Tisdag 4/3-08

It's all about the money - it's all about the dum dum dum...

(Tänkte att ni behövde få en en liten flashback tillbaks till 90-talet, så ni inte glömmer det!)

Och vadan gör du uppe i ottan, tänker du nu. Det skulle jag också frågat mig själv, om det inte vore för att att jag är mig själv och därmed vet svaret. Det finns flera svar:

  1. Det är mycket skönare att gå upp tidigt och ändå känna sig utvilad. Om man går upp typ två så känns det som hela dagen är bortslösad på att.. sova. Nej, jag har haft tillräckligt många sena dagar i mitt liv!
  2. Nu när våren står på lut, så väcks man (iaf jag) ofta av ljuset helt enkelt. Älskar ljus <33
  3. Min kropp kände att "Yeah, nu behövs det ingen mer sömn, VAKNA och börja en ny dag!"
  4. Men det egentliga huvudskälet är att jag ska på stan med min mamma. Vi ska äta lunch på stan och därför måste vi fara hemifrån typ 11.00 så man inte kommer så sent.
Men nog pratat om det. Ikväll blir det förhoppningsvis Sweeney Todd på bio med Emmizz, det känns otroligt jävla nice för den verkar bra. Dock så hatar jag att bio är så sjukt dyrt, 90 jävla spänn!!! Det är typ inte värt det, men jag går på bio rätt sällan, så för en gångs skull! En gång sa en person (haha, min gamla fysiklärare Magnus..) till mig och Lova, att han brukade gå på bio ensam (han sa det inte helt random, vi pratade väl om bio eller nåt). Först tyckte vi att det var rätt tråkigt och protesterade lite grann, men sedan så insåg vi att han har rätt. Varför skulle man inte kunna gå på bio ensam? Det enda man gör är ju att se på en jävla film med 100 andra, det är ju inte direkt en social aktivitet om man säger så. Men kanske att det skulle kännas liiite ensamt att sitta där själv, ensam, i mörkret och knapra på sina för längesedan kalla popcorn (eftersom reklamen pågår i mer än en kvart (jag vet att det är så lång tid, för jag tog tid med mobilen en gång) så hinner dom kallna innan filmen börjar) och få ha sina eventuella kommentarer om filmen ensam för sig själv, i huvudet. Nja, jag är lite skeptisk.

Igår gick jag och Hillevi (min äldre syster) till Expo, hon ville kolla inredningsgrejer till sitt hem. Jag hade inte varit där på typ 4 år så det var rätt trevligt. Och hon hittade mycket saker också så det var ju bra. Kom och tänka på att för exakt ett år sedan, på sportlovet, så var jag i Sthlm och hälsade på Hillevi. Det var riktigt kul! Och så mötte jag Emma och Jessica på stan, vi chillade runt och dom var fett dryga mot mig!!! (jag har fortfarande inte glömt det, det satt sina spår) men vi hade trevligt ändå. Det var också då vi fikade på ett fik i gamla stan och den anställde bakom disken var så jävla random. Vi var dom enda i det minimala kaféet, så det var ju en oskriven regel att han skulle prata med oss (kanske var dom första kunderna på hela dan dessutom... så han behövde socialisera sig). Så då gjorde han det, bland annat pratade vi om Melodifestivalen (som jag inte är ett dugg intresserad av, vill jag påpeka) som pågick just då:

HAN -"Vad tror ni om den där Måns Zelmerlöw?"
Vi  - "Jaa?"
Han -"Tror ni han kommer vinna?"
Vi  -"Ja, kanske det, vi är inte så insatta"
Han - "Men alla tjejer står på kö efter honom, och alla killar också för den delen. Han är säkert bög han!"
Vi  -"HAHA OKEJ"
 (fast det sista sa vi ju inte men ändå)

Det var en upplevelse i sig. Imorrn ska jag klippa mig hos min egna privata frisör, Hillevi (det är gratis så det är jävligt värt) och det ser jag fram emot. Får se hur mycket hår jag vågar klippa av, mitt älskade långa hår :( Men det växer ju ut (Jag ska inte snagga mig som det kanske låter här, men ta av en bit). HAHAHA jag kom just på min dröm inatt, så sjuk! Jag var i skolan,  och jag bråkade fett mycket med en lärare som börjar på M som alla ... ogillar. Sen drömde jag att jag gick förbi henne i en trapp (Hon var på väg nedåt och jag uppåt, det stod massa andra personer i olika positioner nere vid M, bl a så var flera vända mot mig) och då, eftersom hon hade ryggen vänd mot mig så gjorde jag "Fuck You" till henne, och direkt när jag gjorde det så hörde jag hur alla andra lärarna eller vad fan det blev chockade och började prata med M om det. Haha, och hon blev sjukt sur på mig! Efter det så skulle hon ha mattelektion (hon har inte matte i verkligeheten, som tur är men) och då hade jag tappat bort min skåpnyckel, så då kunde jag inte få tag på mina böcker, så då kunde jag inte gå till lektionen (? tydligen, det var så i drömmen iaf). Och det dumma med det var att hon då skulle tro att jag skolkade för att jag hatar henne, och jag skulle få big troubles sen när hon skulle prata med mina föräldrar och allt. Det var random! Ojojoj (Fast dom flesta av oss är nog jävligt sugna på att ge henne fingret ibland.....)

Men nu ska jag duscha och äta lite frukost. Hej då, ha en jävligt bra dag för det äger att ha bra dagar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0