Långfredag

Det här är jävligt mysko och jag trodde inte jag skulle göra det men här sitter jag och lyssnar på Dolly Parton. Hon är fan underskattad märker jag! Jag lyssnar alltså på Dolly och igår hade jag mössa på mig för första gången på tre år, what's happening?

Igår chillade vi igen som vanligt i slottet nr 2 som Emma kallare, och vi var lite småbitchiga mot varann utan anledning men med en underton av kärlek, typ. Hur som helst så jävla skönt med lov, och att faktiskt ha tid att göra absolut igenting. Ikväll ska jag dock inte socialisera mig för en gångs skull, ska hjälpa till med förberedelser inför påskmiddagen imorrn hos mother, sen ska jag måla på lilla tavlan samt se en hyllningskonsert för The Beatles, "The White Concert", ikväll klockan 22.00 på svt2. Skulle förklarat mer ingående om konserten om det inte vore för att jag vet att det bara är jag som är intresserad av att se något sådant. Men det är ju som det är!



Haha och Emma, jag förstår dina tankar angående lookbook men sidan är fortfarande jävligt nice. Kan sitta aslänge tittandes på alla snygga människor med assnygga kläder, och snygga fotografier.

Well it's not a bloggingday today I tell ya'll - so I'd better leave now! hejra

P.S Jag är för dank för mitt eget bästa. Jag hade tänkt göra så många saker idag när jag för en gångs skull är hemma - men jag har gjort absolut ingenting! Eller jag har gjort en omelett och sen har jag duschat, men annars inget. Men chilla äger så jag fortsätter med den livsstilen ett tag till va. D.S



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0