scharren, lovely scharren!

Hej heeeej, här sitter jag och dankar! Vi skulle dra på fekke+krog ikväll egentligen, men eftersom att fara på Krogen Krogen dagen efter man varit på Scharinska, är likställt med att dra på Trästock efter man varit på Peace&Love, så kände jag inte riktigt taggen. Det gjorde ingen annan heller.

Vi tänkte även se 2001, av Stanley Kubrick tha man, men det dissar vi också. Istället drar vi på valfri pub i stan och ölar. Älska öl!!!

Igår ägde jättehårt. Är glad att jag drog ändå, trots att jag egentligen inte hade något sällskap. Fick iaf en gratisfylla, gratisinträde och en asnice kväll. Det är så sjukt värt att kunna hänga med sina broz på uteställen. Att spelningen ägde gjorde inte saken sämre. Träffade även en asgammal kompis till två av mina bröder, som jag inte sett sedan nittiotalet. Sådana situationer är så konstiga och oförståeliga, men samtidigt riktigt trevliga. Han var mycket full med rolig. (Lol att han typ bor granne med oss nu också, oddsen?)

Kan för övrigt tillägga att det är kul att headbanga om man är full (Amandus smittade mig med det syndromet). Min nacke gör cpont. Kan typ inte böja huvudet nedåt över huvud taget.


Färska kryddor i mat = det bästaste bästa. Nu ska jag duscha

PS DISSADE IDOL JÄVLIGT MYCKET OCKSÅ, ÅNGRAR MIG INTE EN SEK OKI????. DS

PPS. Elin.E, lägg ut bilder från kvällen sen! :) DDS

Kommentarer
Postat av: Elin E

Har lagt ut bilder på tre ställen som du säkert märkt haha

2009-12-14 @ 13:36:38
URL: http://ingobingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0