Måndag 17/11-2008


"You know my name
Look up the number
You know my name
Look up the number
You you know you know my name
You you know you know my name

Good evening and welcome to Slaggers
Featuring Denis O'Bell
Come on Ringo, let's hear it for Denis"

Well helloooo here there and everywhere! Märkte på kommentarerna på mitt förra inlägg att det faktiskt finns fler än jag som är taggad på Anastasia, vilket är bra, för filmen är ju NICE (trots att den ger en liten snedvriden verklighetsskildring, tror inte att tsar Nikolaj II  var så jävla go och mysig men...)! Så den ska ses inom en snar framtid! En relativt chill dag (as usual jag chillar ju hela tiden fan) och jag började med bussåkandet också. Och jag är inte agressiv på det som jag brukar, mest lite irriterad på att skolan dissar mig och flertalet andra som bor för "nära" skolan, vilket innebär att vi måste betala för att ta oss till skolan! Jävla skitsystem, men vad ska man göra åt saken? DEMONSTRERA! En annan gång, kanske. Jag sa kanske! Och jag undrar vad niornas åsikt om midgård är, nu när de spenderar veckan med att promenera runt i vår skola. Jag är så jävla glad att det inte är jag som vandrar runt tyst, ensam i en grupp med randommänniskor för att kika på skolan som man kanske ska välja. Fyfan vad hängigt med gymnasieval, egentligen! Det är lite småsynd om de stackarna. Dagen har förövrigt bjudit på många skratt. Åh jag älskar vår klass. På tal om skratt var det väldigt längesen jag kikade på www.tjuvtittat.se sist. Det måste man ju bara göra, ibland är det riktigt kul alltså.

Igår åt jag ju middag hos Vilhelm & Amandus, och efter middagen såg vi  på Landet För Längesedan, eller som den så vackert heter på engelska "The Land Before Time" (fett poetisk titel!) och ÅHHH vad mysig den är!! Var så längesen jag såg den, typ sjuan (Amandus, lustig:  "Jasså, igår alltså?") och den är bäst helt enkelt, alla är så jävla sköna!
Kvacki : "Ja, jag heter Kvacki, Ja så heter jag, Ja Ja Jaaa!" och jag älskar Tagg, han är så jävla dank och slightly retarded (som Tinika uttryckte det)! Jag hade en leksaksTagg när jag var liten, förmodligen valde jag honom för att jag identifierade mig själv med honom typ, haha.

Och det roligaste i filmen är ju när Lillefot vandrar iväg efter att hans mamma dött (för övrigt jättejätteJÄTTEhemskt när hon dör :´( :´( :´( ) och råkar snubbla över en ful fucked up dinosarie:

Fucked up dinosaurie: "Vad gör du?"
Lillefot: "Det var min mammas fel, det var mitt fel. Jag borde inte gått ut så långt i natten"
Fucked up dinosarie ser Lillefot gråta och förstår sammanhanget: "Åhh, på så vis. Men det är ingens fel. Din mamma kommer alltid att finnas med dig, var du än är"
Lillefot (jävla retard) svarar: "Jag har ont i magen!"
HAHAH vafan? Känslokall eller vad, jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag, A&V skrattade, jag skrattade seriöst i 5 min. Så jävla randomkommentar från Lillefot!!! Ojojoj



Plus att Cera (den fula, äckliga triceratopsen) är så jävla idiotisk och hur jävla dum i huvudet som helst, fyfan vad jag hatar den lilla hordinosaurien: "JAG kan fixa mat själv, för jag är ett äckligt cp som älskar mig själv och hatar alla andra och alla hatar mig för jag är retard", STICK VA!

Och vad är grejen med filmens moral från början:
Lillefot: "Mamma, vad är långhals?"
Mamman: "Det är såna som vi"
Lillefot: "Varför kan inte vi leka med andra dinosaurier?"
Mamman: "För att de är olik oss. Vi leker inte med de som inte ser som oss"
Lillefot: "Varför?"
Mamman: "För att de är annorlunda. Det har alltid varit så" osv osv

Hahah vad fan, bra argument liksom; vi leker inte med folk som inte ser ut som oss, för att de är annorlunda? Men sen blir de kamrater allihopa iaf i slutändan. FIN FILM!

Och chill med massage imorrn på gympan, nu slipper alla ha träningsverk på onsdag. Jag har kommit på att vi satsar fett mycket på gympan i vår klass, eller så är  vi  otränade? Hur som helst så får vi träning av det och det är nice. Nu ska jag äta Viol tablettask (tablettaskar är så sjukt underskattade, speciellt Salta Katten), mandariner och dricka kaffe och teeeeee. Teatime you know! Bara det är ju ett jävla argument till varför England måste vara det underbaraste landet i världen: Ett land som alltså har ett begrepp för en tidpunkt på tiden som är ämnad att dricka te på måste ju bara äga! Plus att Beatles kommer därifrån. Men Sveriges begrepp Fika är inte onice heller, så jag klagar inte. FIKA TO THE PEOPLE!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Monka

Sett den på svenska? Det är sååå mycket bättre på enelska! :D Jag är uppvuxen med den på engelska. Jag såg den faktiskt för någon månad sedan, den är mysig! Fast egentligen är det riktigt läskig för småbarn typ..

2008-11-18 @ 00:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0