Lördag 15/11-2008

"Sankt Petersburg är dystert
Sankt Petersburg är trist
Här är så kallt så kallsingarna blir till is
För sämre korrusioner, har allting varit grått
Vi tackar nu för skvallret, för det gör livet gott

Har ni hört, vad dom säger i Sankt Petersburg?
Har ni hört, vad dom säger här i stan?

Fast tsaren miste huv'et sitt, så har hans yngsta dotter flytt
Prinsessan Anastasia!
En jättehemlighet..."

Texten ovanför är jätterandom om du inte förstår var den kommer ifrån (vilket du lär göra om du läser de sista raderna) men det är iaf så att jag är jättetaggad på att se Anastasia. Speciellt nu när vi har ett arbete om ryska revolutionen osv. Och filmen är fin, måste ta mig tid och se den snaaart, hoppas jag hinner imorrn. Lite smårdrygt förövrigt när det blir drastiska väderomslag, speciellt om man har cykeln med sig. Det var hängigt men jag tog mig hem iaf (dock med fötter till is på köpet) och ska snart äta och dricka te, yeah. Den här dagen har varit lång (men inte på ett negativt sätt, har haft kul)  och det var mys med överrasknings 18årsfika för Jessica :) Förstår verkligen inte hur jag och Lova hann gå till Konsum och handla, baka bullar och fixa tårta på relativt kort tid.  Vi var väl jävligt skillade helt enkelt! Sen åt vi middag tillsammans, och stack till Linniz mama, det var jävligt längesen jag var där sist så det var mys. Jessica o Monica stack iväg för att sedan dra på krogen (hon fyller år imorrn, så det blev kl 00:00 för hennes del, precis som det kommer bli för mig. OM 51 VECKOR IDAG, L-O-L) så de hängde inte med, och Lova for på födelsedagsfika hos Sofia. Men Emma, Linnéa, Elin och jag chillade iaf. Såg Eva & Adam "Fyra födelsedagar och ett fiasko" och fyfan vad kul den är! Var tusen år sedan man såg den. Adam är så gay, och Petra är cp och Alexander är lite halvt elak. Men filmen är så kul, för den är bara allmänt rolig/töntig. Och sen är Shebang så coola också! Not...


Läste förövrigt på bloggstartsidan att No doubt startat igen? Det var lite otippat. Och nej jag är inget fan men jag tyckte typ att de var bra när jag var liten, och att Gwen Stefani var cool, så så vare. För att återgå till kvällen så var det mucho trevligt, till och med när Elin skrev "jag älskar dig" i ett sms från mig till min bror, men det gjorde inget för jag har överseende med att alla är så fucked up i vårt gäng eftersom att jag är van. Vi borde bete oss, men vi vill fan inte. Nej vi får ta och göra om'et oftare (fast då ska jag gömma min mobil...). Imorrn blir det förhoppningsvis fika på stan (OCH jag lämnar cykeln hemma: "De dagarna är förbi, jag är jakthund nu") med Hanna och Mikaela. Sen ska jag äta middag hos V&A, se film där, läsa i engelskaboken samt skriva i cploggboken, och skriva klart historian. Söndagar är så tråkiga, men ändå chill ibland. Det är typ skönt att det finns en dag som det är en oskriven lag på att den skall vara allmänt chill (och nej jag syftar inte på kristendomens snack om vilodag, utan på att allmänheten bara brukar chilla då.). Det e niiice. Dock så är fredag bästa dagen på veckan, har alltid tyckt, kommer alltid att tycka. För man får ha kul med kompisar i skolan, äta god mat, umgås med kompisar och ha kul på kvällen samtidigt som man vet att det är lördag imorrn och man kan sova ut hur länge man vill. Det är det som är deprimerande med lördagar; att man vet att det är söndag nästa dag, och söndag innebär "snart måndag".


Gojibär som jag skriver om nedan. Sugen?

Igår åt jag middag hos Hillevi och var där hela kvällen. Och när vi var på Hemköp och köpte massa grejer (vi upptäckte för övrigt att vi bara köpte fett/socker: mums mums, godis, vit choklad, frysta hallon, glass, chips... du fattar grejen) så upptäckte vi något mysko i "Naturgodishyllan". Det var några röda, torkade bär som tydligen hette Gojibär. Vadan är detta tänkte vi, och vi köpte skiten, man var ju tvungen att se vad det kunde tänkas vara för något. Nu ska jag beskriva smaken av Gojibär för er kära läsare: så som man tänker sig att hamstermat smakar (och nej jag har aldrig provat), med en blanding av paprikakrydda, fast smaklöst på samma gång, torkade plommon, blyerts, beskt och en touch av random. Blir du sugen? Slösa inte dina slantar på Gojibär, det mår vara hur jävla mycket antioxidanter och vitaminer som helst, I don't give a shit. Dock pluspoäng för att de faktiskt heter wolfberry på engelska, det är fan coolt. Nu ska jag dra, but first:



GRATTIS JESSICAAA; 18 AT LAST!!! (och nej hon läser inte min blogg om ni undrar varför hon inte kommenterar inlägget med ett tack)

 

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

jag har ett önskemål: prova skriva ett inlägg utan EN ENDA jävla parentes!!!!!!!! HATAR DOM

2008-11-16 @ 12:03:39
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Jenny

haha paranteser är nice som sagt, jag dricker också te och njuter av allt :) 51 veckor går snabbt, du får bara inte tänka på det så mkt ;p

2008-11-16 @ 12:59:49
URL: http://Walkingourway.blogspot.com
Postat av: Anonym

haha, jag såg också nyss anastasia just på grund av att vi jobbade om ryska revolutionen i skolan ;P den är skitbra

2008-11-16 @ 16:04:17
Postat av: Tinika

Mikaela får säga vad hon vill, Anastasia KROSSAR! =D

jag tyckte vargbären lät riktigt goda! speciellt "en touche av random" hahahhaa

2008-11-16 @ 18:44:34
URL: http://tinikahaggstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lätt jag vill också se den!!:D

2008-11-16 @ 19:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0