midgårds enorma brist på info

Once there was a way to get back homeward
Once there was a way to get back home
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Golden slumbers fill your eyes
Smiles awake you when you rise
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Once there was a way to get back homeward
Once there was a way to get back home
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Ännu en måndag har sett sitt ljus. Dagen blev inte så lång som den borde ha blivit med tanke på att det var 2 feta hål där. Och bliiiir man lite irriterad kanske? Dock inte förvånad: pga att historian uteblev så hade jag ca 2 h hål mellan engelskan och psykologin, och när man äntligen sitter i lektionssalen för att få ha sin första efterlängtade psykologilektion (det var kursstart) så får man veta efter 15 min att lektionen uteblir!!!! HATAR Midgårds jävla brist på information, exakt HUR svårt kan det vara att informera om uteblivna lektioner? Det är inte okej att vara med om liknande scenario typ 5738 ggr varje jävla vecka. Fuck Midgård!!!!!

Hann iaf, då jag stannade på skolan omedvetet i onödan, göra klart mitt konstverk till formen. Det var  ganska positivt för nu slipper jag bli stressad när jag tänker på det imorrn. Eftersom psykologin uteblev så följde Emma med mig till Great Eastern och jag bokade bord för klassens lunch där imorrn, blir mys! Gotttttgotttttgotttt!!! Och vilken tur vi har att det snöar som fan idag så att det garanterat blir skidor på gympan imorrn... not. Varför måste de envisas med skidor och skridskor på gympan när de vet att ALLA hatar det. Hade vi bott i södra Sverige hade vi sluppit både kyla, snö och äckliga utegympalektioner.... Jaja, man ska kanske inte klaga på saker som man ändå inte kan göra speciellt mycket åt, ellerrrrr?

 Jag gjorde ett vuxentest nyligen, var lite nyfiken på resultatet bara. Och svaret blev : "Din ålder borde vara 30 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse"... jag vet inte om det skall tolkas som positivt eller negativt. Förmodligen negativt då 30+ låter jävligt olockande i mina öron... Riktigt jävla olockande...Här är iaf testet om du vill se din mentala ålder, http://www.vuxenpoäng.com/ (försökte länka men det laggar , så kopiera länken bara). Hanna borde göra det, då vi pratat idag om din lite barnsliga sida som framhävts lite för mkt idag :) :) :) :) Glöm inte att skicka din formuppgift!

Taggar bara sommarn lite för mkt. Bilden påminner om högstadiet, övergångsstället man passerade every singel dayyy

Vill att mina skivor från Ginza ska komma nuuuu, men läste på min mail att paketet skickades idag (?), förmodligen så sent för att de kollat runt i 1000 år om Sweeney Todd Soundtrack fanns inne på lager vilket den inte gjorde vilket suger. Men men, jag klarar mig nog ändå :) Några dagar iaf. Har lånat Mamma Mia och Pink Floyd - The Wall. Mamma Mia är ett lite spännande test här, ska se vad jag tycker om den. Har hört starka reaktioner från båda sidor: vissa hatar filmen extremt medan andra älskar den. Själv har jag ingen uppfattning än eftersom jag inte hunnit se den. Men jag har inga förväntningar eller förhoppningar, skall vara totalt likgiltig inför den innan jag ser den. Undrar vad jag kommer tycka om den. Jag har mina misstankar, ska se om de stämmer :)

Taggar imorrrn då Barack Obama äntligen tar Bush plats! Kommer bli intressant att se hur han fullföljer sitt arbete. Han har ganska mycket att fixa och leva upp till, men har det på ett sätt lätt i och med att han verkligen inte KAN sköta saker sämre än Bush gjort. Go Obama!



Kommentarer
Postat av: Monka

Jag borde vara 21.2 år enligt vuxenpoäng.com! :D

2009-01-19 @ 21:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0