Lördag 10/1-2009

Today the first snow went to see the ground
The white and innocent to watch and learn
In silent houses quiet christmas trees
stand sadly wrapped in electricity
Na na na na na na

Är riktigt otaggad på att blogga, men jag kanske är beroende? Hmmm, tål att tänkas på. Men jag blir inte beroende av saker så därmed bör jag inte bli det nu heller. Jag orkar inte att jag är så seg, mitt rum ser inte riktigt ok ut, men jag orkar verkligen inte göra något åt det. Även när jag faktiskt är hemma i några timmar så ligger jag hellre och sover, lyssnar på musik eller något annat. Chilla kallas det. Fast det är ju ganska nice det med. Men mitt rum förblir ostädat.

Inatt drömde jag en mardröm för första gången på länge. Och som alltid när jag drömmer mardrömmar (jag menar verkligen 100% av alla ggr) så drömde jag att någon jag känner väl dog. Den här gången var det Hannas tur :( Och det är så verkligt, så otroligt obehagligt. Hon flyttade iaf till Sthlm av någon anledning och bodde där. Någon gång hade hon gjort något dum mot någon (minns inte vad men du hade typ varit uppkäftig mot nåt random). Den personen hade oturligt nog en massa gangstermaffiakontakter. Förstår ni hur det artar sig? Ett plus ett är lika med.... vadå????? Ja, fortsättningen är som följer: Hanna får ett sms av nån riktigt otäck maffiakille: "Du, stick från Stockholm nu, om du vill fortsätta leva". Men dum  som hon var så lydde hon inte rådet, hon skrattade bara bort det!!! Och sen gick det som det gick, hennes lägenhet var tom och kvar fanns endast hennes mobil (detta kom förmodligen från att Hanna glömde mobilen på festen i torsdags). INTE ROLIG DRÖM!!!!! :( :( :( :(

Drömmar är fucked up. Tänk om verkligheten var en dröm? Då skulle jag fan inte vilja vara med. Nu ska jag socialisera mig med mina bröder lite som är på besök once again, innan middagen. Sen blir det fika på Station för 6:e gången det här lovet (övriga 3 ggr på andra fik) med asbra vännner. STATION!


Kommentarer
Postat av: hanana

HAahahahah!! ojojoj vad jag skrattade när jag läste detta!!:D tur att du blev ledsen iallafall;) hahahah:D

2009-01-10 @ 18:23:36
URL: http://pokerhanna.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

men gumman, mardrömmar SUGER!!! du borde drömma roliga drömmar om till exempel mig :D :D

2009-01-10 @ 22:55:40
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Monka

Blir inte du beroende av saker? Hmm.. Filippa, du kan i alla fall bli sjuuuukt taggad i saker!

Harry Potter, Sweeney Todd, Te OSV.. Så bloggen kanske är en sådan tagg-grej? ;)

2009-01-10 @ 23:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0