Måndag 9/2-2009

it is those ten seconds
those ten seconds in your head
when you don’t wonder if you’re alright
you’re just hanging around with yourself – with yourself

Har sagt det förr och jag säger det gärna igen; är sjukt less på denna evinnerliga vinter just nu. Speciellt när man måste gå på vägen för att det är 4 meter höga snöhögar över hela trottoaren, mitt i centrum, inte ok. Man ser plogbilar/traktorer överallt, men det märks inte att de gör någon större skillnad. Tänk om man hade ett fucked up samhälle utan en stat som styr och inga lagar osv, då skulle alla vi i Norrland dö, insöade och isolerade! Inte allt för kul kan tyckas.

Men sommar; taggar ljuset, värmen, friheten, all spontanitet och alla roliga saker som man bara kan göra under just sommaren. Är riktigt sugen på festival och det står mellan Arvika och Peace&Love, och jag håller med Molly i att Peace känns som en fjortisfestival lite, men  som sagt äre bra artistutbud i år så jag klagar icket! Nu räknar jag inte bara ned till min 18årsdag (38 veckor kvar!!!!!!!!!!!) utan även till sommaren och det sista sommarlovet. Chill!

Sommar i Almedalen, Visby

Haha, idag berättade Tinika om mitt bästa scenario;  Jag fikandes tillsammans med Johnny Depp samtidigt som vi lyssnar på Beatles, eller ännu bättre: har Beatles uppträdande på en scen framför oss. Är jag så förutsägbar, för det stämmer fan jävligt bra!

Nej, nu ska jag spendera tiden på ett bättre sätt (tro mig, det finns många bättre sätt)

Hejs

P.S Nån måste hjälpa mig med min bloggdesign  NU, det är fan akut!!! Mår illa när jag ser min och vill göra nåt åt det. Orange är min hatfärg nummer ett så det är rätt ologiskt att jag har valt denna design. Men alla är ju ugly så det är som pest eller kolera menar jag, men jag vet att det är många av er som äger på bloggdesign. Hur som helst: HJÄLP! D.S

Kommentarer
Postat av: Monka

Dina problem är enorma, Filippa. Först klagar du på vintern som en annan pensionär och sedan ber du om hjälp för att du har problem att välja bloggdesign..?

I-LANDSPROBLEM SÄGER JAG BARA!

2009-02-09 @ 21:27:00
Postat av: Till Monka

Har jag någonsin påståt att "problemen" är stora? Det är bara tankar som flyger genom huvudet när man lever. Har svårt att tro att en enda person i dessa jävla I-länder (vars syn och levnadssätt förstör vår jord) aldrig någonsin klagar/ har klagat på något helt meningslöst. Kanske är det det som är grejen; vi har det oftast så bra, att vi KAN klaga på sådana oansenliga saker? Plus att har man riktiga problem vilket de flesta människor har, kanske man inte nämner de på en blogg, utan man nämner andra grejer istället.



Hoppas du förstår mig bättre nu my dear friend? Vi får iaf kirra det där med tvspelskvällen, askul ju! :) :) :)

2009-02-09 @ 21:52:53
URL: http://filippen.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Fel, fel, fel hade du :D

Första bilden är från temaveckan, bilden näst längst till höger är från herrgärdan så absolut inte holmsund. Och byxorna ska jag fynda imorgon, haha

2009-02-10 @ 18:21:55
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: Monka

Klart man klagar på småsaker ibland, jag skojade ju bara med dig :P



Jaa, tagga! Vi får höras nästa helg :)

2009-02-14 @ 19:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0