slotttettttttt

Kvällen levde upp till våra (höga) förväntningar, och det mest otippade var att allt gick som det skulle vilket vi absolut inte klagar på. Sjukt värd kväll hur som helst, tror att många fler än jag hade jävligt kul! Synd bara att internet dissade oss - ledde till Mollsans asbra musik fick bytas ut i sista sek, men det gick bra ändå som tur var och eighties samt ninties music saved the night.

Har spenderat dagen, efter 3 h sömn med mysko och abstrakta drömmar om turning torso (?), med att hjälpa till med städningen, som mot alla odds var ytterst ojobbig. Sen chilladeeeee vi ganska mycket också (kändes typ ovant att chilla? borde prova det mer eller??) och uppskattade MGMT och Coldplay mucho! .På eftermiddagen vandrade jag hemmåt  från teg/~slottet~ i mina röda converse och jag fattar inte varför alla hatar och ratar promenader när sanningen är att de är underbara! Det är kanske 1000 ggr niceigare att gå än att åka äckelbuss. Jag hatar verkligen bussar, dock inte kollektivtrafikstanken i sig kan tilläggas. Men inget går upp mot en cykeltur, 13 April - jävlar vad jag ska cykla då!


Men först ska jag äta underbar middag och det kommer sitta så jävla fint att du inte kan föreställa dig

PS Ett minus för min röst; jag låter som någon som kedjerökt i 40 år, som skrikit konstant i 10 h och med en trevlig touch av målbrottskråkor. Men känner att sjukdomen e på väg att besegras av mitt immunförsvar så jag slipper nog prata med cpröst inom snar framtid. Well it's kind of annoying - Yes! Men mest jobbigt är det för de som måste lyssna på skiten, oljudet. DS

Kommentarer
Postat av: Linn

haha filippa! min röst gav typ upp igår! jag skrek nog liiiiiite för mkt i fredags! haha TOPPEN KVÄLL!

2009-04-05 @ 17:57:41
URL: http://kjelliin.blogspot.com
Postat av: linnea

minns du vad det var för låtar som spelades på festen i så fall kan du skriva ner dom till mej skulle vara jätte snällt. det var en massa gamla låtar som man glömt!

2009-04-08 @ 17:12:16
URL: http://lmck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0