Måndag 28/4-08

I mean it, when I analyze the stench - To me it makes a lot of sense

Heeeej! Nu sitter jag här och äter marshmallows. Just det, och det knasiga i det är att jag hela mitt liv alltid hatat denna amerikanska stolthet... men man kan väl ändra sig antar jag. Just nu känns det bara som att dessa fluffiga, lättuggade ting är direkt komna från självaste himmelen eller dylikt. Men som som sagt så kan man ändra sig.

Kom nyss hem från Mollsan där jag och Emma sett en (inte speciellt otippat) dålig skräckfilm. Jag har sett så sjukt många dåliga skräckfilmer så jag blir fan förvånad om jag ser någon bra. Ge gärna filmtips om du sitter och trycker på massa härliga, äckliga, läskiga skräckfilmer! Hur som helst så sa vi att den S-Ö-G men vi hade ju som trevligt ändå, kan nog mest bero på att vi är så himla trevliga som personer. Förövrigt jätteirriterande när vi såg Mikael Wiehe på tv och det tog 20 min innan vi kom på hans namn. Vad är det med att beställa fram information från sin hjärna egentligen? Den bara sitter där och gottar sig med all oändlig kunskap som finns där, men ändå får man bara tillgång till en del, och inte ens på begäran! Det är fan min hjärna, då borde jag väl kunna få veta allt på en gång? Det är ju lite småläskigt, att man inte ens har makten över sin egen hjärna, för vad har man då makt över egentligen.... Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Jag vill och min plan är att läsa psykologi, för hjärnans funktioner är fan inte ointressanta!

Som stolt Midgårdselev kan jag ju också njuta av ledigheten som pågår i detta nu. Idag, istället för att räkna matte och en massa annat tråk, har jag t.ex varit på stan med Emma,ätit middag hos henne samt varit hos Molly. Jag har fan inte varit hemma på 10 h. Det var nice med stan: Köpte en mungiga på musikanten (jag gjorde det redan förra året, men efter en dag i min ägo så valde den att hoppa ur min byxficka för att försvinna för gott. Det var en hård tid), en klädvårdsrulle som man verkligen behöver tack vare mina katter (perioden mellan det att mina klädvårdsullar tar slut och innan jag hunnit köpa en ny, så får jag undvika användning av flertalet klädesplagg, för att dom är så förjävla håriga helt enkelt. Så illa är det), ett rött nagellack, solglasögonfodral, och en glass (Magnum Colombia, a.k.a kaffeglass. Mmmmm!). Jag har även kommit till insikt i hur otroligt estetiska Magnums förpackningar är, det är t.o.m guld på insidan! Det är yeah.

Och bibliotek kan vara det mest underskattade! Idag har jag lånat 5 asbra CDskivor plus 2 filmer, det är ju inte riktigt så illa. Uttnyttja skattesamhällets privilegier, kära vänner! Det är mina sista ord.

http://youtube.com/watch?v=lxGmmesVI8U&feature=related
det är cleant.^

Goodnight sleep tight

Kommentarer
Postat av: men neheee

Okey, nejnej,det var ju inte du som kommenterade mitt senaste blogginlägg. NEJ vi säger så asså
men vi ska ses snart
kanske se en dålig skräckfilm? ;) hihi nu är jag busig
jag är jätte sugen på en cappucino faktiskt
vi hörs snart! jag får pengar i morgon :)

2008-04-29 @ 14:14:23
Postat av: hihi

Btw, jag tycker det är mycket orättvist att midgård har ledigt hela veckan!!

2008-04-29 @ 14:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0