semlor åt folket

Semlorna satt fint, trots att jag inte är kristen och därmed inte fastar (fast fasta har  inte allmänheten gjort i Sverige sen reformationen på 1500-talet, dvs sen efter vi blev protestantiskt. Lika bra det, det är ju bara en i raden av idiotiska religiösa påfund). Jag orkade en hel och 9/10  sen tog det lite stopp. Då bör tilläggas att jag nyss ätit middag 10 min innan. Or else I would have eat'n so much more, Mmmmm!

Det svåraste med ett drygt skolarbete är definitivt att komma igång, det är därför jag som gled in här istället, igen, dryg som jag e. För att göra något åtminstone. Kanske ska jag ta och städa, Hans-Erik sa ju att man kommer på de bästa idéerna när man arbetar med något annat och ens undermedvetna får jobba på istället. För övrigt jävligt lol att de dissar det enda tvprogrammet som jag för tillfället ser (dvs Family Guy) för fotboll. Tv suger!!!!

Jag har JÄVLIGT tråkigt! Jävla arbete som stjäl min fritid när jag ändå inte kan skriva något på det....ARGGHHH! Plus att paint äger photoshop alla gånger

Fresh Blossom (DKNY's nya parfume you know) provades idag och den satt fint alltså. Har bara doftat på den förrut but now I did test it, and it was pretty nice. För vissa parfymer luktar gott vid första an...blick tänkte jag säga men jag får väl säga första an..doft? Hur som helst, vissa tror man e nice, men när man prövar de så stör man sig sjukt mycket på den. I shall buy it when Im rich some time, or when Im lucky.

Hejrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0