Onsdag 18/3-2009

Hey, what did you hear me say
you know the difference it makes
what did you hear me say
Yes, I said it's fine before
But I don't think so no more
I said it's fine before
I've changed my mind
I take it back
Erase and rewind
'cause I've been changing my mind

Första glassen på apberget idag, solen stekte i ansiktet  och det var N-I-C-E! Kom relativt nyss hem från Hannis, jag och Elin har chillat där idag/ikväll med brädspel som för övrigt är underskattat (men jag förlorar ALLTID vad fan vill du Hanna????) och annat. Mycket trevligt fast vi har nog lite brain damages allihopa skulle jag tro... men glada är vi i allafall och det är huvudsaken. :---)


dålig bild men jag orkar inte leta upp nån annan, så det får ni vackert tåla!

Och den här veckan är kanske lite för slapp, igår var det inga lektioner, inte idag heller, imorrn bara foto och på fredag är det inte heller några lektioner alls i princip. Man tackar och bockar. Då kan man spendera mer tid i vårvädret innan vintern kommer tillbaka (för det gör den alltid, man blir lurad varje år), positive! AHHH vad trött jag är, nu ska jag gå och lägga mig och förbereda mig mentalt inför klädbytardagen som jag, Hanna och Elin ska ha imorrn (Filippa --> Hanna --> Elin --> Filippa).

För övrigt nice trumföreställning på NorrlandsOperan idag, äckligt duktiga var de! It was kind of funny, yeeees it was. Hejrrrrråå

P.S tagga att fota imorrn på fotolektion, ingen dryg redigering, nej nej nej! D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0