Tisdag 30/10-07

TtttttTttttTja!

Igår var jag och hillevi på ikea. jag ledsnar aldrig på att dra dit! ikea äger. jag hade inte tänkt köpa något, högst ett doftljus nu när mörker perioden börjar infinna sig, men det blev mer än så, dom har för många bra varor för att man bara ska köpa doftljus. så det blev lite allt möjligt istället : anslagstavla (whiteboard), tuschpennor till whiteboarden, påslakanset, stolsdyna till en stol i mitt rum, en liten basse (jag tänker aldrig berätta vem det är), ett asgott grönt te (som kostade 10 spänn!!). ja, ikea är då värt, det är min slutgiltga kommentar i det ämnet.

sen när vi ändå var i kungens kurva, så for vi på ett ica som finns där. den ica butiken var fett taggad på djur och sagofigurer och clowner och grejer, som rörde sig. både i trapetser i taket och överallt. affärens slogan var "handla kungligt" men jag tycker mest det såg ut som en vanlig dryg stormarknad. dom hade jävlit brett salladsutbud dock, men det får du avgöra själv om huruvida det är kungligt eller ej. hur som helst så kom vi hem tillslut, tunnelbanetågen var extra sega pga våta löv på spåren. men det gick. vi kom hem och hillevi gjorde så sjuuukt god mat så det finns inte!!! jag hjälpte till att hacka tomater, gurka, lök, paprika (jag har fortfarande kvar mina hackskills som jag fick när jag praoade på åhléns kaféet i nian) och hon blandade allt. vi åt en röra innehållande tomat,gurka, paprika, lök, vita o bruna bönor, samt vitlök & andra kryddor. och en annan röra av linser kryddad med grön currypasta och andra kryddor o lök, till det åt vi också quinoua (ett slags ris, eller det är en ört men..) och färskost kryddad med persilja o vitlök. ASGOTT, ASNYTTIGT och ASVEGETARISKT. bättre kan det ju faktiskt inte bli!

efter middan åt vi råååågod glass, siaglass, dansk nougat. och vi drack bistrokaffe (igen). jag måste köpa en bistrokaffekanna. eller så kan jag alltid önska mig en (en liten fågel viskade just i detta nu ditt öra att jag fyller år om en vecka och en dag, alltså den 8/11. REMEMBER). sen fick jag se mitt älskade desperate houswifes <3 och tillsist såg vi en film vi hyrde, van hellsing. helt okej film faktiskt.

 haha ofta den låten kommer på tv (the voice) nu? jag tänkte på den igår och det var minst 4 år sedan jag hörde den sist! (det är en låt med gwen stefani och eve, minns inte vad låten heter). rrrrrandom. yeah. nej nu ska jag väl hitta på något tills hillevi kommer hem, hon har jobbat idag. imorrn ska vi till söder igen och fika på chokladfabriken, jag längtar som fan! jag kommer att vara i sjunde himmelen (jag HATAR programmet seventh heaven , apropå sjunde himmelen.) när jag äter den goda bakelsen. sen ska vi förbi stan också, hoppas jag hittar något snyggt i klädesväg som jag kan köpa. sen ska vi kanske äta sushi till middag också! premiär för min del liksom ba yeah!! men nu ska jag inte dryga här med. iCiao!


måste bara säg att nu spelas "where is the love" med black eyed peas, det är så jävla mycket sexan så det finns inte! haha, alla älskade den då. men det var längesen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0