Marit Bergman

Ibland måste man göra saker som inte hör till det vanliga att man gör. T ex att gå på en konsert, ensam, med en artist man hört ytterst lite av innan. Jag pratar om Idun, 26 April, med en svart flygel och Marit Bergman. Jag ska inte ens försöka att sätta ord på konserten, för det är fullkomligt omöjligt. Kan dock säga att det höll till 100 % ändå från den första och intill den sista sekunden av konserten. Otroligt Vackert!

Även jättenice att Annika Norlin gästade, det var så länge sedan jag såg henne live sist, och Marit sa att hon bor i Umeå nu? Random. Hur som helst; asbra musik, asbra artist och väldigt trevligt, humoristiskt mellansnack. 5 av 5 toasters helt enkelt!

TACK Lova än en gång för biljetten! (Och det här med att gå ensam: Konserten var så otroligt bra och gripande att jag knappt tänkte på det. Det var ganska chill faktiskt, no problemas liksom)

För att visa litegrann hur stämningen var ska jag citera lite av mellansnacket som Marit hade:

(hon hade ett vinglas på flygeln under konserten): - "Det är lite fuskigt att jag får dricka rödvin nu när ni inte får det. Men det gör inte mig nåt."

"...och då fick jag flott hår, för det får jag alltid när jag blir full. Jag vet inte varför men man får alltid flott hår och en slinga som hänger fram från luggen. Spelar ingen roll vilken frisyr man har. Det är så ni ser att jag inte är full nu: Jag har ingen slinga hängandes. Ni skulle sett mig i fredags i Skellefteå, det var löningshelg. Fett"

Helt jävla underbart helt enkelt, är det sista jag kan tillägga!

Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på. Chilla. Nicenicenice

Hejz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0