ogillar vildis skarpt

Ahhh, blir man less eller? Hade ont i huvudet förrut idag, eftersom jag sparade kaffepengarna till kaffe & fika efter skolan. Jobbigt med huvudvärk med andra ord. Sen for vi och fikade (fick mitt kaffe), chillade hade kul, huvudvärken försvann hyffsat.
Men jag började må allmänt dåligt, Hanna föreslog att det var "kaffedarren" =när man dricker för mkt kaffe och inte har ätit på några timmar. Man blir svag och mår dåligt. Åkte buss hem med Louise, Ellie och Linn och den bussresan var outhärdlig eftersom den var seeeg och slingrig och jag mådde sjukt illa.

Så jag åt och drack massa när jag äntligen kom hem och trodde att allt skulle gå över. Men nog fan ska man inviga lovet med att spy (ursäkta om jag är öppen här men jag bryr mig verkligen inte) och vet ni varför jag skriver detta? Jo - för att det är Vildmannens jävla fel!! Jag är inte sjuk eller så, utan det är verkligen jätteuppenbart att deras kyckling var icke tillagad och sådant ska de fan inte servera i ett skolkök. Jag åt dessutom asmycket av den maten (why wouldn't I, det var nämligen gott). Tack för en fin start på lovet Vildis, tackar ödmjukast!

Jag ska aldrig mer äta kyckling....

Hur som helst trevligt fika på Wayne's med Hanna, Elin, Linn, Louise och lilla Ellie. Ellie busade på i trappen vilket hon uppskattade, sötisen! Nu ser jag fram emot ett asskönt lov och jag hoppas vi kirrar lokal till klassfesten för det vore sjukt kul!

Ikväll blire Schmäck för att se några i Jessicas klass uppträda, men först vankas middag (är dock inte så sugen på mat för tilfället....undrar varför?...)

Jaja njut som fan det är påsk nu, det är lov nu!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vildmannen - fan för den dagen då jag hittade en mjölkflik från en förpackning i min "mat". Och ja, midgårdsminnena lever kvar, but still it's sad

2009-04-08 @ 18:43:41
URL: http://smakat.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

lilla gumman, VILDIS SUUUUUGER KUUUUKKKKKK!!! jag hatar restaurangen och mattanterna så jävla sura och äckliga

2009-04-09 @ 10:56:59
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0