Torsdag 7/2-08

Well hello there mate!

Tja och hej och grattis till att du lever! Att leva äger. Ta vara på det. Nu räcker det med goda råd, för jag är ingen rådgivare. Kom nyss hem från Hamnmagasinet med Lova o Emma, vi har spelat musik! Första repet med vårat nystartade band. Grymt roligt, musik är verkligen det bästa i hela världen. Hade nice i skolan också men jag blev lite sur ett tag för jag trodde att jag kommit till skolan i onödan (för föreläsningarna vi skulle på var inställda) men sen hade vi form iaf. Och för en gångs skull så var min lärare trevlig så då blev lektionen trevlig och vi såg en "pedagogisk" drejfilm som mest var en komedi. Sen gjorde jag en skiss på min blivande skål, kanske att den blir okej om jag klarar av att hantera leran.

Efter lektionen drog jag till mitt gamla älskade Hagaskolan (L) för att möta Lova. Hon hade köpt en symaskin (Husqvarna från -60talet) för 1 600 riksdaler, fett värt! Vi gick in på skolan för att prata om några uppgifter som Lova skulle lämna till Ellinor (vår föredetta svenskalärare och min föredetta spanskalärare och vår föredetta mentor dessutom) och det var så kul att träffa henne! Jag berättade om min dryga spanskalärare som jag har nu och hon tyckte det var jättesynd och blev typ upprörd. Jag önskar jag kunde ha henne i spanska igen, då skulle jag iaf lära mig något... Efter vi pratat med henne så åt vi mat i matsalen på Haga (där dom förresten ändrat rätt mycket) och jag NJÖT verkligen av varenda jävla tugga för jag vet ju vad som väntar imorrn på Vildmannen. Fräsch sallad som vanligt var det också. ÅHHH Hagas mat är ju underbarast och alla som går på Haga och klagar på den borde få box på en gååååååång!!!! Imorrn är det skidor och det taggar vi... Nu ska jag spela bas och expandera mina blåsor på höger pek o långfinger ännu mer, hejra

Kommentarer
Postat av: Linnéa

VARFÖR har lova köpt en symaskin för 1600 kronor? ellinor blev typ upprörd när jag berättade om dannieboy förut också, haha.

2008-02-08 @ 17:05:27
URL: http://linniz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0