Lördag 7/3-2009

I'd rather be a forest than a street.
Yes I would.
If I could,
I surely would.

I'd rather feel the earth beneath my feet,
Yes I would.
If I only could,
I surely would.


Sitter här och väntar på att Lova, Leon och Molly samt Jessica ska komma hit. Emma och Elin kom inte tyvärr, men nästa helg ska vi styra upp riktig gängträff, eller nej förresten Linnizz kommer hem från Thailandet den 16:e... då får vi ta det nästnästa helg istället.

Fatta hur mycket tid man spenderar på att vänta?? Tänk så oändligt många timmar man stått utanför Åhléns t.ex, det är ändå slöseri med dyrbar tid möjligen. Men sådant får man leva med helt enkelt!

Idag har jag och Lova varit busiga, vi gick först till Maxi i det otroligt underbara vädret (det var fan vår där ett tag!!!) med solens varma strålar smekandes våra kinder. Väl på Maxi chillade vi runt och provsmakade frukter som Lova inte hade koll på (Är det här en Mango? Nej, Lol! Är det här Syfilis? Physalis!) och hängde där ett tag. Lova kom även på den briljanta idén att införskaffa en grön pulka. Så så blev det, och vi vandrade därifrån med pulkan samt godis & chips inför ikväll.



Väl ute ur affären så gick vi ner till isen, det var första gången jag gick på älven så det var lite spännande! Lova åkte pulka i en minimal backe, vi fotade, gjorde snöänglar och fotade ltie till. Tänk vilka barn det bor inom en! Let it go through, just do it. Och jävlar vad blöta skor jag fick, kalltkalltkallt KALLT och varför bor man i Norrland? Hem för att förtära grönt te mums.

Nu ska jag bespara er både tid och lidande (två flugor i en smäll liksom, asvärt!) och avsluta detta nu. Ha en N-I-C-E lördagskväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0