstolpe i livet, eller en avrundning på det som varit. Det är även en fet jävla dörr som kastas upp på vid gavel. Det som än gång varit så självklart, tycks inte inhysa en promille av säkerhet längre. Vad händer imorgon, nästa månad, om ett halvår, om ett år eller vad gör jag fan ens kommande helg?! (Lyckligtvis så har jag ju sista frågan besvarad åtminstone, alltid något) Vad skall jag studera, när och var? Alla möjligheter finns, men vilken ände skall man börja i? Situationen är minst sagt konfys. Mest av allt finns det nog fördelar när jag tänker efter.

Men jag saknar likväl BL3. Kommer att ta tid innan jag släpper det

Bild tagen av Lollo

Mouthful Of Grass

Cha cha bloggen, älskarej, saknarej men nu e jag häääär igen!!!!

Har min lugg på fel sida - dvs den motsatta som jag aldrig någonsin haft den på; "living on the edge". Känns jävligt spännande och mycket bra. Lova har sällskapat mig denna halvmulna och mycket blåsiga afton. Vi lyssnade på bra musik, drack kaffe, filosoferade, promenerade, blev ivägblåsta i höstblåstN (vad hände med juli?!), drack min fantastiskt gastronomiska varma choklad med vispad grädde, samt spelade Hej Knekt tills alla grannar garanterat blev väckta. Sedan gjorde jag en pride-tröja med kukar på.

Det har varit en bra dag. Imorgon skall jag äta på Rost med mor, kan inte bli annat än fantastiskt! (speciellt när man inte behöver betala för att bli mätt, liksom)

Remember, remember the fifth of November
The gunpowder, treason and plot
I see for no reason why gunpowder treason
Should ever be forgot


Man måste helt enkelt älska: Jefferson Airplane, Joy Division och Arcade Fire.

Kände på en gravidmages sparkar för första gången i mitt liv häromsistens - livet är fantastiskt!

charå

*bloggtorka*

the salty catAllså jag kommer aldrig fatta eller acceptera varför de bytte ut detta konstverk mot en så jävla ful design som inte ens är värd att få visas på min blogg. Det var visserligen ca 4 år sedan. But I still haven't come over it yet. And never will.

Plus att de smakar saltlakrits med en underton sötlakrits nuförtiden?!?!?!??!?! Har de bytt recept blir jag arg på riktigt. Sötlakrits kan ta sig.PS Mina syskon samlade på tomma tablettaskar på 90-talet. En sjukt meningslös syssla egentligen. Vad ska man tänka; ba: "WOW: Min 500:e i samlingen, SCORE!!!!!" DS

tell me

Note 2 Self: Köp aldrig Euroshoppers kaffe. Inte ens när jag är JÄVLIGT sugen


Nu har jag äntligen kirrat ett ordentligt vax (från Lanza. Älskar typ Lanza har jag märkt. Ba ett tipz). Nu luktar mitt hår gott vax. Är jag en vaxperson.

Svar: Ja.

Gillade värmen från den kemiska reaktionen.

Dessa tider alltzå

in this world the colour of faith might be blindedUndrar varför det bara är jag som insett storheten i Frida Hyvönen? Har i alla fall sovit i en säng som hon sovit i tidigare ~~kändizpoäng~~ . Faktiskt rätt coolt.

Men på riktigt lyssna på na då. Hon är för fan från Robban vettja *man måste stödja laget*

Men egentligen är jag nog bara trött.

Imorgon träffas Berget Jenny - looking forward 2 it!

Snart är det time for time, Winstonboy


Gos


Familjemiddag, schtééémning


Freaks.


Schpénnande?!?!


Melonlemonmelon GÖTT


The adventures of Little Winston, nr 1


nr 2


nr 3


Puss pårej älsklingsgubben lav ya


Härlig bild tagen av Linn-Slickepinn


"Hej lille vän"TVÅ VECKOR

ÄLSKA P

Mina 3 favvosmileys:


1 :-----P

2
:))))

3 ::::)

Herråp ;PPPppPPPP;pPPPP

bussiga klubben?

Ok detta är ju ett skämt vad fan. Igår skrev jag ett glatt inlägg om att Arcade Fires album återigen finns available på Spotten. Jag skrev även att de som jobbar på spotten förmodligen är sadistiska svin som gillar maktleken. Sistnämnda fick jag än en gång bekräftat nu: DE HAR TAGIT BORT ALBUMET DAGEN EFTER JAG UPPTÄCKTE DET!!!!!!!!En ondska lika grym som denna, jag har svårt att tänka mig det. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Ah de e lunch!

Imorgon får jag träffa världens bästa Winstonboy ännu en gång. Kan inte förstå att det endast är ca 3 veckor tills han är en del av min vardag. Livet är underbart när livet är underbart, så är det "LIKSOM BARA". Alla älskar väl Paolos medverkan i Män Som Hatar Kvinnor för övrigt.
Såg Ondskan förrut ikväll. "Fimpa här ditt fega jävla kräk!!!!". Jävla snobbskola. Gott med cigariller dock.

Godernatter, dröm om vackra kissekatter

neon bible
Danksöndag, kära danksöndag. Du är så dankvänlig.
Upptäckte till min egen stora glädje att Arcade Fire-albumet Neon Bible äntligen har återkommit till Spotify. Förstår inte varför de ska vara så fyllda av beslutsångest; de lägger till album, tar bort dem, ligger till dem igen och håller på så där i evigheternas evighet. Gissar på att någon sadist som håller i spakarna i SpottenCrew gillar att leka detta maktspel av rent nöje. Finner ingen annan logisk förklaring.

18/7-2010

ps de jävlarna ska skjutas ds

Är du säker?

Alltså åååh jag hade totalt förträngt Annika Norlins existens, men sen upptäckte jag den återigen igår "Det kommer bara leda till något ont", och det ägde ju allt nästan. Fin hon ääär. Hon är dessutom Umeåbo nuförtiden *taggar den dagen jag stöter på henne på Konsum City eller varför inte Bibliotekskaféet* !

Haha minnen, pipes: "Annika!"
Vi kommer att dö? Samtidigt? Du och jag? JEPP

och så var det bokförlagarn som inte läste böcker

Sjöbris var ju riktigt chill! Föga förvånande när älskade, kära, gamla studenkårN  (även känd som Scharren, Rosa Villan men också Scharinska. Kärt barn!) stod som arrangör. Gratisfylla och gratiscigg all night long gillas av oss fattiga dödliga. När jag brukar dessa droger blir jag rik och odödlig - nämen så passande!

Kiwi Maddog ägde och det är ju kung när man som förband blir tvingad till en extralåt. Industri Royal var....hmm...joråsåatteh....

Har aldrig varit ett fan av dem, inte ens när jag gick i sjuan och fan inte hade något förstånd. Till och med då förstod jag.

En bild säger mer än tusen ord. Flera bilder säger således tusentals jävla ord! :
Liten (fast långt) listaaaa :PPP

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?

Hej heteronormativitet. Johnny Depp, Kurt Cobain och John Lennon är de enda männen för mig. (piercingar och tatueringar är även det NICE)

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?

Nixpix

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

Linniz samt Amandus + Linda

4. Hur lång är du?

167 cm över marken, sägs det.

5. Vilken är den senaste filmen du sett?

Flickan Som Lekte Med Elden

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

"Hon skrev bara att hon är och bazzar hos leopold, jag tror hon har fått i sig lite alkohol om jag säger så, Haha! Men hon är nog bara här nu på sommaren skulle jag tro."

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Sms = djävulens påfund. Eller snarare: T9 = djävulens påfund

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda

9. När såg du senast din mamma?

I onsdags eftermiddag

10. Icke godkänt i något ämne?

Matte B och jag är JÄVLIGT stolt över det!!!

11. Mvg i något?

Jepp, lite olika men svenskan + sam ligger närmast hjärtat <333345

12. När vaknade du idag?

06.00 (vissa knegar ju)

13. Vilken är din favoritplats?

Där det finns underbart sällskap och fantastisk musik. Men även London.

14. Vilken plats föredrar du minst?

Väntrum av olika slag. Vildmannen.

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?

Förhoppningsvis Götet eller London

16. Hur stor är din säng?

Lika liten som ja så de passa ju bra ::::PPP

17. Vad sover du i?

tisha, triller

18. Hur många kuddar har du i sängen?

Lika många som jag har tummar!!!!

19. Var har du bott/bor?

Gör det enkelt för mig: Holmsund, Gotland samt diverse stadsdelar runt om i Umeå.

20. Tycker du om kinamat?

Du menar den västerländska tolkningen av kinamat? Inte nämnvärt. Jag är gourmand. Jag avskyr snabbmat.

21. Tycker du om kaffe?

Om jag gör!

22. Vad dricker du helst till frukost?

Ett gott te med ekologisk honung i

23. Kan du spela poker?

Nej, försökte lära mig en gång i tiden, men det gick inget vidare. Har nog för lite intresse utav det.

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?

Faktiskt inte

25. Vill du ha barn?

Som jag tänker min framtid nu: Ja.

26. Kan du några andra språk än svenska?

Jig kin priti i-sprikit!

27. Har du någonsin åkt ambulans?

Niet.

28. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet, men inte för att bada i *är ingen badmännschka*

29. Vad spenderar du helst pengar på?

Jag spenderar helst inte pengar. Men när jag väl gör det så är nöjen absolut ett av de bättre sätten att lägga dem på.

30. Är du cool?

Det är höjden av ocoolhet att benämna sig själv som cool, så jag låter svaret vara osagt.

31. Kan du rulla med tungan?

Nononooo

32. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag känner många roliga människor från männskobyn
33. Vad har du för ringsignal?

Tinika citerandes Barney the dinosaur: "I love you!"

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Säkert något

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Hannas vackra konstverk, akryl på duk, föreställandes en kvinna, i mina favoritfärger svart och rött (L)

36. Kan du byta olja på bilen?

Hahaha -  frågade du antibilisten.

henry the horse

Tänkte blogga men kom på att jag varken orkar eller hinner. Tjarå!!!!!!!!11vita kaninen likzom

Kan vi inte ha en middag eller nåt


Socialisera mera osv

15/7-2010

Två töntiga festivaldikter som jag skrev, avdankad och schliten av spriten, en tröttsam men solig eftermiddag på Borlänges Stadsbibliotek:


1.

Festivalrusets djup
Ut och sup
Stekande sol och hetta
Svältande tonåringar att mätta

Förfesten i tältet
Euforisk kavalkad över fältet
Skynda, skynda -
Konserten börjar!
Där inget fanns att sörja.

Är det inte alldeles underbart?
Rent ut sagt ofattbart
Dessa fantastiska dagar
Bör lämpligen jämföras
med en saga.

Önskar att det för alltid
kunde få vara.
Aldrig vill jag
härifrån fara.


2.

Köernas oändlighet
är mig likgiltig
Bajamajornas sunkighet
är mig likgiltig
Gassande sol som kväver
är mig likgiltig
Överberusningens konsekvenser
är mig likgiltig

Men sommarens livfulla glans,
med sol och dans
Alla spontana, trevliga ungdomar
Fyllda av drömmar
och fria från fördomar

Gör mig underbart lycklig
Vill för evigt vara
i nuet.
Över detta finns ingen likgiltighet
att förnimma
Endast glädjens eviga timma.

I'd rather write a symphony

Note 2 self: Investera i 5 tjog teskedar när du flyttar ut ur boet. Minst. Teskedar är oumbärliga.Fortfarande nytt tills den dagen det blir gammalt.
hottandottanpunktcommm

vet ej om det var en slump eller om mitt dagliga vokabulär sakta men säkert infiltrerar min hjärna när jag skriver horamail.com istället för hottan. men jag tror nog inte att jag undermedvetet vill bedriva hor i alla fall (än värre köpa). är på lisbeths sida ni vet!!!!!!!!!!!!!11
"Det är kul när man bryter sitt mönster litegrann"

Lyssnar på Ebba Grön (å jag e Ebba Röd) och fick plötsligt en ingivelse att jag vill att följande scenario skall äga rum nu:

Det ska vara höst, jag ska va i gbg i gott sällskap och jag skall vara på Sticky Fingers och dansa döden ur mig och dricka starobrno och tequila och rangla hemåt i höstnatten med en snygg höstjacka i militärstuk och snygga skinnskor. att klippa kort hår är det bästa jag gjort på LÄÄÄÄNGE. lenge!


Jag och Monka har chillat och sett Flickan Som Lekte Med Elden och Lisbeth Salander är inte utav denna jord.


Nu blir det ej rangling hemåt i gbg's höstnatt, men däremot cykling nykter hemåt i umeåss sommarnatt.

Patti äger herrå

sol och sånt

Tror bestämt att jag har spillt (fast det heter spullit - det står jag fast vid!) kaffe+öl en gång för mycket på min mobil. Det finns få saker som jag hatar lika mycket som teknik


LÅT DEN DÖ DEN JÄVLA HORTEKNIKEN!!!!!!!!! DJÄVULENS PÅFUND!!!!!!!!!!!1

Som jag brukar säga; är född 42 år för sent. Hade jag varit ung då hade jag åtminstone sluppit mobilhelvetena.(när kändisheten spårar ur och sådana här töntigheter bedrivs)


Men men glädjen är stor ändå för jag ska träffa Mattfolket idag för första gången på tusen år. Min gamla bästa vän, fint ska det bli att få se henne!


Ha en fin dag hörrenini


Charå

trocca 4-evevever

påminn mig att aldrig använda trocadero som groggvirke. har kommit på att trocca är världens bästa läsk och låtom mig ALDRIG förstöra den känslan/tanken


ahhh, skulle inte tacka nej till en iskall liten glasflarra trocca (det ska vara glasflaska eftersom det är mest old-school=godare) alldeles i detta nu


inte speciellt läskande bild men han få dug (obs det är ingen ordvits bara ett paradoxalt ordval))
första inskolningsdagen: check!

gick ba fint. tror att jag kommer att trivas mycket bra. men nu ska jag sluta leka vuxen och prata jobb.

nu ska jag dricka góteet!

HERRÅP

bla bla hej hej

Mickiz ville se en större bild på ma new fresh hair, och inte kan jag förneka mina kära facebookbojkottande vänner den äran att få se håret även dem.

So, here ya go!


tisdag 13 juliii 2010
Jag, smeker mitt hår en sista gång innan Caroline fick saxa det.


Tack gumman för ditt stöd och för ditt uppehållande av hemlighetsmakeriet kring det hela, puss!


Om hår

En detalj som alla antingen har mycket utav eller nästan inte alls. En detalj som påverkar hur du uppfattas av andra. En detalj som kan göra enormt stor skillnad i helheten.
En persons hår och frisyr kan betyda så många saker på samma gång. Det kan vara en symbol för makt, subkulturstillhörighet, kvinnlighet eller manlighet (hur man nu skall definiera kvinnligt och manligt är en annan fråga av feministisk grund), ålder, politisk eller sexuell läggning etc.

Träffar man två personer varav den ena är kvinna med dreads och den andra är man med snagg, så får man direkt olika associationer, även om man inte vill kalla sig själv för fördomsfull. De flesta skulle nog tänka att kvinnan med dreadsen förmodligen är vegetarian/vegan, ekologist, kanhända intresserad av rastafarikulturen. Mannen med snagg skulle kunna uppfattas som inskränkt och fördomsfull, rent utav rasistisk beroende på vilka kläder han bär.

Onekligen är det så, att håret spelar stor roll i hur man uppfattas av andra. Om man sedan väljer att faktiskt bry sig om hur andra uppfattar en eller inte, är en annan femma. Förhoppningsvis har man tillräckligt mycket självtillit för att endast följa sina egna tankar.

Hela mitt liv har jag haft långt hår, aldrig kortare än till axlarna. Jag är övertygad om att folk associerat mig som "tjejen med långt hår" i vissa sammanhang, kanske omedvetet, kanske medvetet. Efter att jag klippte side-cut i våras fick jag blodad tand. Det som förrut varit otänkbart blev plötsligt helt självklart. Jag skulle ha kort hår.

Jag skulle slippa behöva föna det i 10 minuter med hårtork, slippa använda halva handflatan med schampoo, slippa kamma det i många minuter till mina hårömma känslenervers förtret. Slippa sätta upp det tid och otid på grund av att det är i vägen.

Aldrig mer! Eller, åtminstone inte på några år. Känslan då jag steg ur frisörstolen igår vid tretiden är totalt obeskrivlig. Det enda ordet som kan sägas är: RÄTT. Man måste våga ta risken för att kunna gå vidare, kunna utvecklas. Och blir det inte som man tänkt sig, så växer det alltid ut igen.

12/7-2010

Morrissey är ett geni.Heifer whines could be human cries
Closer comes the screaming knife
This beautiful creature must die
This beautiful creature must die
A death for no reason
And death for no reason is MURDER

And the flesh you so fancifully fry

Is not succulent, tasty or kind
It's death for no reason
And death for no reason is MURDER


And the calf that you carve with a smile

It is MURDER
And the turkey you festively slice
It is MURDER
Do you know how animals die?


Kitchen aromas aren't very homely

It's not "comforting", cheery or kind
It's sizzling blood and the unholy stench
Of MURDER


It's not "natural", "normal" or kind

The flesh you so fancifully fry
The meat in your mouth
As you savour the flavour
Of MURDER


NO, NO, NO, IT'S MURDER

NO, NO, NO, IT'S MURDER
Oh ... and who cares about an animals life?

ibland gör man rätt ibland gör man fel

Imorgon är en spännane dag, av flera orsaker. En av dem är att brushans flytt blir officiell då den beryktade flyttständingen kommer att äga rum, 84 kvadrats smuts skall bli skinande, bländande rent - renligheternas renlighet. Eftersom att det bor enormt mycket snällhet inom min lilla kropp så kommer jag självfallet att hjälpa till i 10 h om det så skulle behövas.

Imorgon kommer el padre hem, jaaaa (L) (ty det är icke endast ETQ som älskar sin far)

Har tänkt städa hela jävla dagen, skall nog styra upp det nu tror jag bestämt. Kubanska cigaretter är gott.
PS kommer sakna min bror väldigt mycket men that's life. måste även säga rip till fekkelägenheten matematikgränd 1D, så många fina fyllor vi upplevt tillsammans (U). aldrig mer. DS

öh kött

Är ju veg och allt, och kommer så förbli ett bra tag framöver. Kött alltså, det går inte. MEN jag kommer likväl aldrig glömma de glada stunder under högstadiet som vi njöt utav Hamnis underbara kycklingsallad med mangorajasås. Heaven osv

Klicka på han vettja, klicka på kycklingssalladen


11/7-2010

Äter frulle nu haha, älskar att fucka upp dygnet


Sen blir det middag om en timme igen, älska mat!!!

Undrar om det är många stackars satar där ute som slaviskt skall följa kvällens finalmatch. Dessvärre är nog ingen mening med att undra eftersom att det är rätt självklart var majoriteten ligger. Jag är inte en av dem!

Kollade gamla bilder. Ovan ser ni en 15-årig Filliz och jag ser fan så jävla ojag ut? Good ol' timez yez? Kanske nej

nirvanatishan for evahhh

Lyssnar på Ramones och känner mig nöjd med kvällen. Kanske låter torr i någon idiots öron, men man behöver fan inte bli odrägligt full för att njuta av en lördagskväll. Efter peace är skönt att chilldricka. Trädgården äger för övrigt; spelade bara massa gohårdrock och det är sannerligen aldrig fel

Kvällens bästa kommentar, sagd av tillnyktrad kille 25:

"Är det där en Nirvana t-shirt eller ser jag fel?!"

jag gör visande gest som styrker frågan jakande

Han igen: "Jag skulle kunna gifta dig med dig för att du har en Nirvana t-shirt!!! Du är en vision!! Näste gång jag ser dig ska jag ha ringarna redo!!!! Det kanske är att köpa grisen i säcken för dig men vad fan"

Hahaha, älskar sköna människor

Nu ska jag sova och döda hostan om det går. Hoppas på en friskare dag imöra!
En gång kom det en randomhund och hängde med oss. Don Vito var hans namn, förtäljde en orolig ägare 1½ h senare.

färgläggning av duvor

Lyssnar på Knivens operaalbum. Tänkte försöka lära mig att älska det once and for all.

Var på mitt livs första arbetsintervju idag. Kände ingen nervositet innan, vilket var skönt. Pratade på som vanligt och kände hur väl jag formulerade mig (älskar när man känner att man har totalkontroll och grepp om situationen - exakt som när man håller tal).

När hon började plocka fram viktiga papper som skulle signas, samt papper till lönekonto kände jag: SCORE. Trodde ej att jag skulle få besked redan idag?! Inskolningen är på tisdag i alla fall, och det känns fantastiskt underbart. Har velat jobba med detta i 1½ år och det känns helt perfekt.

Blir således ingen Stockholmsresa nästa vecka, men det gör inget. Försöker satsa på att besöka Pride med ett gäng i alla fall, och det är väl bara 2-3 veckor dit? Blir kingen!

Nu ska jag dricka kaffet och bege mig mot det så väl återbesökta Sofiehome once again.


Pussinussi!

king? kung? eh, nej lol - earl

bra sång

Gillar oerhört att kamma både ögoninflammation samt inflamerade halsmandlar at the same time. Njuter

Jag njöt dock inte av Umeås segaste publik på Salem ikväll. Vad fan skall man se artister live för, om man inte har en uns av rytmik uti sin kropp, eller en promille av känsla för eufori? Det var fan dödare än köttet ni förtär dagligen.

Men Salem verkar ju vara en trevlig prick kanhända. Nu ska jag fika och hosta mig till sömns *gilla* - har ju viktiga bestyr imorgon på förmiddagen som ni vet.yeze

Problemet löste sig. Jag lyssnar på PARTEEEY-listan, trots att det är vare sig förfekke eller fekke: "And I just can't seem to get enough of you!" och det är faktiskt ganska taggande trots att jag ej kommer förtära alkohol de närmaste 40 h.


PS Ett minus är att listan, förrut till synes perfekt, dessvärre blivit halv-rapead av... inga namn nämnda. Men det kanske går ändå! DS

grönans spenatssoppa

Behöver inspiration till en ny awesome spotifylista, då mina 61 styckna inte duger längre. Dessvärre saknar jag just det - inspi. Förslag på lösningar till problemet?


Burberry Summer är så mycket som en ny favorit. Varför det nu skulle spela någon roll. För det är ju faktiskt helt irrelevant information i alla de olika sorters sammanhang

Nu ska jag laga asgod mat herrå


En gång såg jag och Lova en Laleh Look-Alike. Sekunderna innan cyklade jag nästan in i Lova det ägde för hon blev jätterädd i onödan hej då

bright are the stars that shine, dark is the sky
Tala Vänligt! För den trötte
likt en hälsodryck det är.

Tala vänligt! Nästans börda
du därmed till hälften bär.

på måndag händere nå skoj

Vaknade med ihopklistrade ögon som ej gick att öppna samt en än mer infekterad hals. Peacesjukan, kallas det visst. En upplevelse i sig

Man tänker göra så mycket men det sker så lite, och jag undrar när biblioteket stänger idag? De har säkerligen antagit efterblivna sommaröppettider till mångas förtret.

Äta, kläder, piano, städa, cykla, läsa politik

KANHÄNDA JAG UMGÅS MED HANNA ELLER EIJA OM EXAKT EN VECKA VEM VET

Denna bild dedikeras till Hanna The Man:Jag och min soldatman, är han inte vacker? Han har dödat många oskyldiga offer också, ändå bra


Egg in a basket

knasterknaster

Hostar smärtsamt och hör kidsen räkna till kurragumma utanför fönstret. En värdelös men samtidigt så genialisk lek. Vet ej vilket som överväger mer

Jobbade med Linn idag igen och det ägde. Det kom rätt mycket folk se he va som roligt! Vet att jag är ämnad till det yrket, kafédrömmen kommer aldrig att dö förrän den är sann. Kommer bli niiice.

Här får ni ett smakprov på vad som tillkommer mitt hushåll om fyra veckor:


GOSE, pusspuss på dig.

Nu ska jag hoppa i duschen, laga mat, äta den samt bege mig till pipor af skottland för det var fan oförskämt längesedan sist.

hjälp?!?!?!

Sa ordet Bjälke och tänker att Bjelke är ett fint efternamn. Självfallet kan man heta så också (vad kan man inte heta). Filippa Bjelke.

Kokar massa ägg det äger!!!! Hårdkokta ägg är fantastiskt gott.Denna cover på Beatles låt Help är den enda Beatlescovern som jag hört i mitt liv som faktiskt ÄR bra, på riktigt. De har verkligen gjort sin egen personliga tolkning av låten, och de gör Lennon/McCartneys verk rättvisa.

You have to listen to Mörklila, you just have to

jag trodde de va markuuus

Cha cha bloggen! Längesedan sist, har saknat dig asmycket tills jag dog. Sedan återuppstod jag och nu är jag här - till er förtret! Praktiskt.


PEACE AND LOOOVE 2010 var om möjligt än mer fantastiskt underbart än 09's version. Underbart väder, underbar musik, underbara människor, underbara fyllor (minus en fast den var fan underbar den med eftersom jag ägde Europe tack vare den).

Kika på bilder på ansiktsbok om ni mot förmodan känner något intresse utav att veta mer.

I skrivande ögonblick bakar jag och Linnslickepinn mockarutor i hennes mors kafé. Kafé Kanonen heter det, och är beläget bortanför The Wild Man (ni vet, vår gamla äckliga matställe som tvingade på oss skit i 3 år). Kom hit och fik!

Taggar:

1. Tatuering
2. En tid jag skall boka här i dagarna
3. Val i september
4. Stockholm när det väl sker

Punkt nummer 4:a kanske sker under nästa vecka, om jag har tur! Nu skall jag läska er med denna halvt estetiskt tilltalande samt mycket stulna bild:


The Who äger,  Fucking Åmål äger herrå

RSS 2.0