Onsdag 7/1-2009

So long ago
Was it in a dream, was it just a dream?
I know, yes I know
Seemed so very real, it seemed so real to me

Took a walk down the street
Thru the heat whispered trees
I thought I could hear (hear, hear, hear)
Somebody call out my name as it started to rain


Hej du! Fikat idag igen, för sjunde gången detta lov (på kafé alltså. Utanför kafé är det väl lika många ggr till). Med Hillevi, och det ägde. Hon blev även ägd när vi gick till Synsam för att justera hennes glasögon och optikern sa :
"Har du nyligen hämtat ut de här?"
H: "Nej, jag har haft dom i 1½ år"
"Jaha, för de här skruvarna ska ju inte sitta här! Tog de inte av dem innan du fick glasögonen?"
Då har hon alltså gått runt med skruvar på glasögonen som inte ska vara där, i över ett år. Även jag har sett de skruvarna, men jag trodde att de skulle vara där! Hahaha, lol. Jag slår vad om att optikern stod och försökte kväva sitt skratt när hon gick in till det andra rummet för att justera glasögonen samt ta bort skruvarna. It was funny anyway!


Jag ba fikar hela jävla tiden liksom ba. Jag föddes på ett kafé!

Ikväll äre Grammisgalan, och jag gillar inte alltför mycket att jag här propagerar för att folk ska titta på tv när jag egentligen HATAR tv, men grammisgalan e faktiskt kul att kolla på. Kommer ihåg 2007 när The Knife vann 6 (!) priser i olika kategorier och ändå inte dök upp för att ta emot priserna. Skickade filmer istället. Det var grymt, de är coolaaaaa. Nu när jag insett vilket privilegium det är att ha tillgång till Spotify (vilket fås via inbjudning) så börjar jag bli jävligt taggad på att fixa ljudkortet till min dator snarast. Anledningen till att jag kan vara utan ljudkort på datorn är att jag har en finfin stereo samt skivor, plus LPspelare med tillhörande skivor. Jag gissar att majoriteten av människor oftast lyssnar på på musik via dator. Eller äckelradio, huuuh. Fast radio Umeå är fan bra, samt den nya rockkanalen som kommit för att dissa Rix Fm (inte mig emot). Men det enda radio jag lyssnar på är typ p1 eller p2 som oftast är på i köket här hemma. Kanske inte så kul men lärorikt. Det är fan intressanta program ibland, en gång var det ett program om Abbey Road t.ex, och me gusta mucho!

Den här mandarinen eller clementin som det faktiskt heter (mandariner har inte importerats till Sverige sedan 70talet. Så ingen har egentligen ätit mandarin, men ändå säger alla mandariner? That's fuckedddd uppp!) smakade lite.... mysko. Som apelsin. Och det är sannerligen inte positivt. Jag känner mig lurad. Ikväll funderar jag på att måla, det var cplänge sedan och det är på tiden! Fan vad kul det ska bliii. Ska bara stanna hemma, är hemma så sällan och ibland vill man bara chilla (fast jag chillar ju ändå alltid, oavsett var jag är eller vem jag är med. Slå upp ordet chilla i ordboken och där finns en bild av mig!). Det är nicccceeeee duvet. Men nu jag dra ska snart. Hej då på dej då




Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

Gumman, ser att du byter visningbild typ varje dag. Bra jobbat! :-) // Emma din kamrat

2009-01-07 @ 19:07:08
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Jenny

43 veckor är inte så länge ;) Du står ut!

Värsta randomfaktan du drog upp om mandariner ;S Hur FAN visste du att det inte har importeras sen 70-talet!? Vet du vad, jag ska inte ens fråga! Det är säkert all fika som har gjort dig så enormt allmänbildad ;)

2009-01-07 @ 19:38:02
URL: http://Walkingourway.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0