Onsdag 5/3-2009

Vad händer med min musiksmak? Idag har jag bara lyssnat på Depeche Mode och för tillfället på en samlingsskiva med konstiga låtar från 70- och 80-talet. Ingen Beatles, ingen Nirvana, ingen Promise and The Monster, ingen The Knife. Ingenting, bara konstigheter.

But it's funny anyway! Just nu känner jag en underbar doft av Escadas Moon Sparkle som var jävligt populär i somras (sålde slut 24/7 på Kicks osv) och den e niiice. Tänkte köpa en i somras, men Hillevi hann före (syskontelepati att vi ville ha samma parfym av hundratals dofter...?) så jag dissade den. Men ikväll har jag vart med Linnéa och fick därmed låna lite av hennes, smells g-g-g-reat! Bättre än tjejen bredvid mig på bussen som hade använt The Body Shops Bodybutter med apelsindoft.... olidlig bussresa, det var fan hemskt!!!!

Hade iaf astrevligt med Linnéa, och jag fick även träffa hunden som hennes familj helt plötsligt skaffat sig! Jättesnäll och lugn Jämthund, vid namn Sacko. Jag brukar inte vara ett fan av hundar som vissa vet men han fick mig att ändra på mig. Det mer så att jag ogillar idioter som skaffar hundar och uppfostrar de dåligt. Det är aldrig en hunds fel om den beter sig jättekonstigt eller är odiciplinerad, det är ägarens. Som sagt en nice dag, hoppas jag får träffa henne snart igen.



Nu ska jag chi-chi-chi-chilla och andas ut för första gången på en vecka. Det är nämligen inte förren nu som jag sitter hemma asocial på detta lov. Men det är ju kul att umgås så det är på det viset man ska ha det! Nu ska jag passa på att göra sådant som jag aldrig hinner annars, och det är ändå ganska bra.

Hoppas även att Hanna har det mycket trevligt på ön ovanför Gotland som inte heter Öland, utan   ....  ! Suger dock att vi är borta när den andre är hemma detta lov, men that's life I guess

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

åland? hihi

2009-03-06 @ 13:03:52
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0