Tisdag 10/3-2009

The grabbing hands grab all they can
All for themselves - after all
The grabbing hands grab all they can
All for themselves - after all
It's a competitive world
Everything counts in large amounts

Ojojoj, hur gick denna dag då? Denna så kallade "snälla dag" som jag, Hanna och Elin infört då jargongen mellan oss vanligtvis är hetsk, fylld av elaka kommentarer och en jävla massa svordomar. Jag har fått hindra mig så många gånger idag för att säga elaka saker (vi har dessa konversationer på ett komiskt sätt, ingen tar åt sig), och när jag väl sagt dåliga saker har jag fått börja om om och säga det på ett snällt istället. Hanna tycker dock att allt vi säger blir väldigt onormalt och med sarkastisk underton... vi är så elaka!


Hittade denna bild på Molly & Leon, tagen i nian utanför Hagaskolan. Den är mys och det är så somrigt :)

Väl inne på grafiken så kunde jag dock inte hejda mina hatramsor. Fyfan vad äckligt less jag är på tryck just nu, det är så otroligt tråkigt att det inte går att beskriva i ord. Men snart, snaaaart är det över och även cppasspartouerna är utskurna inom snar framtid. Då ska vi börja med K-ung i centrum (konsttävling, årets tema: beröring) och då blir det måla. Underbart med omväxling.

Hanna hjälpte mig (okej hon räknade hela...) med mitt hemprov i matte efter skolan så now it's finally done! Nu kan jan inte klaga alls. Ska baka en kaka åt henne som tack för hjälpen, och som tack för att hon står ut med mitt fantastiskt dryga jag! Att hon gör det är för mig ett djupt mysterium.

Snart kommer Vilhelm hit, har inte träffat han på 2½ vecka ungefär, så det blir funny. Sen är det DH ikväll 21.00, chill nice värt kallas det.

Vill fylla arton nu för jag är så jävla sugen på tatuering och piercing så det fiiiinns iiiiinte. Tagga noviembre! Nu ska jag avnjuta mitt sweet coffeee.

Kommentarer
Postat av: Anonym

söt bild på oss, jag snor(ar)



sen när är coffe sweet????????????

2009-03-11 @ 21:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0