Idag har jag varit myndig i en månad :D:D:D:P:P:P:):):);););):S:S:S

Vad fan är "Frånta kvinnor deras rösträtt" för grupp på fejjan egentligen? Det verkar vara något sorts skämt som jag uppfattar det, och jag må vara tråkig men jag ser ingen som helst humor i det. Det hela går extremt till överdrift.

Hela dagen har bestått av redovisningar, redovisningar och åter redovisningar (intressanta sådana dock, så no complaining!) i sve, relle och sam.b. Efter en schväng på stan med Hanniz tha man så höll jag på att somna på bussen hem. Fick även kaffedarren, ytterst otrevligt. But now I'm better than fine, so no worries, no! Yes?

Tyckte det här var chill:

"Fem landstingsanställda i Östersund riskerar att få sparken sedan personalfest för en dryg vecka sedan spårat ut. De fem tog sig efter festen in i en ambulanshall där de gick in i en ambulans, tömde två tuber lustgas...."
etc
Dock inte så chill om ambulansen använts i uttryckning självfallet, men det hände inget så ingen skada skedd

Undrar hur många som kommer satsa imorrn på Suit Up Day, det är ju frågan. Schpännandééé???

Får se vad helgen bjussar på; blire Scharren på fre månne, eller Krogen Krogen på lör (är inte det sistnämndas största fan dock, kan tilläggas....)? Eller kanske båda????? Det tredje alternativet tillåter nog inte min ekonomi kanske. Fast man ska aldrig säga aldrig

Nästa: DH säsongsavslutning!

PS Vill tillägga att jag och Hanna ägde på att redovisa. Inga skratt här inte! DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0