låt mig få sova




Idag har jag upplevt den tröttaste dagen i mitt liv. Jag kan helt enkelt inte beskriva i ord hur sjukt, äckligt jävla trött jag är, det är abstrakt. Ända sedan första millisekunden av vakenhet vid ca 06.45 imorse har jag bara kännt  "AHHHHHH!!!!!" och ändå har jag gått på äckelpsykologi med äcklig störd lärare, haft äckelbild då jag BARA skar passpartouer i 2 ½ h konstant, KuHi då jag iaf fick spela kort med Hanna, samt en sjuuuuukt ovärd körlektion eftersom vi sjöng Gospel (igen, till min förtret). Låtar med religiösa budskap är INTE min grej för er som inte vet.

Hur som helst, slutade så jävla sent, tog mig till stan för att köpa nytt månadskort då det förra tog slut idag. Kom hem typ halv sex, då Lova väntade i mitt rum. Fanns ingen tid att vila, chilla, eller ens andas ut - för klockan 18.00 skulle vi äta middag hos mamma. Drog dit, åt, var där ett tag. Gick därefter till Emma på Sofiehem och chillade med Emma, Jessica, Monica, Molly & Nils. Sen blev folk taggade på fest hos Eve på teg. Var inte jätttetaggad, och Molly & Nils följde itne med. MEn vi drog dit och det var helt ok. Hade förmodligen vart mkt roligare om jag inte vart så trött.....

Just nu vill jag bara sova, sova, sova och ser fram emot en morgondag då jag ska göra INGENTING, och en morgonkväll (ologiskt ord, men ni fattar vad jag menar) då jag får se Hannas nya hår : hon har börjat en ny era som brunett!!!!

Exempel på min trötthet idag :

1. Blåste påe tt glas imorse när jag skulle släcka ett ljus på matbordet.
2. När kassören på Ultrastationen frågade om min ålder (pga av månadskortsköp) så svarade jag att jag var 16 år. Det tog 20 min innan jag kom på att jag faktistk är 17. Och ävendå blev jag tvekis om huruvida jag var 16 eller 17 år, men kom underfund med att nästa födelsedag innebär 18 år, alltså drog jag slutsatsen att jag är 17 år.

Min mp3 gick sönder idag utan att jag gjorde något. Jag har itne gjort något, och det går ändå inte att sätta på den. Vissa förstår det inte, men jag KAN inte leva utan mp3, och jag hade dessutom ny musik på den som jag intelagt in på datorn ännu. Jag har inga pengar att lägga på en ny.

Jag är ordet trött personifierad. Och äckligt less. Tur att Beatles finns.

Kommentarer
Postat av: Monica

Beatles finns ju inte, hah. :)

Men deras musik finns! :D

2009-03-14 @ 14:26:42
Postat av: Jenny

Lät inte som att du har haft en bra dag...men dåliga dagar måste man också ha för att kunna ha bra dagar! Hur ska man kunna uppskatta de bra dagarna om man inte har dåliga ibland liksom?

Det där var smart sagt tycker jag..

Min fredag var iaf jättetrevligt, träning och softandes medkompisar :D

2009-03-14 @ 15:24:00
URL: http://jennieber.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0