Måndag 27/10-2008

Free as a bird,
it's the next best thing to be.
Free as a bird.

Home, home and dry,
like a homing bird I'll fly
as a bird on wings.

Well well well, how about that?? Usch den här låten suger. Måste byta. Sådär, that's better, isn't it? Vad fan är felet med människor egentligen: hur kommer det sig att man, trots att man själv valt låtar till sin mp3, ändå alltid har låtar man inte KAN lyssna på? Det är vissa låtar jag verkligen aldrig lyssnar på, men ändå har jag kvar dom, dom finns där för att bläddras förbi? Det är exakt samma när man köper lösgodis: det är man själv som valt varenda jävla godisbit i påsen, och ändå tycker man att det är äckliga bitar kvar på slutet? Jag menar hur logiskt är det?

Jadu, mycket vet man inte men man behöver inte veta det heller..hihihiihihihi. Bara man har Beatles i öronen så funkar det. Yeah! Idag har jag varit på Expo med Hillevi, trevligt var det. Och jag blev så jättetaggad på att flytta hemifrån (den känslan infinner sig relativt ofta) och bara köpa massa inredningsgrejer, speciellt en assnygg spegel som fanns där :( Den eviga frågan inom införskaffning av inredningsprylar från min syster är för övrigt: "svart eller vitt, svart eller vitt, svart eller vitt? SVART ELLER VITT?" och eftersom båda färgerna (eller dom verkligen färger, hmmmm!) passar lika perfekt i hennes hem är det en klurig fråga. Men det blir alltid bra i slutändan, och tur är väl det!


Livets fråga!

Har även hunnit med att träffa Amandus litegrann då han åt hos oss, och det var trevligt. Och jag vann över han i vändtia 2 av 3 ggr (jag äger ALLA i vändtia, inklusive dig. Jag må suga i poker, men vändtia: watch out!). Sen fick han se hur fint vårt klassfoto blev :) :) :) :) Och det är synd att det inte lär bli (varför skriver jag ens "inte lär bli", det är garanterat säkert att det inte blir. Det är som om jag fortfarande hoppas på en lösning på detta olösliga problem...) någon Halloweenfest med klassen och det S-U-G-E-R ashårt. Jag som taggat! Livet är orättvist. Tyvärr så vill jag inte ha utomhusfest i oktober och därav att det inte blir nånting. Fuck. That. Shit. Säger. Jag. Hej. Då. Inte. Men. Jag. Blev. Deprimerad.

Happ happ happ happ happ lol. Det är så lol att jag säger lol. Måste sluta med det, på riktigt. Hädanefter får ni slå mig varje gång när ni hör mig yttra det där otroligt fula äckliga ordet.... Jessica kom hit ikväll en schväng, det var nice :) Vi gjorde tigerkaka och det blev gött. Baka ägerrrrr, synd att jag sällan gör det nuförtiden. Men när jag fyller år, då jävlar! Bullar, mockarutor, rulltårta, chokladbiskvier, kolakakor, chokladsnitt, havreflarn, kladdkaka, muffins och en äckligt god tårta. FIKAAAAAAAAA AHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är störd och jag är medveten om det.

Fikabuffé på starz. Inget jag rekommenderar egentligen, om du inte vill uppnå illamående och andra biverkningar dvs.

När Jessica skjutsade mig på min cykel (jag kan inte skjutsa) till vasaplan, så hon kunde ta sin buss hem, så vare lite kyligt va. Och när vi skiljts och jag skulle bege mig hemmåt igen, så blev mina ben så fucked up: det kändes inte alls som mina egna! Det var lite läskigt. Och jag fick kramp i vänster ringfinger och mina lår. Men det var inte synd om mig. Bor man i Norrland måste man härda. Härda eller dö, det är vår slogan så att säga. Plus att Umeå äger, älskar denna stad! Här ska jag så lätt bo i framtiden också, dock vill man göra ett avhopp till London och Stockholm ett tag, men sen tillbaks igennnnn. That's the way it's gonna be.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa i HP7, det är ruskigt spännande! (dock så har jag redan läst den once, men ack så spännande ändå!) HEJRÅ

Kommentarer
Postat av: hannakungen

Aaaaahahah:D man blir alltid så glad av din blogg=) Men ja visst är det irriterande ang. festen?!:(

Har du kollat in vår nya blogg nu?==))))

2008-10-28 @ 11:23:13
URL: http://projectf.blogg.se/
Postat av: Monka

Svaret på livets fråga: 42. :)

2008-10-28 @ 11:33:53
Postat av: Jenny

Taggar asmycket till att flytta hemifrån! du får bli min inredningsexpert för jag suger på sånt, men innan det ska vi till london och chilla :)

Hur gåre egentligen med harry potter böckerna? ;p

2008-10-28 @ 18:41:33
URL: http://Walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0