moviemakahhhh

Efter diverse aggressionsutbrott igårkväll, samt inbrytning via balkongdörr, och flertalet vändor fram och tillbaka från Ålidhem - så fungerar äntligen allting med filmandet. Filmkameran, filavläsningen till dattan, redigeringsprogrammet.

Således har denna lördagsskväll tragiskt nog spenderats ensam med detta skolprojekt. Kan dock inte annat än le lite inombords ändå, eftersom att det verkligen är så sjukt lite tid kvar av dessa skoldagar inkluderandes sina helvetesprojekt.

Igår beträdde vi den årliga fysikgrändsfekkens glada marker för första gången. Jag var övertygad om att bevittna tragik och misär, och minst få en flaska kastad i huvudet. Jag fann till min glädje att mina förutfattade meningar ej stämde.

Det ägde, helt enkelt! Kung tradition med gamla anor (åtminstone 35 år eller nåt). Vi fick även besöka DJ-cribet, pga mannen med den svarta masken *V.I.P*. Härliga tider

Taggar redan nästa år (förutsatt att jag bor här då dvs)!

Idag deltog jag och Hillevi i en loppis. Jag tänkte innan: "Om jag får 50 spänn är jag fan ändå ok nöjd" eftersom jag misstänkte att det inte skulle bli alltför mycket besökare. Jag tjänade 30 kr. Vilket ger en timlön på ungefär 10 kr/h... :----)

Men det var trevligt ändå, fick ju lite quality-time med syster hur som så det övervägde ju helt klart

Blir deppad när Skid Row spelar ikväll och jag sitter här på någon jävla fårfilt med ett laggande Spotify. Helvete då

Jajaaaa nuuuu ska jag stupa i sängen

LJUVA SÖMN

"I don't believe in Beatles"

 

No words necessary.


"Bonjour!"

Hade jag inte varit så jävla trött, så hade jag inte tvekat en sekund. Vet inte vad jag älskar mest; den underbart vulgäre men ack så perfekte karaktären Gaston, den förvirrade men ödmjuka fadern eller när Odjuret dampar (på svenska då): "DU SKA ÄTA MIDDAG MED MIG, OCH DET ÄR INGEN INJUDAN!!!!!11"


Kan omöjligen bli dåligt någonsin, kan det?
27/5-2010

Det händer ibland, rätt så ofta, att man läser debattartiklar/krönikor/insändare/kåserier som får ens blod att når en temperatur nära kokningsgränsen. Detta hände dessvärre nyss, då jag kikade i nyaste numret av Nöjesmagasinet City. En så vitt jag förstår nyinkommen musikskribent har fått äran att skriva månadens musikkrönika.

Problemet är bara att jag inte ens i mina vildaste fantasier kan förstå hur hon kunde få detta jobb, när hon resonerar på detta vis kring skivrecensioner;

"Och just det gör det så kravlöst att vara recensent. Det handlar ju om min åsikt. Det är ingen enkätundersökning eller en omvärldsanalys, bara jag. Tycker jag att skivan är värd en femma eller en etta? Visst, man kan gotta sig i djupa analyser, ta hänsyn till genren, se olika nyanser, googla vad recensenter har sagt i hopp om att ge skivan lite nytt ljus, spela låtarna igen och igen för att de ska "växa" (har hört att de brukar göra det) men allt som oftast går man bara tillbaka till sin första och mest instinktiva, egna, åsikt."


Tråkigt att hon får ett jobb som jag hade dödat för att få, när hon inte ens inser vikten av att kanske ha passion nog att analysera musiken, för att kunna recensera den sedan? Det är helt absurt att hon med andra ord lyssnar på albumet en gång, tänker antingen: "Det här sög" eller "Det här ägde", för att sedan skriva en rättvisande recension utifrån det... (för tro mig, den recensionen kan aldrig göra ett album som några människor slitit med i månader, rättvisa)

Vad jag inte förstår, är varför man ens vill jobba som musikrecensent, om man inte ens VET att musik växer ju mer man lyssnar på den? The Knife förstod jag mig verkligen inte på, för 2 år sedan. Nu är det ett av mina absoluta favoritband, och att påstå att Karin och Olof Dreijer är annat än mycket kompetenta och nyskapande musiker, vore ren och skär lögn, alternativt okunskap.

Ens personliga åsikt väger absolut alltid tyngst, och den kan såklart aldrig vara fel. Men kruxet med en bra recension är just att hitta balansen mellan subjektivitet och objektivitet. Ingen har sagt att det är enkelt, och en seriös recensent tar nog den tiden som behövs för att ge läsaren en sådan sanningsenlig skildring av den analyserade produkten, som möjligt.

Plus att hon klagade på hårdrock, blir man less eller? Det kanske bara är jag som är bitter, men jag börjar tröttna på att så många inkompetenta människor alltjämt skall jobba på dessa tidningar som omger mig.

Nu ska jag läsa om genus, tack för mig!

kul osv

Det hade verkligen inte kunnat komma mer lägligt. Självklart skall kamerahoran fan förstöras utan orsak (?), så här underbart perfekt timat inför studenten och peace and love. Snälla gud som jag ej tror på, varför jävlas alltid all teknik med mig??? What did I do wrong???? Börjar faktiskt fundera...

Har liksom haft 4 mp3:er, ca 9 mobiler (dock mer än hälften beggade), 2 kameror, 2 stereor de senaste åren, säger ju en del....

Fast man kanske inte skall klaga, det blir ju rätt ~~häftiga och abstrakta~~ bilder på la cámara nuförtiden... ÅHHHHHH (autentisk bild. tror dock ej att man kan ta bilder över huvudtaget nu)

be sure to wear flowers in your hair

Blir underbart lycklig när jag tänker på att jag efter flera års längtande äntligen ska få se Ane Brun livs levande och live. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle det få den äran, och i höstas var jag så bitter för att jag inte kunde ta mig till hennes konsert i Stockholm. Men den som väntar på något gott, helt enkelt. Blir amazzzzing

 

Nu ska jag das klavier spielen, eller hur man nu säger (har inga som helst ambitioner på att lära mig tyska, men ryska, däremot)


barbarism begins at home

Har ni tänkt på, att när man diskuterar någon som betett sig känslokallt/varit sadistisk/saknat empati så använder man ofta uttrycken: ”Han/hon betedde sig som ett djur!” ”Han/hon var verkligen inhuman” ”Det var ett omänskligt beteende” för att förstärka det förfärliga i handlingen.

 

Paradoxen i dessa uttryck vet inga gränser; med tanke på att människan ÄR den varelse som utan tvekan bedriver mest sadism/barbarism/tortyr/hemska handlingar av alla jordens varelser. Så varför använda sig utav motsatta uttryck för att styrka handlingar av ondo? Det roliga är att jag finner en religiös anledning underliggandes till detta. Det kan jag berätta mer om en annan gång. Det var bara en liten tanke så här i natten

 

Men nu ska jag, föga förvånande: SOVA

 

 

Det kommer att äga, vågar jag påstå


inte churchill

Klockan tickar emot 00:29, och jag har fortfarande inte påbörjat på växten-i-glasburk-horan ännu...Ändå nice?!?!?!

Jaja, det blir nog bra det där. Det enda jag ser framför mig är  torsdagen (obs syftar på sturren och inget annat) som annalkas så fruktansvärt snart. Underbart, är det enda jag tillägger. LO-VE-LY

Om några dagar ska jag lägga upp en bild på Winston, den lilla söta gubben. Han skall bo här fr.o.m den 14 augusti. Blir nog alla tiders, skulle jag tro!

Frågan är ju varför jag korrekturläser samt halvt skriver om Eijas kompis skittal när jag har en Nkuppgift som har deadline tills imorgon... Så många frågor, så få svar...

God natt Winstonboy, ät dig stor och stark och skaffa längre hår, så blir du älskad av alla. Men det blir du i vilket fall såklart

PS Kanske bör tillägga att Winston ej är en människa, även om jag må medge att texten blir aningen mer amusing om man läser ur det perspektivet. DS

zeppelinarN

Bjuder på fin musik så här på måndagskvällen. Håll till godo!storstädning

Varje gång jag öppnat upp dattan kommer de självklara kommentarerna, oberoende på vem som sitter bredvid mig för tillfället: "Helvete, ska du inte rensa, kvinna?!?!?!" , "Haha värt att ha en bakgrundsbild, den syns ju inte!" alternativt: "Ehhh, dags att rensa skrivbordet, kanske?!!!!"

Så nu, era gnälliga jävlar, har jag tagit lite utav min dyrbara tid och rensat, bara för att tysta era gnatiga röster. Hoppas ni gillart!

En före och en efter bild för att demonstrera:Och den uppstädade, i nuläget gällande versionen:Kan inte beskriva den obeskrivliga känslan, känns... så befriande och underbart att ha rent och städat ikring sig. SKOJA

Nu ska jag laga någon go'mat, för att sedan bege mig till Linn-Slickepinn och titta på kissebebisar


C ya

calling me pretty names, new york

ÄNTLIGEN har jag gjort bort dessa 5 idiotiska studiebesöksinlämningar till arbetsmiljökunskapen. Nu kan du gå och dö samt brinna i helvetet, din jävla äckelkurs. Vår årgång är så jävla ägd; den kursen stryks nämligen ur studieplanen efter att vi tagit studenten. Lika bittert som bittermandel (och tro mig, det är fan bittert om något)

Ett vackert ord = estradpoesi

Imorgon ska jag filma massa inför min ~~estitiska, djupa samt konstiga film~~ som jag skall göra till Konstnärlig Tillämpning. Kul att jag har en vecka på mig att filma samt redigera, när sådant tar sjukt många veckor egentligen *älskar att alltid vara ute i sista sekund*

Amandus och Vilhelm var här idag. Vi beskådade gamla filmer från -97 då vi bodde på Haga. Vi fick äntligen se den välkända Norbergiska parodin på rödluvan som alla vi 6 syskon gjorde, kallad "Rövluvan". Det roliga är att allt är sjukt satsigt, samtidigt som det är jävligt b, men humorn är dock så klockren. Aahhh, minnen!

Om jag någon gång får barn ska jag fan filma dem sjukt mycket. Det är så jävla roligt att ha senare
Två randoms som alltjämt skall stalka mig. Börjar undra vad fan de vill, egentligen....

så har än en dag lämnat oss, och kommer aldrig mer igen

Älskar man inte Umeå när man blir stoppad av en främmande student-vegetarian som man kan vandra med hemåt med i sakta mak; diskuterandes vegetarianism?

Studentstäder äger.


Idag har jag beskådat och bevittnat reggae, amerikansk folkmusik, death metal, 70-talsrock, hiphop, äckelmainstream och tusen andra grejer.

Några passioner i livet:

1.  Musik
2. Litteratur (såväl att skriva som att läsa)
3. Mat (att laga och att sedan avnjuta)

Linns katt Bimbo har fått en orange och en svart kissemisssssss. En av dem ska få bo här inom några veckor, tror jag bestämt

Varför hamnar jag alltid på hårdrocksfester när jag inte är hårdrockare? Har diskuterat texters betydelse/ickebefintliga betydelse i musik, gemenskapen i subkulturer, politik, matte b och en massa annat smått och gott

Såg så sjukt bra poesiuppläsning idag. Det var fan helt insane hur bra det var

Kulturnatta äger och suger; men det blir väl vad man gör det till I guess


rage igen

Vill och kommer fan stycka något om inte bloglovin slutar lagga schtuck all the fucking time.....HATAHATHATAAA!!!!


till the bitter end

1949 är det ultimata året att födas på. Synd att man föddes 42 år senareFunderar över vilken musik som passar perfekt till ändamålen: studentflaksåkande och festivalchillande. Det äro endast 19 dagar kvar tills vi handfallet kastas in i vuxenheten. Och inget kunde vara lika rätt

Note to self:

1. Gå till biblioteksjäveln idag åtminstone, glöm FAN inte bort det!
2. Drick espresso och chilla på uteservering med det rätta sällskapet, riktigt längeee
3. Börja aldrig titta på tv igen (de efterblivna teliareklamerna som spotify bjuder på, får mig att åminnas exakt varför jag omöjligen kan slötitta på tv)

All reklam är av ondo


LOVELYUnderbart nog så skall jag få besöka underbara Borlänge än en gång även denna sommar. Kommer att bli så fruktansvärt jävla sinnesjukt roligt: festival är fan det bästa som fiiiinns. Glada människor, härlig sommarvärme, fekke 4-ever, asnice musik, spontanitet, chill, nya bekantskaper och ett sådant fantastiskt kravlöst ta-dagen-som-det-kommer-leverne. Det ideala levernet.

LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET!!!!

I sommar blir det ju forna BL3 som styr ett graff-kollektiv. Taggar riktigt mycket, vi ska bli kung på att måla. Det är sjukt svårt, men samtidigt askul! Funderar på att tvinga med Amandus så han får lära ut litegrann, som den gamla veteran han är

Skrev även klart ett CV igår, igen. Känns bra, får hoppas på det bästa

Denna sommar har nog rätt mycket att ge i alla fall. G-Ö-T-T

Imorgon ska jag se inte mindre än 5 konserter (blir säkert fler) på kulturisnattis. Kan nog bli kul?!?!?!?!?!

Nu ska jag få det jag suktat efter varje vakna timme denna vecka: söööööömn ♪♫♪♫

 


han som lärde mig att älska katter


 

Idag skulle världens finaste älsklingsgubbe fyllt 12 år. Den som tror att det gör mindre ont för att tiden går, tror fel. Det kanske är svårt att förstå innebörden av att ens trogna, uppmuntrande, vänliga älskling som man levt med större delen av livet, inte längre finns där. Han har liksom funnits där genom all skit man upplevt, och alltid gjort allting lättare. Aldrig mer.

 

Hade planerat att ta honom med mig när jag flyttade hemifrån, eftersom att jag aldrig skulle ha kunnat flytta ifrån honom. Ibland blir det dessvärre ej som man har tänkt sig. Man måste nog förstå hur otroligt mycket jag älskar djur, för att ens förstå en promille av vad jag känner. Det är till stor del därför jag är vegetarian, och därför jag föraktar mänskligheten. Djur är vackra och underbara, och kan aldrig stå till skuld för någon liknande ondo som vi människor bedriver.

 

När han dog slutade jag att spela piano. Jag kunde bara inte; eftersom han alltid brukade ligga på min säng och lyssna fridsamt under tiden. Det tar emot så jävla mycket. Men jag har spelat litegrann nu i alla fall. Det kommer väl tillbaka i sinom tid. Tiden läker ju alla sår, sägs det. Ärren finns dock alltid kvar

 

En vacker sak är i alla fall att Linns lilla Maja fått en trio med kissebebisar denna soliga eftermiddag. Det är fint.

 

 

Sean  såg sin far John Lennon gråta en enda gång; när Johns katt dog.

 

 

Nu ska jag inte sprida mer negativa känslor här, så var inte oroliga. Ska nog ta och fixa CV:et och andra meningslösa saker som likväl måste göras för att livet skall rulla på som det är tänkt


depeche kanske... äger?

Äntliiigen får jag njuta av dagens första kaffekopp. Mina smaklökar...DANSAR

Som alltid.

Har fan varit inomhus hela dagen idag (tack vare schkolaN) men detta skall nu kompenseras med en öl i solen på Pipes med Monka och Hanniz. Gudis vad fint det kommer bli, inser nu att jag inte varit på Pipes på en onsdag sedan innan jag var i Göteborg, vilket var på sportlovet. Vad skedde med tiden egentligen?!??!?!

Blir fan rädd.


Förelslår att Skeleton får närvara i sturrevagnen on the Big Day. Vad skulle kunna vara mer rätt?


Idag var jag och Lova till Slumpen en sväng. Har inte varit där på cirkus två år, så det var kanske välbehövt. Ganska flummig underground second-hand, egentligen. Tanten i kassan pratade glatt på om hattar och Lova införskaffade en snygg flat-flanell-skjorta, score!

Jag konsumerade inget ty jag är ej materialist. SKOJA hade inga pengar, ska ju dricka öl!


HerRrrrRRåÅåÅPp


bara en av alla dessa subkulturer

Varför vill jag typ leva om min ungdom som en graffittimålare/hiphopgangstah efter att ha bevittnat Ikaroz trevliga, intressanta och opretentiösa föreläsning? Mina bröders tidigare liv som olagliga graffers/tonårsslynglar/ "coola hiphopartister" har väl präntat in sina spår i hjärnbarken, I guess. Det låter bara så idylliskt och fyllt av frihet!

 

På tal om mina bröder, så hittade jag detta nostalgifyllda fotografi inramat hos min syster igår:

 

 

 

Det är alltså jag till höger för er som inte förstår, samt min bror *skriver ej namnet lol läs nedan*. Söta va?

 

Äkta barn till musiker att trycka in sig som sälar i ett kontrabasfodral, great stuff indeed

 

TÄVLING: Gissa vem brodern på bilden är. Ni har alltså fyra att välja på

 

Den som skriver rätt svar först... vinnner...... antingen en dikt, en tussilago, eller en karra från kaffan. Har inte riktigt bestämt mig ännu

 

Godernatter på eder alla


all the young dudes?

Jag drack svartvinbärsjuice igår och idag. Båda gångerna blev jag extremt äcklad av det, utan att riktigt veta varför. Det kändes som om smaken varit med i fel sammanhang tidigare eller dylikt. Jag rådfrågade Hanna och min fråga besvarades: HUR kunde jag glömma det där vidriga svartvinbärsvinet?!?!?!?

Aldrig mer, I say... Smakar som svartvinbär+kemisk onaturlig substans+alkohol+SOCKER 4-EVERRrrrRrrRRr
Not very pleasant, nooo

Bowie gästar för första gången på riktigt länge = chill, nice, värt.

♪♫♪♪♫♪ Cha-cha-cha-cha-changeees ♪♫♪♪♫♪
En gång hittade räkemma 120 sek liggandes på den grusiga cykelvägen (vem förutom henne hittar pengar, menar jag?!). Då bjöd hon mig på fika på moderatkaféet - godhjärtad som hon är. Varför hon i princip drar poppar-posen kan jag dessvärre ej förklara. GOTT vännen, TACK vännen!

PS Skojar ej när jag vågar påstå att ovanstånde chokladboll utan tvekan var den godaste jag någonsin haft äran att äta i mitt liv. Espressot var great det med. Fantastico! DS"Detta fält måste fyllas i"

Lyssnar på Billie Holiday, vilket får mig att känna nostalgi för tider om jag inte ens upplevt. Knasigt.

Hanna är hemma nuuu, TJOHOOO!!Varför jag redan nu saknar hela BL3 så fruktansvärt mycket:


Vår lärare frågade en ytterst överflödig fråga idag när vi höll på att sätta upp alla tavlor till PA100-utställningen:

"Hur vill ni göra nu, vill ni fortsätta spika eller fika?"


Frågan var så pass överflödig att alla bara kikade på varandra, leendes, utan att ens bemöda sig med en muskelansträngning för att ge ett verbalt besked. Det var helt enkelt införstått för alla parter. En gång fikaklass, alltid fikaklass.
Ful bild som föga rättvist får symbolisera allas vårt älskade fika

Så vi gick ut i solen och idkade sockerhöghet. Alla tiders, vill jag påstå!

Imorgon skall vi se en föreläsning med Daniel Diaz a.k.a Ikaroz (graffittikonstnär från Umeå), som en asfull jävel smutskastade en gång utanför Scharinska. Får väl se hur rätt den asfulla jäveln hade (jag föredrar nämligen att göra min egen bedömning först, konstig som jag är). Tror det kan bli kanonerz

Nu ska jag ÄTA INNAN JAG DÖÖÖR.

Tjing tjing!

snabba rävar

Ett utav många underbara ting på denna jord är utan tvekan att upptäcka för en själv ny musik. Älskar tillfredsställesen i att hitta ännu en guldklimp av ljuvliga toner, som man kan spela sönder. Det bästa med musik är att det verkligen inte finns någon ände; att man alltid kan upptäcka mer och mer och mer och mer och mer

Det bästa är självfallet också alla känslor som är inkluderade, men det är nästan för införstått för att ens nämna.

Denna helg har jag snöat in mig mer på Fleet Foxes (tack Karin), Led Zeppelin, Billie Holiday samt fördjupat mig i min redan existerande kärlek till världens bästa Jefferson Airplane.

Rekommenderar samtliga; men med extra stor vikt på först- och sistnämnda.

Ok, tänkte ~~förgylla~~ detta inlägg med asnice bilder, men blogg.se ville inte detsamma (föga förvånande i och för sig, jävla skitsida...). Går och dricker te istället


söndagrååå

Vädret kan inte riktigt bestämma sig tror jag nog. SolregnsolregnsolregnsSOOOOOLregnREEEEEGN osv. Idag har jag ridit på en stor häst för första gången sedan jag var fjuttiga 12-13 år. Modigt eftersom att jag är ytterst höjdrädd. Inte modigt eftersom att det var en snel_hest, så det var bara angenämt.

Denna låt av min älskade Frida Hyvönen får således självfallet symbolisera denna dag:

Pony


Obs bra låt ni måste lyssna

"Talar fröken svenska?"

Monka och Emma behagade ära mig med en visit denna kväll. Vi sket i superiet på peddogränd (med all rätt, det sög säkert) och såg Titanic istället. Kändes nödvändigt att se den med tanke på att det var ca 7 år sedan senast.


Emma visade dessutom denna parodi som två tjejer som kallar sig Dicegirls gjort;

För övrigt undrar jag vad felet är på all svenska som pratas i filmen (eller all och all, men de meningarna som är med); det låter skitkonstigt. Som att de bryter på något odefinierat språk.

PS Biblioteket kan die samtidigt som det burnar in hell, för satans vad irriterande att det var stängt idag OCKSÅ ("bla bla bla reparation hejrå"). Vilket innebär att jag måste vänta till måndag innan jag kan låna alla böcker jag suktat efter sedan i tisdags, looool. Lika bra att sluta upp med att läsa helt och hållet, om det skall hålla på på detta vis. DS

oh

Led Zeppelin äger. I och för sig ingen nyhet, men likväl sant. Jag vill så badly ha marinblå converse (obs höga såklart), alternativt mörklila converse all star light (lightmodellen är för övrigt de skönaste skorna som existerar, nästintill)

Mina fina lightisar när de var nya och oförbrukade
Ni får en gammal goding också:Och vad sker med vädret, det är ju schitzo? Nu åskar det; men det är inget regn och inga blixtar. Det är nån rädd ungjävel här ute som gråter, av rädsla för ljudet förmodligen. Nu började det att regna, sakta strilande. Känner empati för grannarna som håller på att grilla på gården

JAAAA DET BLIXTRAAAR NU, ÄLSKA!!!! Ska typ lämna dattan nu, blir fan nervös

herrå

LOLOLOLOLOLOLOL

HAHAHAHA alltså det här är ju det roligaste någonsin!!! Skulle prova en av två klänningar som jag blivit erbjuden att låna av Hanna till studenten. Kruxet är att jag ALDRIG använder klänning, sist var på Hillevis 18-årsdag då jag var 10 år. Och vad sker?!?!?! Jag, dumfan som jag är, ser iiiinte att det finns en fucking dragkedja på horplagget; så jag får klaustro for ever eller något, trodde jag skulle bli stuck in the dress for the rest of my life!!!!1

HAHAHAHHAHAHAHAHHA men min bror hjälpte mig. Tack gode gud (som ej existerar) för bröder.

Förstår ni paniken; jag menar jag hade ju inte dirre kunnat klippa sönder klänningen heller om det hade behövt gå så långt; eftersom det inte är min?!?!??!


Hur skall detta gå, undrar man....

Klänningen var fin iaf, om ni undrar. So I'll certainly wear it on the big day, indeed

PS Vad är dealen med att jag skriver "bög" istället för "blogg.se" i adressfältet? DS
BÄSTA vädret någonsin idag! Varit Wayne's uteservering med E & E halva eftermiddagen, sen träffade jag Amandus på Östermalm och drog med honom hem. Vi schtékte på balkongen med kaffe, snurre, gamla barndomsdrömmar, nya drömmar och 70-talsmusik. Livet... schtéker och leker?

I Me Mine

Funderar på existentiella frågor. Vandrade hemåt i mysregnet med blixt och dunder all over. Har alltid älskat åska. Naturen är på alla sätt fascinerande

Kvällen var trevlig, och jag erhöll som ett stort plus även en massa musik av brushaaaan. Det ägde. Massa blues, 70-talsrock och sådana prima svängningar

Har hittat en nybliven favoritbeatleslåt


Sugen på espresso *min nya drog*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni borde dricka te allesammans


1234567890+

So how can you tell me you're lonely,
And say for you that the sun don't shine?
Let me take you by the hand and lead you through the streets of London
I'll show you something to make you change your mind
varför heter det laptop när mina lår bränns sönder. tack då

Kul att bland det sista Hanna yttrade innan hon begav sig med taxin nyss var: "gay". Vilka lustiga tider vi lever i, ändå
Liten guma/gube som ämnade ära oss med en snabbvisit en gång i götet

blire å-hem eller

Undrar varför elektro-pop är underskattat/svårsmält för så många. Det är ju fan den ideala musiken egentligen.


Ännu en jävla röd dag imorgon. Hatar röda dagar, speciellt då de har en religiös orsak underliggandes

Jag menar inte ens får man besöka kunskapskällan numero uno (=biblioteket) för att inhämta viktigt livsmaterial, för att det är S-T-Ä-N-G-T. På grund av något så trivialt som en jävla skittext som några makthungriga personer (män) hittade på för pinsamt längesedan.

Men hur som helst.

Elektro-pop är bra.

oki

Ahhh, nyklippt och fin, feels good inside. Haha det bästa när Caroline (frisören) frågar:

"Är du ledig från skolan idag eller?"

"Nej. Men jag har sam."

Det är liksom ett så talande argument, så jag ler ju bara när jag tänker på ett! Fast i verkligheten så råkade jag faktiskt boka in just den tiden av misstag, och sen orkade jag inte byta. Vi skulle typ prata om genusvetenskap denna lektion, så det sög att jag missade terminens förmodligen enda intressanta sam.lektion.

Jaja, mitt hår är nästintill snaggat iaf (obs bara sidecuten såklart), känns gödarns och absolut värt det!

Har fått mitt välkomstpaket från Djurens Rätt. Det är en söt säl på medlemstidningens omslagJoy Division smeker mina öron

enstatslösning kanhända

Undrar varför jag felaktigt under flera år trott att The Cure var något jävla svensk deprimerande indie-pop-emo-band från 2000+ , när det i själva verket är så mycket mer än så. Det är engelskt, grundat under mitt älskade 70-tal, det har influenser av punk och det är BRA

Tänka sig. Alltid lär man sig något nytt.

Har äntligen gjort bort Israel-palestinakonfliktshoran nu, som hade deadline i februari.
Känns ungefär så här ι-------------------------------------------------------------------------------------ι skönt.

En sten mindre från mina axlar!

Skall bjuda mina kära klassisar på kanelizbullar imorgon. Gudis vad trevligt, ändå

Roligare än så här blev dessvärre inte detta inlägg. Bättre lycka nästa gång, önskar jag er läsare

Godernattttter

DAMPPPPP

JAG HATAR FAN TELIAS FUCKING JÄVLA ANNOYING HOR-SPOTIFYREKLAMER SÅ JÄVLA MYCKET, SLUTA FÖRPESTA MIN TILLVARO ANNARS KOMMER JAG DAMPA OCH STAMPA SÖNDER DATTAN!!!!!!!!!!!!11

Ska fan telefonterrorisera  er och erat äckliga jävla företag så jävla mycket så får ni känna hur det känns!!!!Ska även bussa Sweeneyboy på den/de som gjort reklamen från helvetet, så att de kan få det de förtjänar....

om koffeinhaltiga drycker, och sådana trivialiteter

När vi fikade på Wayne's tidigare ikväll, så var det äntligen dags för mig att testa fenomenet som jag så länge funderat över: nämligen espresso. Efter förtärandet av en dubbel sådan, kan jag konstatera att detta absolut var något för mig. Kraftigt med mycket arom, Mmmmm!

Tänker att espressodrickare antingen är ensamma typer på kaféer, som skriver på sin första bok. Ännu ej erkända författare, som tragglar sig vidare i skrifternas värld, till synes ej störda av kafésalens sorl. Alternativt viktiga människor alltjämt på resande fot; som inmundigar denna starka dryck 05.25 en solig tisdagsmorgon på J.F Kennedy Airport för att klara av kommande 14 h's fortsatta resande.

Den där aromatiska lillkoppen med svarthet blir nog en fortsatt hit för min del.


Läste lördagens VK Ung nyss. Blir fan äcklad av hur dåliga skribenter som skriver däri alltjämt. Det är allt som oftast töntiga debattinlägg/krönikor med meningslöst innehåll och urusla ohållbara argument. Det finns så sällan någon poäng med texterna.

Tråkigt, egentligen. Underhållningsvärdet som förut fanns har sakta men säkert tynat bort till intet

Obs: Emma vill påskina att din vän Sofia är en utav två som skriver riktigt bra texter i VK Ung, så inget ont sagt om hennes kunskaper!

Nu ska jag: SOVA

tack, Emmaaaa

Obs vill påpeka att det är en stor bedrift för mig att genomföra denna lista; jag är nämligen parentestalarkvinnan = jag använder ALLTID fler ord än nödvändigt. Älskar att säga mer än vad jag behöver, av diverse skäl. Så en stående ovation är nödvändig, om jag lyckas slutföra denna lista (kommer genomlida mycket frustration kommande 10 minuter, garanterat)

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

 

1. Var är din mobiltelefon? Pianot
2. Var är din andra hälft? ~~Ensamvarg~~
3. Ditt hår? Sidecut
4. Din mamma? Beundrandsvärd
5. Din pappa? Förebild
6. Det bästa du vet? Musik
7. Din dröm inatt? Konstig
8. Din dröm/ditt mål? Uppleva
9. Rummet du är i? Mitt
10. Din hobby? Estetik
11. Din skräck? Höjder
12. Var vill du vara om 6 år? London
13. Var var du igår kväll? Umegalen
14. Vad är du inte? Materialist
15. En sak du önskar dig? Insikt
16. Var du växte upp? Umeå
17. Det sista du gjorde? Cyklade
18. Dina kläder? Vanliga
19. Din TV? Obefintlig
20. Ditt/dina husdjur? Katt
21. Din dator? Funktionabel
22. Ditt humör? Sova
23. Saknar någon? Många
24. Din bil? Ingen
25. Något du inte har på dig? Mössa
26. Favoritaffär? Sisterray
27. Din sommar? Oplanerad
28. Älskar någon? Flera
29. Favoritfärg? Röd
30. När skrattade du senast? Ikväll
31. När grät du senast? April


"I don't have feelings 'cause feelings are gay"

I egenskap av feminist kan jag inte annat än att höja detta geni till skyarna!

 


gone, gone the damaged done

 

Bara för att man inte kan ha levt ett liv utan att ha hört och berörts av denna låt. Rekommenderar dock att söka på låten på spotten istället, denna liveversion är väl kanske inte utav högsta kaliber.

 

Förresten så har mitt val av kost diskuterats i så många sammanhang med alla de olika sorters människor under senare tid. Är inte less på att förklara samt försvara (inte för att man skall behöva försvara sina tankar som man har all rätt i världen att ha, men ändå), men det är mest drygt att försöka förklara för folk som varken:

 

A) bryr sig ett skit

B) fattar ett skit

C) accepterar ens tankar

 

Hatar dessutom att alltid få de stereotypa argumenten, som för övrigt ej är hållbara, kastade över sig.

 

Enda lösningen på problemet är således att... ÄTA MASSOR AV BLODIGA BIFFAR!!!!!!1

 

skoja


people are strange

Mitt internet-addiciton till trots, så har jag knappt petat på en dator denna helg (om man bortser från Spotify, men det är ju införstått). FB har lagts åt sidan, msn blivit dissat, min blogg ej uppdaterats och bloglovin icket lusläsits. Varav det sistnämnda lett till 102 olästa inlägg denna dag... *suckar ledsamt*

Har haft en chill helg. Finally har jag tagit del av den sköna, vuxna, uteserveringsvärlden. Bärs med Hanna och solen på TC. Monka gästade också på slutet! Livet är gott när livet är gott

Och slutligen två bilder för att påskina en av några stereotypa delar av Umeåiskt ungdomsleverne:
Chillin' at KajeN

(vi träffade dessvärre ej på någon Kaj-Anders denna gång. Och vi blev dessbättre ivägbjudna på bättre ståhej efter en kvart, så att vi slapp frysa vid Uman hela kväll'n)ps alla bilder tagna av Hannizzzz. därav färre bilder på henne, och ej pga min narcissism ds

A day in the lifeHade egentligen 1000 grejer att blogga om, men alla tycktes i slutändan så onödiga. Så jag skippade det.

Nu ska jag hitta lösningen mot terrorism, kanhända lättare sagt än gjort. Jävla bögseminarium. Jävla sociala problem. Jävla fittsam. Orkar ej, vill bara sooova, förstår ni.

Vill tatuera mig exakt NU. Måste ringa headline imorgon också

Hej

"Honey, I'm home!"

Såg nyligen klart en film som jag lånade på bibliz tidigare idag. Pleasantville, närmare bestämt. Faktiskt bättre än jag förväntat mig (jag menar, Tobey Maguire hade ju ändå huvudrollen...hmmm)

Tvillingarna David och Jennifer lever  i någon stereotypisk amerikansk småstad, nutid. Jennifer är "populära bruden i Highschool" medan David är den typiska nörden. En fredagkväll, när David skall följa ett maraton av kultserien "Pleasantville"; en serie som handlar om en idyllisk småstad i USA på 50-talet där allt är äckligt klyschigt och perfekt, så börjar han och Jennifer bråka.

Båda vill nämligen ha tillgång till fjärrkontrollen. På något vänster lyckas de båda hamna mitt i Pleasantville, alltså inne i såpans svartvita tv-idyll, där inga negativa händelser existerar. I filmen får man följa dem, levandes sina nya liv som karaktärerna Buck och Mary Sue. Man får se helt enkelt hur de tacklar den överdrivet trevliga/perfekta världen, samtidigt som de bidrar till att staden och dess invånare sakta men säkert förändras.

Sevärd!Det namnlösa

Känner att det är rätt rip att diktsamlingen av Karin Boye som jag lånat åter och åter hela denna vinter/vår, slutligen skall lämnas tillbaka idag till stadsbiblioteket. Hur skall jag leva utan den?!?! Hade jag ej varit en fattig student, så hade den redan varit i min ägo. Bjuder på en dikt skriven av henne:

Mycket gör ont, som inte har namn.
Bäst är att tiga och ta det i famn.

Mycket är hemligt och dunkelt och farligt.
Bäst är att bära det vördsamt och varligt.

Bäst är att tryggt på det hemliga tro
utan att peta på frön som gro.

"Här gick aldrig tanken på spaning.
Allmoder, led mig med säker maning!"

Gott är att lyss till sin Moders röst --
ordlöst bekymmer får ordlös tröst."Om fem veckor tar ni studenten. Vet ni om det? Då når 12 års studier sin ände"
sade hon nyss. Overkligt, men samtidigt så verkligt. Tråkigt, men samtidigt så underbart

jackson c frank

Hahahaha; har använt nätverkssladd i två veckor istället för trådlös nätverksanslutning, irriterande nog. Den trådlösa horan funkade ju fan inte. Har uppdaterat listan för lokala nätverk, reparerat, kikat runt överallt och fan inte fattat vad felet var. Med världens enklaste jävla knapptryckning kirrade Izze och Nizze problemet. Här platsar ordet N00b helt underbart perfekt in


Jag VILL inte kunna teknik, vill jag däremot påpeka! Så jag är stolt.


Fin man, fin musik

(det enda jag gjorde under mitt älskade Sam)

kanyler i mina öron!

Åhhh, älskar att pierca mig. Vill göra tio till bara för att själva händelsen är så *rolig och spännande*. Men samtidigt är det fult att ha för mycket piercingar, så där brister dessvärre min plan...

Är glad över min nya bebis iaf, all kärlek till den <3<3<3 Du ska läka fint, lille vän. Älskar dig pussinussi!!!1Oki tänkte lägga in fler bilder där man kanske ser mina ögon (ögon är rätt trevliga ju) men datorn vill dessvärre ej samarbeta för tillfället.

Vilket för mina tankar tillbaka till tidigare idag; då jag hade en dust med teknik i allmänhet, och windows 7 i kombo med horskrivaren, i synnerhet. Det enda jag kan säga; är att jag inget mer ville än att gå in i ett rum fyllt med speglar och krossa alla ASJÄVLA MYCKET!!!!!! SEN VILLE JAG SLÅ NÅGON/NÅGOT OCKSÅ MEN KAN INTE GÖRAT EFTERSOM JAG ÄR PACIFIST OCH EMOT VÅLD

tough road

hatar teknik fruktansvärt mycket


Men jag älskar min lilla metallbebis så inget annat spelar någon roll (L) Herrå!

/ konsti_humörsvängs_chey91@hotmail.com

♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ osv

Hahaha, internet bjuder på så många godheter; vegetariansareevil

Förstår verkligen inte varför man skulle orka bemöda sig med att göra en hel jävla sida, bara för att uttrycka sitt hat. Det finns mycket jag föraktar, och jag har garanterat material till att göra flertalet sidor av sådan karaktär. Men varför skulle jag ha intresset?

Folk är helt enkelt bara crazYYY (gillar även Hitlerparallellen de drar; för att styrka sitt påstående att vegetarianer är grymma, mordiska, militanta människor, totalt underkuvna sin "religion")En vegjävel, illustrerandes vårt gröna leverne i praktiken

Om jag orkar skriver jag ett seriöst, debatterande inlägg om detta fenomen och mitt eget val någon gång i livet.

Men nu ska jag sova, kanske drömma en mardröm  *Hoppas på att få vakna hyperventilerandes av skräck, med hjärtat galopperandes, även denna natt*


nu ska jag aldrig mer ta begreppet PA100 i min mun

NU är jag 100 % klar med det äckliga PA100:at! Done and done, for ever and ever. Känns:

B
R
A


Det bästa var att skriva hela loggboken (okt-april) på en och samma kväll, dvs denna kväll. Tricket: Olika pennor, men inte systematiskt utan randomly, olika slarvighetsgrad på texten och som avrundning: Lite hopp och stamp så att bokhoran inte ser helt ny ut.

Man får inte vara dum när man kan vara smart, helt enkelt.

Idag har jag:

  • Ätit smörgåstårta eftersom min mor föddes för 55 år sedan. Det ÄGDE
  • Varit vegetarian i ett år. Det sista jag åt var grillad kyckling. För ett år sedan alltså. No more, no more, I say
  • Haft namnsdag. Tack till alla er som påpekade det (L)

Och till er som inte: F.........

skoja ;);););););)

bla bla imorrn ska jag pierca mig gött herrå

Så som det är

Lite småjobbigt med PA100-collagets existens. Den ligger där, inramad, vilandes på den nednötta 3-sitsiga Chesterfieldsoffan av modell London. Kikandes på mig. Skrikandes på mig. Det är så bra och samtidigt så dåligt att den ligger där.

Bra, för att jag blir underbart varm och lycklig varje gång jag ser den, ser alla underbara minnen som finns utplacerade på dessa 50 x 70 cm. Dåligt, för att det påminner så mycket om att jag inte är på det enda stället jag vill vara. ÄnnuVarför måste man spendera så stor av livet med att vänta?

wasserwasser

Dricker kaffe. Kaffe är livets dryck. Varför är allt livets dryck? Vatten är det som i flest lägen är livets dryck då man aldrig mår sämre av att dricka det. Plus att det är det naturligaste av naturligheter på denna jord. Öl är livets dryck när man är sjukt jävla sugen. Te är livets dryck för att det är så själabehagligt att dricka. Kaffe är även det upplyftande för sinnet. Varm choklad är det enda rätta när man varit ute i skitväder och är frusen. Cola är livets dryck dagen efter.

Kan allt verkligen vara livetz dryck samtidigt?!?!?!??!?!?! Tål att tänkas på. Fast egentligen inte. Vid närmare eftertanke är jag nog inte alls intresserad av en förklaring trots allt.
Tror det blir inflyttningsmiddag hos Amandus ikväll. Han och Linda har som kanske tidigare nämnt flyttat ihop nu, på Ö-malm. På samma gata som vi bott på tidigare, ironiskt nog. Typ ett hus ifrån. Jag gillart!

(alla Umebor vet ju att Ö-malm i särklass är den bästa/trevligaste stadsdelen att bo på. Dock ej att förglömma Hedlunda, Haga och Mariehem = mina favoriter av stadssdelar)

Fortsätter kaffe & russinförtärandet nu. Ciaó

RSS 2.0