Måndag 26/1-2009

He walks in the room
air reaches me
skin becomes sheets covering me
fog carves a crack
cuts open wounds
veins made of steel feed all this cold

your words are heavy
but they lack so much substance
to fall is the cure for vertigo

Trevlig dag idag, som så brukar. E det inte nice? Jo! Såg en intressant film på historian om kvinnors kamp för jämställdhet under 1900-talet. Trots att det var ett viktigt ämne så bjöd den på en del skratt ändå, mest från mysko propagandafilmer från USA på 40-, 50-, och 60talen. Men även från en tjej som sa: "And then it happened....Twins!" och det var bara så klockrent. Inte för att ni som läser detta förstår sammanhanget, men tänk på nåt annat rolig som du kan skratta åt istället because laughter is good. Really good you know.

Och man blir fan så äckligt påverkad av reklam (jag hjärntvättas dock mindre med reklam dagligen än vad ni kära tvtittare matas in med), jag och Hanna såg en colaburk ute och jag blev så jävla sugen på läsk, pga den. Jag dricker inte läsk speciellt ofta men jag blev helt enkelt tvungen till att köpa en i kafeterian, och gott var det (men jag köpte inte äckelcola...)! Och vad gör Lova på morgnarna? Skolkar du eller varför är du inte på 77:an... Hmmm? Jag och Emma ser det som ett mysterium.

En tragisk grej är att jag nu lyssnar på mp3 med högtalaren, hellre än att lyssna på den lilla minicdspelaren som jag har till förfogande sen min stereo gick sönder. Av den anledningen att det är bättre ljud i mp3'ns högtalare, än vad det är på den äckliga cdspelaren, och det är fan illa...... ÅHHHHH varför ska mina teknikgrejer alltid gå sönder???? Orkar verkligen inte köpa en ny stereo men jag har ju fan inget val.... om jag inte omges av musik minst 7h av dygnet händer nåt och jag vill inte veta vad.

Hatar att köpa nya teknikgrejer, det är ungefär det jobbigaste man kan köpa. Här är några förklaringar till varför:
1. Det är dyrt
2. Det är drygt
3. Det är svårt att hitta det man vill ha, för det ska alltid vara nån funktion som saknas osv
4. Jobbigt att kolla runt i alla äckliga reklamblad som jag helst vill bränna upp, för att jämföra vilka maskiner som finns på marknaden (för glöm att jag spenderar en lördag på att åka runt till olika affärer och titta på alla prylar)
5. Det känns så meningslöst att köpa nytt när man hade en fullt fungerande sak för en dag sedan....

But that's life you know! Nu ska jag jag go paint my nails. Och glöm inte dagens visdomsord: Lick 'em apple seeds!
(det sista är fullt oförståeligt för alla, även för oss (retardsen i klassen som kommit på det dvs). It makes no sense! But it's funny anyway)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0