Lördagnatt 7/12-08



Well hello there mate! Sitter hos Lova och emoar mig lite med att sitta ensam vid datorn. Har sett Harrison's Flowers vilken Lova gillade skarpt; "Den får 10 toasters av 1 möjliga!!" och den är faktiskt bra. Nu vet jag två krigsfilmer som är riktigt bra, den och Full Metal Jacket. Hemska men riktigt bra. Jajaja, gårkvällen var riktigt trevlig och allt var bra tills någon idiot slog sönder fönsterrutan, men men, man ska inte låta sådant förstöra allt. Och jag lyckades fan sova lite inatt, vilket jag inte trodde skulle ske. Vi sov i lokalen några st, och jag och Jessica fick dela soffa, och fyfan vad ont jag hade i mina ben när jag vaknade (soffan var liten så vi sov med benen icke utsträckta). Vi vaknade vid nio typ, sen blev det av att städa vilket inte var så jobbigt som jag trodde (kanske för att jag inte tog tag i de jobbigaste grejerna... förlåt men jag var trött) och vid halv tolv kunde vi bege oss ut mot friheten.

Så jag stack hem, duschade, åt den ljuva maten och bytte kläder och sedan bar det av mot Gammlia julmarknad. Marknader är inget speciellt egentligen, man köper ju sällan eller aldrig något, men det är ändå mysigt på nåt vis. Tradition. Köpte iaf rött te och viol/lakritspolkagrisar och det var MMmmm! På tal om MMmmm, fyfan vad gott det var igår med saltlakrits och popcorn, sjukt jävla gott!!! Det är något jag skall köra på i framtiden, MMMMMM! Har även bakat pepparkakor idag, men jag var så trött så jag blev jävligt less på slutet, det är ju ett fett monotont arbete so to speak. Imorrn måste jag läsa 170 sidor i min roman och det känns lagom kul. Har inget emot att läsa, men jag hatar att göra det för att man är tvungen till det. Boken är iaf bra, så det underlättar. Sen blire redovisning på måndaggg. Måste även skriva en jävla novell om döden... JAG ÄR SÅ LESS, på jävla neverending skolarbeten. Lov, kom kom kom hit! Du är efterlängtad.

Åhh vad nice att Lova satte på Promise and the Monster nu, var så längesen jag hörde henne sist. Plus att vi har sett henne live (det var så vi upptäckte henne, hon var förband åt José Gonzalez)! Vi konstaterade ikväll att det finns fett många singer/songwriterliknandetjejer: Hello Saferide, Maia Hirasawa, Anna Ternheim, Ane Brun, Promise and the Monster, Lykke Li, Norah Jones   osv mm etc. Det är en del alltså. Vi såg en dokumentär om Maia nyss och fan vad chill liv hon verkar ha. Hon hade en stuga in the middle of nowhere och nej det brukar inte vara positivt men fyfan vad vackert det var där, på sommaren i all grönska. Däri hade hon en studio där hon chillade, drack kaffe och spelade in sin musik. Ändå N-I-C-E (ja jag gillar att bokstavera juuu!)

Plus att jag ÄR synsk, både med Lova och med Hanna och typ med fler. Jag är det på riktigt! Orkar verkligen inte dra exempel på det men ni får tro på mitt ord. Nu ska jag dricka te och käka nåt vaaaa. Jaaaaa.

WELL BYE

 

Kommentarer
Postat av: Hhhhh

omg, ja synskhet, du tillochmed nvaderar mina drömmar och frågar; blöder du näsblod?! och imorse när jag vaknade gjorde jag det... freak...:D

2008-12-07 @ 10:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0