Måndagen den ?/10-2008

"One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again."

Blev bara lite småtaggad på halloween, trots att det är en 'högtid' som inte firas så mycket. Det är nog mer så att jag är allmänt taggad i skräckfilmer och under halloween passar det som extra bra att se sånt kanske. Men fortfarande, den nya butiken BlodRöd lär inte bli långvarig för hur många köper skräckgrejer? Jag kommer förmodligen kolla där, men inte köpa nåt.  Well well well, det blir nog bra ändå. Taggar iaf klassfest på lovet, och det vore kul om det blev halloweenfest av det hela! Hoppas bara Hillevi har tid att fixa nån rolig sminkning åt mig :)


bara för att det är N-I-C-E (och nej den är inte menad att var seriös om du undrar över fulheten)

Och lovet ligger rätt till just nu alltså, MMMMMM (ja du vet hur det låter Hanna)  vad nice det ska bli! Sova, chilla, umgås med folk och framförallt inte göra något alls som har med skolarbeten att göra. Plus att PopUp blir stämning också, måste bara fixa biljetterrrrrrr. Fast det är lite random för det är bara hello saferide som jag känner till till 100% av banden, men henne har jag velat se ett tag så det räcker med henne :----) Lova var här igår och hjälpte till med middagen (Stekt lax med potatis, hollandaisesås, broccoli, morötter) och då taggade vi hennes nya skiva, More modern shortstories. Det var niiiiice duvet. Helgen i övrigt var också den jättetrevlig; fredagen trodde jag skulle bli relativt händelselös (med viss egen vilja, var jäääävligt trött) och jag trodde att den underbara ananaspajen skulle bli kvällens bästa, men sen kom emma vid tiotiden och det räddade kvällen! Det var nice, vi såg London Ink (dålig kopia av Miami Ink, plus att kunderna var fett oengagerade: "åh vad fin den är jag gillar detaljerna och skuggorna." med viss likgiltighet i sina röster), sen bläddrade vi förbi några kanaler och då fick jag se Johnny Depps vackra ansikte, från filmen Secret Window. Men eftersom den börjat för längesen så såg vi den inte. Iaf så pratade vi och drack te och åt våra egentillverkade muffins till 03.00, sen for Emma hem, med lite oro över bensintankens innehåll. Men det räckte och hon kom hem :)

This is plectorrrrr


Sen på lördagen så åt jag, Elin och Hanna middag (tacopaj) och jag kan inte medge att jag hjälpte till alltför mycket. Det var iaf asgott och trevligt! Fick lära mig poker liiiite bättre iaf (med betoning på lite, jag är trög) osv. Sen såg vi Vilhelm spela med Plector (han är trummis) på Hamnis (när skjortan åkte av blev det liiiite för mycket (med betoning på lite)) och det var trevliggggt. Även om Elin och Hanna förmodligen inte uppskattar Death Metal :D  :D  :D  Och när jag trodde att jag var på väg hem vid 23 så ringde jag Emma och hörde att hon, Linnéa, Molly och Lova var hos Lova, så då drog jag dit och chillade istället. Så det var det.  Kom och tänka på apropå Plectorkonserten; varifrån kom headbangandet ifrån egentligen? Det ser jävligt fult ut och är troligen inte bekvämt för den som gör det. Så: Varför???????? En fråga jag aldrig kommer få svar på....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Citatet: Nightmare on elm street?? :D

2008-10-20 @ 19:32:22
Postat av: Emma The Queen

det ägde att jag kom hem :DDDDD

2008-10-21 @ 08:47:11
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0