Charlotta making lasagna

Skrev ju för någon dag sedan att mitt rum var jääävligt stökigt. Och indeed var det jääääävligt stökigt, men idag fick jag  feta städviljan så nu har jag rådit bot på stökigheten = jag njuter av att vara mitt rum. Undanplockning, garderobssortering, dammsugning,sortering av papper, skivor, dammtorkning, spegelputsning och vädring = mitt rum är för nuvarande The Place To Be. Hade det inte redan funnits en plats med benämningen Slottet (E&E's hus) så hade detta varit Slottet alltså. Mitt rum är min  borg.


Umeå är ganska chill. Apropå att vi bor här.

Och mattepluggandet då? Jo jag lånade ju den där jävla dvdskivan men vem fan försöker jag lura? Ofta jag ens skulle försöka plugga? Jag trodde jag kände mig själv, men från och med denna kväll känner jag mig själv jävligt mycket  bättre. Förmodligen bättre än vad du gör. Nej, jag fortsätter med att njuta av livet som ickematematiker, nu ska jag äta en asgod mango, dricka te, duscha och chilla som FAAAN och INTE plugga. Dock njuta av renheten i rummet.

Men först ska jag prova fugly kläder inför lördagens bravader. Yeeees

PS Jenny läser du detta så tycker jag vi ska ses nästa  vecka! Vore nice DS

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

åh jag vill också kunna chilla :( :( :( :( :(

2009-05-11 @ 22:47:10
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du vet att jag läser alla dina inlägg ;p för att jag premunerar på din blogg på bloglovin! ;D Haha, nästa vecka tycker jag att vi borde ses, ringer dig i veckan! Och om du har gratis sms så får du gärna skicka ett sms och påminna mig att jag ska ringa för jag kommer förmodligen glömma bort det...

2009-05-11 @ 23:50:14
URL: http://Jennieber.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0