Julafton juuu!

So this is Christmas
And what have you done
Another year over
A new one just begun
And so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear ones
The old and the young

A very merry Christmas
And a happy New Year
Let's hope it's a good one
Without any fear

God Jul kära kamrater! Sitter här i mitt överdrivet välstädade rum och njuter av blicka runt i det utan att finna något negativt att anmärka på. Cleant! Dock slet jag som ett djur hela gårkvällen, men vill man ha ett fint hem får man...lida pin? Typ. Och vad jag blev förvånad alltså; det ÄR ju faktiskt snö på Julafton i år! Det har det inte varit sen urminnes tider! Det är vad jag kallar en riktig jul, en vit fin jul.

Klockan är snart 13:00 och ingen har kommit än, alla kommer klockan 14:00. Då kommer alla stressa så jävla mkt för att på något mystiskt vis ändå hinna sitta i soffan 15:00 för att se Kalle Ankas jul. Sen kommer alla sitta där och klaga  och kommentera på hur fult/konstigt/dåligt/roligt det är. Det roliga är ju att vi faktiskt kollar på det, fast jag är yngst av syskonen. Alla andra fem är i 20-års åldern. Men vi är lite av en tecknad filmfamilj kan man milt uttrycka det. I måndags fixade vi alla vhs:en upp i en hylla (det behövdes alltså en hel bokhylla med typ 5 hyllor för våra vhs) och det är så nice. Föstår ni vilka skatter??? Alla värda Disneyklassiker, Turtles, Asterix, Tom&Jerry, Dreamworks you name it. Plus alla familjefilmer vi filmat mellan 1997-2000. Vhs är underskattat!



Jag börjar småtagga julbordet nu också, Mmmmmm! Janssons Frestelse är nog det som frestar mig mest för det är helt svinigt gott. Tycker du inte det, ska du smaka min mors. Den e nice! Och inlagd sill (hemgjord), fårfiol (rökt lamm, kallskuret), hemkokt och griljerad skinka, hemgjorda köttbullar, rödbetssallad, osv osv osv mm. Jag måste nog vara den ENDA som inte lassar upp 40 köttbullar och 30 prinskorvar och 10 potatisar "Det är köttbullarna och prinskorvarna som är godast, juuuu!", Öhhh, how about noooo? Det är fan det äckligaste... köpta köttbullar är så jävla vidrigt. Och korv, vill ni verkligen att jag ska ta den diskussionen? Jag orkar fan inte det. Men men, ni som gillar det, vräk i er bara! För på jul ska man njuta. Och chilla.

Igår kom Hanna förbi en schväng också, för att deliver hennes julklapp till mig. Det var roligt att vara social med folk, hade inte varit det sen i lördags (jag har varit sjuk som sagt) så jag hade nästan glömt bort hur man beter sig. Men det var riktigt trevligt att träffas en stund, fika och skratta åt hennes jävligt fucked up dream som hon hade. Och oj vilken fin present sen! Tack så hemskt mycket än en gång, det var fin omtanke av dig! Fick alltså en tavla föreställande röda telefonkiosker, som är lite av Londons signum. Alla som känner mig vet att jag är lite för taggad i England och London (ska flytta dit ett tag nån dag) så den tavlan passar som handsken i handen alltså. Har gluttat på den lite titt som tätt här under senare delen av hösten, inne på Mias Lustgård (det var askul btw när jag och Hanna satt och chillade i en soffa där en gång. Då var det en mamma som ropade på sin unge: "Hooooora!". Jag hörde förstås fel, ungjäveln hette Nora.). Och nu är den i min ägo! Bild nedan.


Isn't it gorgeous? Den är ännu snyggare i verkligheten!!!!!!

nej, nu ska jag och pappa gå iväg i  vinterlandet och inhandla det som saknas inför den mycket positiva gastronimiska upplevelsen som kommer fylla oss alla. Ha en rikitgt trevlig jul!



Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

Vilken fin tavla den var assnygg!!!! Hoppas du får fara till London snarast och att jag får följa med :D :D :D

2008-12-25 @ 09:37:14
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: H

hahahaha:D aaah nice:D NOOOOOOOOOORA!!!

lätt att min unge ska heta det så att alla kan misstolka det!:D

2008-12-25 @ 15:20:57
URL: http://projectf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0