Måndag 16/2-2009

Little darling, it's been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right

Är det inte nice så säg? Underbart väder verkar vara populärt bland vädergudarna för tillfället och det uppskattar jag starkt. Även om februari är vintermånaden numero uno så kan den tydligen bju på härligheter ändå. De e chill! Har precis spelat piano i en timme typ, och jag får lite kramp i högerhanden av det. Men jag har sen snyggaste/vackraste delen av Für Elise i läxa och det tackar jag inte så mycket nej till.  Idag hann jag också hälsa på Hillevi en schväng, vilket inte händer allt för ofta tyvärr. Det var mucho trevligt jag säga.

En väldigt trött dag idag bör tilläggas, sov lite lite inatt, plus att det är måndag. Ska försöka gå och lägga mig en normal tid ikväll, om jag själv tillåter det. Vi får la se hur de blir me de! Lova har kirrat gratisbiljett både till Laleh och Anna Ternheim. Jag är lite småsugen på att joina på Laleh. Dock ostämning att det är på Sagateatern, hade varit trevligare om det var på Idun. Men what to do? Har aldrig lyssnat spec. mkt på Laleh, men det var en del i nian. Hur som helst är hon chill och det var tusen år sedan jag var på konsert sist och något måste göras åt saken mina vänner!

Taggar när man kommer kunna steka i rådhusparken igen!!! Snart snart snart (om ca 3-4 mån men det går fort)

Jag börjar gilla Indien mer och mer för varje Historialektion vi har (vår lärare var i Indien nyligen och har styrt upp lektionerna efter det temat lite). Det verkar riktigt chill där alltså må jag säga! Jag tänker mig att det är god vegetarisk mat, asnice temp + sol, trevliga tillmötesgående människor och bara allmänt jävla nice. Han ska checka om det går att ordna att klassen får åka dit, det är ca 0,00001% att det går, jag vet, men det vore riktigt kul om det gick att genomföra! För vår klass är lite för handlingsförlamade för att styra upp klasskassa inför en klassresa, så detta är typ vår enda chans. Det skulle äga att fara på klassresa, sjukt nice.

Plus att jag kanske taggade psykologi lite för mycket i början, har upptäckt att läraren är dryg.... Hennes röst är väldigt annoying och hon snackar självklart hela lektionerna i sträck bara för det. Hon drar jävligt mysko paralleller hela tider (om någon säger något, kan hon börja snacka om nåt helt random och så sitter man och väntar på slutpoängen för att förstå sammanhanget, men då kommer den aldrig...), och hon skriver även fel på tavlan 24/7. Och det är verkligen inte fel på något vis att ha dyslexi men grejen är att jag är övertygad om att hon INTE har det, hon är bara så jävla virrig och borta och jag förstår ju verkligen varför psykologer kallas för hjärnskrynklare. Nej hon e f-u-c-k-e-d   u-p  I tell ya'll!

Nu jag dra ska. Du bra ha det.. Hej da

PS Emma, jävligt lustigt men det blev reggaechauffören ändå för min del, trots att jag missade han först. Fast han hade ingen musik på det sög : ( DS

VAFAN SKA JAG SKRIVA SÅ MKT FÖR???? HEJ DÅ


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi ska steka i sommar! ;D Kolla min blogg, du är utmanad...;D

2009-02-16 @ 21:38:27
URL: http://Walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0