vitorm

Nu sitter jag här, lyssnandes på bandet som jag teoretiskt sett skulle kunnat ha sett live i lördags (inte i praktiken dock =  biljett dyr + jag är fattig student), samtidigt som jag avnjuter this black shit. Koffein i mina ådror säger jag bara. That's the place for it to be.

 

Kom på nu att jag har 4 återstående skolsaker kvar att göra innan jag chilla ordentligt. Varav 2 av dessa är viktiga för betyg i kurserna. Ska försöka beta av den två månader gamla historiaskiten som en promille av min klass hittills gjort. Min tankegång är: "gör skiten så att den blir gjord, men resultatet spelar fan i mig ingen roll längre"

 

Nu ska jag hedra min vän emma med denna bild:

:)))) (bilden hade varit roligare om hela varit skarp dock)

 

Nu slog tanken mig att det faktiskt gått en månad av vegetarisk kost nu, idag! Det var den planen jag hade, att jag skulle vara fri från kött i en månads tid. Det känns inte som att det gått en månad, och nu har jag just kommit igång med vegmaten på rikigt här alltså; så det lär inte bli kött på ett bra tag till.

 

Känns sjukt bra! Och nu när jag äntligen fått bort halscpäckelsjukheten och stressen så känner jag mig pigg, stark och taggad till tusen på denna nyanlända månad! Sommarlov är synonymt med livet, och att leva.

 

Men som sagt; innan livet börjar ska jag göra H-E glad och berätta vad vi lär av historien. Önska mig lycka till?

 

Ut och stek i solen, istället för att ödsla tid här vafan!

 

PS.Jag pratar allt som oftas liiite för högt emellanåt. På psykologin sa jag (högt) "Men emma jag kom ju hit för din skull!!" när läraren stod typ 2 meter bort, Emma och Mikaela tyckte tydligen att det var väldigt pinsamt och dumt. Haha jag bryr mig inte jag gillar ändå inte läraren eller kursen ändå, plus att det jag sa var sant så it doesn't matter!

 

Endast en timme senare gjorde jag om samma sak igen, med Emma och Linnizz fast om en annan person. Sorry Emma om det förstör er relation i framtiden <333 D.S

Vem försöker jag lura? Enda skälet till att jag skriver här är för att skjuta upp arbetet jag redan skjutit upp sen April. ¡Adios amigos!

 


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

Lycka till med historian!! Jag måste säga att det är en präktig bild du har tagit gumman <3<3<3<3<3

2009-06-02 @ 00:16:25
URL: http://magganocarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0