söndag o es veeee

Det ÄR så underbart att lyssna på den här skivan och veta att jag om cirkus en vecka skall få se den live. Eller henne, Annika Norlin. Har sett henne 3 ggr men aldrig som Hello Saferide, så det kommer bli nice. Nu börjar man fatta att det verkligen närmar sig till peace, har några saker till man måste fixa innan men mentalt sätt är jag resklar. TAGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?
Jovars!

Apropå detta inlägg, så for jag och Linnéa jättespontant till salvation army (förövrigt dom som pengarna går till när man handlar på Myrorna. Och det är inte rätt människor i den organisationen som får pengarna utan cheferna. Ha det i åtanke ibland, snälla) och träffade Mikael & Kelly senare den dagen. Det är dom  som är dom amerikanska missionärerna, även våra bekanta, från Texas.

Det var faktiskt riktigt kul att få träffa dom igen, dom är sjukt trevliga. Fast förrut har dom ifrågasatt vårt icke-troendeskap, men denna gång nämnde dom inte det överhuvudtaget. Ingen hjärntvätt eller värvningsförsök. Skönt. Blev även bjudna på gratisfika, det ägde :) Här kommer en bild:



Men aldrig hade jag trott att jag, jag menar JAG skulle deltaga på en gudstjänst i mitt liv. Aldrig. Men det var om inte annat lärorikt på ett sätt. För ibland måste man göra saker som kanske inte stämmer överrens med ens tankar, för att på så sätt bli ännu säkrare på sina åsikter. Den dagen jag blir  en religiöst lagd människa, den dagen, den finns inte. Doesn't and will never ever excist. Just so you know.




Träffade även Jenny på söndagskvällen, hon bor i en suteränglägenhet nu över sommaren. För er som inte vet vad suteräng är ska jag förklara fenomenet (som jag inte ens visste fanns!):

Vi gick in genom ytterdörren in till trapphuset, och gick ner en trapp, "källarlägenhet, nice" tänkte jag. Men väl inne i hennes (faktiskt väldigt fina) lägenhet så var marken utanför fönstret???!!!!!! Jag fattade noll, mark däruppe, vi gick ned, och ändå är det marknivå här nere ????? brant backe

knas



Vi hade det iaf mycket trevligt, men ska jag berätta om det så blir inlägget olidligt långt = ingen kommer läsa hela, så därför tar jag the easy way out och skiter i det, ändå smart! okej jag kan kortfatta kvällen i ord: spotify, chill, vegmat, kaffe, te, prat, promenad, gammlia, regn, djur.

snart kommer amandus, cya

oj, märkte nu att det inlägget redan var olidligt långt. ändå värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0