Lördag 21/2-2009

When you told me you didn't need me anymore
Well you know I nearly broke down and cried
When you told me you didn't need me anymore
Well you know I nearly fell down and died

Ojojoj, hade glömt bort att A-sidan på Abbey Road är så bra, brukar vanligtvis bara lyssna på B-sidan. So stupid of me you see! Igår chillade jag med Hillevi och det var mycket kul, vi är trots allt systrarna cp. Hon gjorde en sminkning på mig, inte en sådan fucked up ful/konstig som den på min visningsbild här på bloggen, utan den var cool faktiskt! Med lila färger, assnygga skuggningar och glitter och grejer. Sad though I didn't bring my camera, or else I would have published some pictures of the make up you know. Some other time maybe!

Vi har även konstaterat idag att Lova är informatörstjejen, vilket leder till lite missförstånd här och där, plus att jag hade kunnat fika med några av mina bästa vänner istället för inga, men sånt händer ibland va! Hur som helst infogar jag denna bild för att visa min tacksamhet gentemot henne:



Anyway, jag och Hanna gillar Burberrys nya parfym The Beat skarpt - you should smell it sometime - och snart ska jag rulla in mot stan för att möta Eeile och Lova Diva la Viva Öberg.   Vi ska därefter köpa fett och socker för att sedan bege oss mot Alley Of Promises för att ha filmkväll med Hanna, Simon, Mikaela (kanske) och Linn (kanske). Blir funny iaf!

Men först ska jag läsa bloggar, hoppas att du har uppdaterat!

Kommentarer
Postat av: Hanna

men ååh:D glömde du Elin då:) haha, och simon blev iväglockad av thomas som har köpt streetfighter! "HAJDOKEN". Elller vad det nu var som ryu eller vad hans namn nu var sa...



I'm looking forward to your visit !

2009-02-21 @ 15:42:01
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0