Cricket

Det dröjer nog ett tag innan jag dissar Stimorol Senses Tropical Twist skulle jag tro. Emma sa i veckan. "Du ser ut som en van rökare när du tar fram de där tuggummina" haha och det kanske stämmer. Godááá är de iaf

Typ! Snart kommer syskon hit på middag, funny funny. Jag kanske borde gå ut i det ljusa fina aprilvädret? Av någon anledning är söndagar dankdagen nr ett för mig, brukar faktiskt inte ens gå ut majoriteten av söndagar. Ingen fot utanför lägenhetsdörren här inte.


 Jag undrar vem som är dankast, han eller jag???

 Inatt drömde jag mysko grejer som alla alltid gör, först en massa shit om några konstiga leksaker och bla bla. Men jag drömde även att jag gick till en frisör för att träffa Hanna. Först såg jag Simon, han hade klippt sig askort och jag frågade var Hanna var, sen såg jag henne sitta i frisörstolen. Frisören fixade till det sista och när hon var klar sade hon: "Då blir det 125 000 kr. "

Jag hatar fan drömmar för de är så jävla konstiga! Vem fan skulle betala 125 tusen för att klippa sig, det är ju bara sinnesjukt! Förstår inte heller hur det skulle kunna bli den summan, hon hade bara toppat sig och gjort slingor typ. Kanske om man gör dreads, permanentar håret, slingar/färgar och gör hårförlängning samtidigt, fast det skulle ändå inte bli hundratjugofemtusen...

Hanna ifrågasatte inte priset iaf : ) Hon kanske blev jääävligt nöjd med resultatet, vad vet jag?

Önskar att jag hade någon koll på när historian ska vara klar men ingen vet, och Fronter förtäljer inte heller svaret på historien. Hmmm, kanske påbörjar den ikväll då. Hoppas bara att det inte är deadline 00.00 ikväll?

Glöm ej Filip & Fredriks nya program Söndagsparty ikväll (jag vet jag hatar tv egentligen men de är sköna) 21.00, Marilyn Manson är gäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0