promenaddden

Who cares in a hundred years from now.
All the small steps, all your shitty clouds.
Who cares in a hundred years from now.
Who'll remember all the players.
Who'll remember all the clowns.

Hemvandrad från Sofiehome nu. Har chillat med Emma och Jessica (peter_ och Jessigotten, dvs) och det Ä-G-D-E. Gissa vad nästa mening blir? Du hade rätt; "Ändå chill ändå nice ändå värt"! Du lär dig, fan vad bra! Många eller egentligen alla motsätter sig alltid att jag går hem på nätterna ensam, Men jag förstår inte riktigt varför. Att promenera är asskönt, musiken i mp3'n är underbar och natten äger. Kombinera dessa och det blir en-i-ce-e (fattar du???). Nemen faktiskt, natten är annorlunda. Där finns lugnet och stillheten, avsaknaden av jobbiga människor, bilar, andra dryga grejer. Man är i princip själv (inatt mötte jag en person från Sofiehem till Mariehem) med musiken som sällskap och det är jävligt skönt. Underskattat är det, att gå ensam på natten. För det är ändå chill. Nice. Värt.



Idag har jag lärt mig en del: Grundstenarna (äckligt uttryck ska aldrig använda det igen) i att snabbt redigera bilder, konsten att koka kaffe i perkolator, varför Mohandas Karamchand Gandhi senare fick namnet Mahatma (Maha=Stor, atma=själ), en del i konsten att designa bloggar, historien om kalasjnikovens uppkomst (jag är verkligen inte taggad vapen kan tilläggas) osv etc mm. Varje dag lär man sig något nytt heter det ju, och det stämmer ganska väl va. Tilläggas bör att om man googlar på bilder med mitt namn (det var Hanna som gjorde det, jag är inte tillräckligt narcissistisk av mig för att googla mitt eget namn) så är det första som kommer upp en bild på Lova. Bilden som jag skickade till Glöd och som kom med. Lova finns på Google! Yeah

Alla är vi en del av internets ickefysiska värld på ett eller annat vis. Hade imorrn varit åtta år tidigare hade jag och Lova förmodligen badat på simhallen i 5 h, för att därefter åka skridskor i 2 h. Vi var hurtiga. Längtar till våren, även om jag faktiskt uppskattade vintern och det goa vädret som dagen/natten bjöd på. Wonderful I tell you - just wonderful!

Hoppas alla uppskattar min design asmycket, och att ni ignorerar att visningsbilden är större än menyns bredd. Men det skiter jag i just nu känner jag 'cause it doesn't matter at all. Tagga semlor om 10 dagar förresten!!!

Hejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0