Måndag 14/1-08

Hej hej på dej min vän!

"Nästa ... finner du bakom något - som snurrar" Den meningen skulle jag kunnat döda om den varit levande, för så irriterande var den när man var liten. Hahah, Pettson & Findus i Snickarboden var fan grejer alltså! Det var Sims också, minns att jag kunde spendera typ 6 h i sträck med att fixa mina Simars hus och allt, och när man lärde sig rosebud och dom andra lösenen så blev allt genast mycket roligare, och sen när man gick och la sig efter allt spelande så rullade Simslåtarna runt i huvudet om och om igen tills man somnade, helt sjukt vad hjärntvättande ändå!

Många har säkert tänkt tanken att det faktiskt skulle kunna vara så, att vi lever i ett Simsspel. Att någon eller några (jag syftar INTE på gud, eftersom gud inte finns. Inte för att typerna som jag pratar om nu finns heller men. Eller varför inte, vad vet jag?) satt däruppe och lekte med våra liv, styrde allt. Gjorde så att vi trodde att det var vi som gjorde våra egna val, när det i själva verket var dom som styrde oss till det. HEHEHE de var väl en tankeställare?? Well maybe you'll see about that when you're fucking dead, and... dead.


Jasså du, jaharu du säger det? Just det, idag var jag L-E-D-I-G. Det var inte alls pjåkigt må jag säga! Spenderade dagen med att:
  1. Väckas av Emma 11.40
  2. Fixa och dra till stan
  3. Äta en jävligt god kycklingssallad på Hamnis med Emma & Lova
  4. Köpa grejer GRATIS på H&M p.g.a mina pengacheckar som jag belönats med för att jag är en viktig kund (eller tror mig vara, åtminstone)
  5. Dra hem
  6. Chilla, käka
  7. Dra till Midgård för att play the piano, och för att sedan upptäcka att jag var där en TIMME för tidigt, hoppet alltså! Det ironiska var att jag kollade på klockan typ 100 ggr både när jag var hemma, på bussen, på Vasaplan osv för att ändå inte förstå mitt misstag. Men detta gjorde inget för jag hade köpt bgodis på Nanna och ödet hade gjort så att jag tagit med mig ett Rocky album så jag chillade med godis o Rocky. Det var inte tråkigt alls!
  8. Dra hem, lyssna på jävligt bra musik, upptäcka att min mobil är sönder (HURRA, TEKNIKEN ÄLSKAR MIG <3)
  9. Sitta här, och efter det ska jag duscha o sova, yeahyeahyeah.
Men min dag har varit fin iaf, studiedar e nice. Imorrn börjar ettornas projekt. Vet dock inte var, när eller hur eftersom midgård suger på det här med något som kallas information. Jag hoppas bara jag hamnar i en okej grupp.

Imorrn drar Lova till Bali (en ögrupp i Indosien , i Asien) för att chilla i två eller eventuellt fyra veckor. I hope she will have a great time you know! Kommer bli lite tomt bara, men hon har lovat att maila.... får se om hon håller det! Jag längtar jävligt mycket till jag far till London och England. London är seriöst det enda stället jag vill fara till, jag vill inte resa nån annan stans förrens jag varit där. SO TAKE ME THERE PLEASE! Jag ska chilla med John, George, Ringo och Paul på Madame Tussauds då. Chilla som fan.

Snart bär det av mot Sthlm igen, det taggar jag! Blir troligtvis nästa helg (inte den som kommer nu, utan den efter den, om du förstår vad jag menar...) Öh, det blir lite nice eller hur? svar: ja. Jag ska lätt bo vid Skogskyrkogården nån gång i mitt liv, där min siz bor. För det är inte tråkigt där! Och nära stan äre också. Och man kan köpa godis på Ica Globen sent en torsdagkväll om man vill också! Hoppas bara jag hinner ersätta min RIPade mpthree med en ny tills dess så jag har nåt att chilla med på resan dit. Musik e livet som någon sa, det kanske var jag som sa det.

Men eftersom jättemycket spendering av dator (och tv för den delen) är jätteöverskattat så drar jag nu. Hejrå

P.S Se American History X och American Gangster (och svar:nej, jag är inte taggad i USA som kan antydas p.g.a titlarna, filmerna är bara jävligt bra helt enkelt.) D.S

P.P.S Hej Linnéa. D.D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0