Skärtorsdagggg

Onsdagen den 15:e April klockan 14.00 känner jag smärtan i min läpp när den penetreras av ett sylvasst piercingredskap. Så jävla värt!!!!!! Jag och Emma var alltså på LAVA idag och bokade tid och det ägde. En annan jävligt rolig grej idag var när vi var inne på The Store och drömmande tittade på alla assnygga, cpdyra kläder. En DJ chillade med musik på hög volym där inne, och plötsigt ringer Elin på Emmas mobil och frågar vad hon gör.

Och Emma lurar Elin att vi är på fest, mitt på dagen, eftersom det var hög musik där inne, lite partymusikaktigt och Elin gick på det! Hon trodde alltså att vi var på fest klockan två en torsdagseftermiddag hos Elin Edin med massa Midgårdare medan hon själv gick i skolan, som det Minervabarn hon är. Ojojoj, det var jävligt kul! Det fick även mig och Emma att bestämma att vi nån gång i sommar ska festa på dagen, sjukt värt.


Hanna beger sig mot fosterlandet och jag kommer sakna kortspel. Ses dock nästa vecka som tur eeee!

Har för övrigt inte sett en enda påskkärring idag. Tråkigt, för jag vill uppfyllas av nostalgiska känslor. Som t.ex när jag och Amandus var påskkärringar på Haga och fick sjunga blinka lilla stjärna för en åttiorig tant, those where the times! Men det är roliga tider nu också, så I'd better go away and live them. ¡Ciaó!

Kommentarer
Postat av: Linn

ska du ta hål i läppen nu!!!!? :D

2009-04-10 @ 11:07:47
URL: http://kjelliin.blogspot.com
Postat av: Filippa

Yes och det kommer Ä-G-A sjukt mycket!!!!

2009-04-10 @ 16:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0