mån 24/8-09

Kom att tänka på den där låten som är med i den kända scenen i filmen American Beauty, den scenen där grannkillen visar en film, där han filmat en plastpåse som virvlar runt i höstblåsten. Det är en fin låt, av någon anledning blir jag nostalgisk när jag hör den, kanske för att det är vackra pianotoner som jag alltid älskat, kanske för att jag minns filmen från när jag var liten. Det är en bra film.



Mycket angenäm dag idag på älskade Midyard. Ojojoj vad man ska sakna den underbara skolvardagen när den för evigt är över. Efter detta år väntar jobb och tråk. Fast jag är faktiskt taggad för jag har nämligen massa planer för min framtid minsann, så det blir nog nice ändå. MEN jag kommer sakna BL3, yeees indeed!

Ikväll har jag promenixat med mamma i en timme runt omkring på Nydala/Nydalahöjd, och jag har gått på vägar jag aldrig sett. Det är så mysko att man bott i en stad i 16 år och ändå har mycket osett. (Eller mycket var väl att ta i, men en del åtminstone)

Dagens besvikelse = Att de tagit bort påtårsmöjligheten i kafeterian. Inte alls ok....

Taggar fredag! Taggar trean rent allmänt. Nu ska jag duscha och fika, tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: Monka

Nåå det är bra att du njuter av sista året! Det ska man göra för skollivet är najs, men jobblivet är inte så pjåkigt det heller :P

2009-08-25 @ 01:32:28
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0