lady and the tramp

Idag har min röst asägt ännu mer jämfört med igår <333 När jag skulle säga god morgon imorse till Eva (min fars novia, har varit här på besök) så kom det bara luft ur mig. The vocie - was gone! Det suger ganska rejält. Det jobbigaste är ju att man får sömnen förstörd, ligger flera h i sträck och hostar, not very funny nooooo.

Har iaf pallrat mig iväg till Umedalen för att Hanna, Elin,Mikaela och moí skulle slutföra (eller snarare påbörja...Hmmm...) vårat kuhiarbete om Umedalens gamla psykhem. Tog en del bra bilder med MIKAELAS NYVUNNA SYSTEMKAMERA yeah. Stekigt! Vädret var random idag med; sol och regn om vartannat. Men regn med värme i luften är faktiskt nice.

Kom hem till middagen, och när jag såg de andras middagsmat = fläskkotletter blev jag INTE sugen. Trodde jag skulle bli sugen på kött någon gång nu, men det händer bara inte. Don't miss it at all you see. Men pappa var snäll och hade lagat annan mat åt mig, bra eftersom jag var trött och sliten och hade inte orkat göra något själv (sjukis ya know)

 Amandus och Vilhelm var här på middag så då passade vi på att se Lady & Lufsen, och jag har fan inte sett den på minst 10 år, det var så sjukt längesen!!! För övrigt inte konstigt alls att Lady är speedad/har damp i början av filmen eftersom de matar henne med kaffe.....? Hur som helst; när jag hörde siameselåten på engelska så kom jag att tänka på The Knife av någon underlig anledning. Katternas konstiga röster liknar typ Karin Dreijers röst i vissa låtar...knasiiiiiiigt elllllller?????

Här är siameslåten:
Lady and the tramp

Här är en låt med The Knife (kanske inte bästa att jämföra med men den e chillllllll hej då):
Kniven

Now I'll go and have a nice cup of tea yeees indeed I will. Bye then

Kommentarer
Postat av: Anonym

faktiskt! karin dreijer..

2009-05-26 @ 12:13:29
URL: http://blondinmolly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0