Torsdag 29/1-2009

Picture yourself in a boat on a river,
With tangerine trees and marmalade skies.
Somebody calls you, you answer quite slowly,
A girl with kaleidoscope eyes.


Det är rätt illa när det känns huuur tidigt som helst att komma hem kvart i två. Men så tänker man när man har ett fucked up schema som jag. Speciellt den här terminen vill mig något: sovmorron endast EN dag i veckan (till 10.00) och sen slutar jag aldrig innan tre... ibland efter fyra. Jag kommer aldrig hem innan halv fem, så det man hinner göra är att komma hem och äta middag sen är det bara kvällen kvar. Jävligt ovärt egentligen...

Skönt att idag inte var en sån dag iaf! Hade foto och det var ganska lamt för vi gjorde inget spec, plus att jag hatar att handskas med photoshop osv för jag har inga skills i det. Men vi slutade iaf typ halv elva så då bar det av till Vildis för intag av lunch, sen stekte jag och Elin på stan ganska länge. Det var kul och hon var klantig, men det bästa av allt var fikaaaat. Fika makes my day! Sen drog jag hem och spelade piano and that was a lot of fun. Två tekoppar senare sitter jag här och chillarrrr, ska snart iväg igen. Men innan dess ska jag chilla lite till och lyssna på musik, vilket jag redan gör.

Blir det inte psykologilektion imorrn heller för fjärde gången i rad, så blir jag jävligt irriterad. Då ska någon jävel göra något av det här för jag tål det inte. Cpskola som dissar alla lektioner, jag trodde att det var det som var syftet med skola: Att man går till lektioner och blir utbildad i olika ämnen av lärare, men jag hade nog jävligt fel i den föreställningen för det stämmer inte alls på Midgård.

Converse All Star Light som jag skrev om igår. Asniiiice fast jag vill dock inte ha den här färgen men

Kommentarer
Postat av: Sofia

Lucy in the sky with diamonds, härligt härliga beatles alltså! :)

2009-01-29 @ 20:11:34
URL: http://bananvecka.blogg.se/
Postat av: mikaela

jag tänker typ skita i den där jävla psykologin imorgon (den är säkert inställd) och ta mig en tjuvsovare hehe

2009-01-29 @ 21:08:48
URL: http://miickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0