Fredag 10/10 - 2008

Tja, hola, hej duuu. Vad gööör duuu? Kom nyss hem (03.02), trots att jag och Lova begav oss från E&E typ ett? Vi stannade utomhus där vi skulle skiljas åt och blev fast på den punkten, pratandes i två timmar. Det händer mig rätt ofta har jag märkt. Jag är väl en sån där dryg jävel som pratar jävligt mycket antar jag.  Men det var kul!

Faktum är att hela kvällen ägde! Hela dagen ägde! Utropstecken äger!!! Nej. Förlåt. Men så här var dagen iaf:
Kom försent till Bilden (as usual) och hade den där evighetslektionen. Jag producerade inte alltför mycket kan jag medge. Sen hade vi lunch och det var chill, och efter det kultur och idéhistoria som kursen så vackert heter (hädanefter på denna blogg benämnt KuHi), och där fick vi prova på att skriva kalligrafi med olika gamla typsnitt, bl.a gotisk stil. Det var kul och en annorlunda lektion, med tända ljus och munkmusik. Det ägde (men fan vad fult det man skrev blev). Och jag kom fram till att om jag ska tatuera in någon text så ska den vara av gotisk stil för det e snyyyggt va. Mellan KuHi och Kören så mötte jag först Emma, Linnéa, Lova och Niklas precis utanför Midgård och pratade med dom ett tag (fast jag kände inte alltför stor längtan att visa vänlighet till dom efter att jag fått höra vad dom diskuterade och berättade innan jag kommit dit...), sen gick vi till Formen där Sofia och Mikaela var. Chillade där ett tag , och sen upptäckte vi att tiden rusade iväg och att vi redan hade börjat! Så jag sade, med Arnold Schwarzenegger imitation: "We have to get out of here!" och fyfan vad vi skrattade! Sen pratade vi om att ha honom som farsa, fan vad kul det skulle vara! Vid frukostbordet: "Do you want some breakfast?" " ' You want scrambled eggs?" med hans egna jävla språk vafan. Detta är ytterst okul om man bara läser det och inte hör det sägas på rätt sätt, men i alla fall : SJUKT KUL. Sen drog vi till kören, sjöng "Bridge Over Troubled Waters", "Streets Of London" och började med en ny låt: "Hårgalåten", som är en känd svensk folkvisa. Altstämman var rätt svår på den, men det är kul med utmaningar och låten är vacker så jag inte klaga något på det!

Efter lektionen drog jag till E&E där Lova redan var och jag fick höra ett smakprov på Emmas saxofon. Ascoolt! Men jag blev chockad över att det lät så otroligt högt! Med lite träning kommer du äga alla Emma :D :D :D
Sen kom Molly och Linnéa och vi drog till Ålidhems Centrum och handlade foodie: Lasagne (GNE, GNE, GNE!). Sen mötte vi Leon när vi väl var hemma på Sofiehemsvägen igen. SJälvklart så blev middagen inte klar förrens åtta, men det var jävligt gott så det gjorde inget.  Hade askul iaf, och jag förstår inte varför vi ses så jävla sällan!!! Ändring på det känner jag!! Det lustiga är att vi fortfarande har lika kul, trots att vi inte ses så ofta och trots att vi vart med varann så jävla många gånger. Man tröttnar aldrig på varann. Det Ä-G-E-R. Vi ägerrr. Orkar förresten inte meningarna som finns på vår kylskåpspoesi hemma:

"full, fest, super, avslagen, vin, spy, bakis, orgie, kall middag",         "Är hög, vill fumla, röka dricka",        "Mina gängvänner förtär alkohol privat"       . Vet inte vem som skrivit dessa men jag har mina misstankar....

Här är också klassikern såklart:    "Du kanske har får som sällskap, det är stämning"

Well byeee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0