Måndag 23/2-2009

Undrar hur många måndagar man varit med om i sitt liv? Jag är inte dryg, så jag tänker inte räkna. Eller jag är nog dryg, men däremot hatar jag allt vad räkning innebär. Ännu en till måndag läggs till på listan iaf. Och samtidigt är det en dag mindre till Estocólmo! Feels great you know.

Idag har jag hunnit förbi Hillevi en schväng. Vi gick ned till hennes förråd för att hämta/lämna grejer, och det är mycket intressant att kika in i andra randoms förråd, det må jag säga! Har bl.a sett en telefon från 40-talet, en assnygg skinnjacka, en amerikansk highschooljacka (ni vet det de där vinröd + vita, med ärmar av läder), en akrylmålning föreställande en person, målat i blå färger, massa gamla 80-tals köksgrejer (kaffekokare, brödrost mm) unt so weiter unt so weiter. Det är mycket som folk samlar på sig under en livstid. Massa skit. Fast skinnjackan var fan jävligt snygg!

Jag vill ha sommar och blad på björkarna

Skorna som Elin provade idag var för övrigt också cpschnügga, you really should buy them! Såg även de äckligt snygga conversen (som jag alltså köpte förra veckan finally) på 59:an, i lila!!!! Det fanns inte lila sådana på Nilson's förra veckan när jag köpte de. Då blev jag ledsen/avundsjuk/fick ett begär efter dessa underbara lila. Då slog tanken mig: Vi människor är ju bara jävligt dryga. Vi nöjer oss aldrig med det vi har, utan ska bara ha mer och mer och mer. Detta leder till dagens problem: Människan suktar efter att få det hon vill ha, samt efter att få det så bekvämt som möjligt. Därav att industrialismen utvecklades mer och mer. Och nu sitter vi här och lever liv i det som kallas lyx, när summan av kardemumman blir att jorden går under om typ 100 år på grund av vårt slappa samt konsumerande levnadssätt. Var det värt det? Så, min slutpoäng är att jag kom på att jag är jävligt nöjd med mina gråa skor.

Imorrn är det semmeldagen, jag taggar som F-A-N, och synd för er som hatar semlor där ute. Det är många som ogillar denna läckerhet av någon mysko anledning; jag menar det består av fett och socker, HUR kan det inte vara gott???? Ät & njut!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Och fler måndagar kommer det bli!!

Kolla min nya blogg, kommer snart igång med den :)

2009-02-23 @ 21:51:47
URL: http://Jennieber.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Enligt min snabba uträkning har jag levt 919 måndagar. Helvete vad mycket det lät som. Du borde ha levt ganska många mindre eftersom du är född i november men orkar inte räkna åt dig :D

2009-02-23 @ 22:05:59
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

men det är ju den där fucking mandelmassan som smakar FÖRJÄVLIGT

2009-02-24 @ 15:34:44
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0