jhg,mfdjmhd

Sitter här en la kitchen de jessica, och tha gang stack med bil'n nyss. Leon har fått sin försenade 18årspresent och Molly har slingat håret. Hjälpte Lova med flytten hela dagen/kvällen igår och det gick jättebra och lägenheten är fan inte fy skam. Grubbe äger (har bott där förrut so I know what Im talking about you see).

Har lyssnat på 80-tals Madonna här ikväll, för att "hedra" hennes första spelning i Sverige på tusen år. Nostalgiskt!
Rent allmänt är jag sjukt glad över att slippa gå upp 05.30 kommande vecka, och jag taggar även Stockholm sjukt mycketttt just nu. Frasen lyder: ändå chill, ändå nice, ändå värt.

Jag har varit emot badande i alla dess former riktigt länge (bortsett från när jag och Lova hängde på badhuset i 7 h VARJE söndag när vi var 10 bast), så till den milda grad att jag inte badat utomhus sedan sommaren -07. Imorrn kanske jag bryter detta uppehåll, för alla taggar ju nydala imorgon.

Men stranden har jag inte besökt alls i sommar av olika anledningar, så det känns ändå som att man får passa på nu när sommaren snart är slut. Men nu ska vi först ut i sommarnattens värme och dricka te och göra det som alla hatar

God kväll, fast natt

*rubriken komponerad av Jessica Malin Fällgren

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0