fredag med gospel (....) och fikaaaaa

Yellow lorry slow, nowhere to go
But oh, that magic feeling, nowhere to go
Oh, that magic feeling
Nowhere to go

One sweet dream
Pick up the bags and get in the limousine
Soon well be away from here
Step on the gas and wipe that tear away
One sweet dream came true today
Came true today
Came true today (yes it did)

Fredag at last! Ändå chill ändå nice ändå värt! Jag hatar dock fucking gospel, inte ovärd körlektion men det känns lite tradigt i längden att sjunga typ " I love God" osv när ens åsikter går... åt ett litet annat håll so to speak.

Men men, solen skiner och det är 47 dagar kvar till sommarlov so I couldn't care less about those tiiiiny problems! Nice dag även om målbrottskråkebill närvarade på bilden igen. Denna lektion var dock bättre än tisdagens så jag klagar faktiskt inte på det. Måste även tillägga att gammeldags bröllopsfotografier (minst 50 år, de ska vara svartvita också) är så fina. Mycket finare än dagens. Apropå att sådana dyker upp i VK emellanåt och att jag nyss bläddrade igenom dagens.

Men nog med skitsnacket, nu ska jag förtära maten som står på bordet och klaga lite mer på gospeln för min säkert mycket intresserade musikfamilj. Sen ska jag tvätta cykeln shiny like a shiny star sen ska jag glida iväg på den till The Schwing och träffa alla kamrater. Fika at 18åringen vankas du vet


Tjing tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0