Fredag 16/1-2009

Buffalo soldier, dreadlock rasta:
There was a buffalo soldier in the heart of america,
Stolen from africa, brought to america,
Fighting on arrival, fighting for survival.

I mean it, when I analyze the stench -
To me it makes a lot of sense:
How the dreadlock rasta was the buffalo soldier,
And he was taken from africa, brought to america,
Fighting on arrival, fighting for survival.

 

Jag blir så otroligt lycklig av att åka med reggaebusschauffören så jag kan inte beskriva i ord! Direkt när man kliver in i bussen, ser hans glada och lugna ansikte och den ljuva musiken tränger in i öronen så stänger man av mpthreen på en gång, sätter sig tillrätta, andas ut och chillar hela resan. Man märker hur mkt folk uppskattar honom också, många kommer fram och tackar för resan etc. Jag för min del måste säga något eller göra någon gest åt honom, man kan inte dissa när glädjen är så stor. Man hälsar och säger hej då, åtminstone. Snacka om att ha fattat något av livet: Han kanske inte har ett jobb som anses som jättekul/bra, men han gör nåt bra av det. Inställningen gör allt, och se hur mycket tacksamhet han får tillbaka! Om fler människor var som han skulle världen onekligen vara en bättre plats, det är jag övertygad om. Han är the man helt enkelt.

 

Underbar dag idag, allt har bara asägt så mycket. Bara en lektion dessutom (okej jag hade kör också men förlåt för att jag inte orkar vänta typ 3½ h på nästa lektion då KuHi'n uteblev…), och bild dessutom så då fick jag fortsätta på mitt beatlescollage, sweet. Sen kom Lova förbi as usual på min fredagsbildlektion, alltid trevligt att träffa henne :) Hade även bakat kladdkaka igår som jag tog med mig till skolan och jag hade inte ens smakat en liten bit själv innan, för att det skulle räcka till så många som möjligt. Blev uppskattat av mina kära klasskamrater, men de äger ju så mkt så det är klart de ska ha lite kladdis! Sen blev det stan med Hanna, vi chillade lite med Molly, Linnizz och Emma där ett tag också. Det var kul att träffa alla! Sen gick jag och Hanna till NK och fikade och slapp få skräckhugg i hjärtat av läskiga tomten som brukar stå i trappen, tur att julen är slut så man slipper den. Det var mucho trevligt och vi blev fan kvar där ganska länge, och vi såg även Sverker Olofsson som unnade sig lite fika så här i början på helgen. Poäng till mig för att jag sett en kändis idag, yeah. Sen fick Simon också glada nyheter och det var väldigt positivt! En bra dag helt enkelt, wonderful.

 


 Lille missekisselisse :----)

 

Hillevi hade även färgat håret idag, och jag vet att det inte är av allmänintresse, men det råkar vara så att hon varit blond i snart 3 år nu, och idag blev hon alltså brunett once again. Det blev riktigt fint faktiskt, hon passar så bra både i blont, mörkbrunt, mellanbrunt, rött, ja allt. För min egen del planerar jag att färga håret inom en snar framtid också, är riktigt sugen. Blir mörkt, dvs inte rött igen. Funderar även på slingor, får se hur det blir med det. Fast aldrig slinghätta mer säger jag bara. Inte nice alls…. Har typ men för livet av det….

 

Snart ska jag äta pappas hemgjorda köttbullar och de är så jävla cpgoda så jag taggar det riktigt mycket (köpta köttbullar kan vara det äckligaste som finns…. Usch), sen ska jag försöka att städa bort lite här innan Jessica kommer så att hon inte får en chock och svimmar eller så. Ska se American Beauty, riktigt längesen jag såg den, sen ska hon även sova över, trevligt!! Då ska hon få bli den som inviger min nya gästbok (som jag för övrigt gjort själv, på formen), nice. Imorrn ska jag prova de snygga jeansen på GinaTricot, hoppas de sitter lika snyggt på bara. Man kan ju aldrig vara säker på jeans, det jobbigaste plagget alla kategorier. Nej, nu har jag annat för mig, så I’d better go now. Men ha en finfin helg iaf!

 

Byeee


Kommentarer
Postat av: Who can it be?

Jag mår bara bra, hoppas du mår bra :)

Hur fan kan du veta alla små randomgrejer som ingen annan vet? Ofta du har det i huvet att östra bara hade två linjer förut. Antingen är du förjävla allmänbildad eller så är google din bästa vän!

Disney blir nice! Jag kommer till dig :)

2009-01-16 @ 18:12:42
URL: http://walkingourway.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Jag älskar också reggaechauffören! Typ 99.9% av alla busschaufförer är bitterfittor som inte förtjänar sitt jobb.

2009-01-17 @ 14:45:48
URL: http://miickans.blogg.se/
Postat av: Tinika

Din kladdkaka räddade min dag litegrann, det är lätt att bli emo om man sovit förlite och haft äckelspanska... så TACK!

American Beauty är.. jävligt konstig, och lite creepy!

2009-01-17 @ 14:52:10
URL: http://tinikahaggstrom.blogg.se/
Postat av: PokerHanna

!!! gissa hur mycket jag har tjänat på min reklam nu!!?!?!?! 158 kr!!!!!!:O:O:O:o

2009-01-17 @ 16:27:13
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0