solskeeeen!

Idag har varit kanske underbaraste dagen på aslänge; så jävla chill och dessutom underbaaart väder! Studiebesöket på gamla fängeslet på ö-malm var trevligt, och oväntat nog vandrade vi runt i kvarteret och tittade på fler vackra byggnader. Det är inte för inte som öst på stan är mysigaste stadsdelen i Umeå, I will always think that. När vi slutade (astidigt, vi började sent också, älska denna dag <333) så passade jag, Hanna och Linn på att fika på caféet i fängelsebyggnaden; Kafé Göteborg som ingen av oss tidigare besökt.

Blev fan positivt överraskad; det var billigt och hur bra som helst! Det blir många besök dit i sommar, I tell ya'lll. För fattar ni serri : Jag och Hanna skulle dela på en stor chokladboll med cocos, kostade 22 kr. När vi betalat så sa dom "vi kommer ut med fikat sedan" (satt på uteservering) och vi blev konfunderade över varför vi inte fick bollen på en gång. Hur som helst; när dom kom ut blev vi positivt överraskade: Det följde med glass och sås och det var asfint och kostade endast 22 riksdaler (eller t.o.m 11 eftersom vi delade!!!)

Avgör själva på bilden hur VÄRT det var på en skala:



22 KRONOR, 5 av 5 toasters, JAAAA??????

Så dagens eller sommarens tips: Besök Kafé Göteborg!

Nu ska jag chilla vidare och njuta av insikten att det nu vankas långhelg. Även jävligt snart dags för sommarlov. Ikväll blire chill med några men jag har ingen aning om var och hur som vanligt. Men vi vet ju att spontana grejer är roligast så inte mig emot!

Dagens citat á la Häggschtromskij : "Ja, älska våren! Jag ska fan gifta mig med den. Eller nej vänta - sommaren är fan bättre. Jag ska bedra  våren och gifta mig med sommaren!!!"

Kommentarer
Postat av: jenny

Är du helt seriös med fikat!? Det där såg ju asgott ut och så billigt? ;o var det gott kaffe där?

2009-05-20 @ 16:51:38
URL: http://Jennieber.blogspot.com
Postat av: Anonym

ja jag har också hört att det verkar vara sjukt nice på det kafét!! har velat gå dit aslänge :(

2009-05-20 @ 19:38:02
URL: http://blondinmolly.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Göteborg äger! En gång förra vintern fick jag och Julia en sån här lapp där man fick gratis kaffe+nån kaka, så då gick vi dit och fick det, och sen när vi hade suttit och chillat tillräckligt länge kom det ut en kille med ett stort fat med gelehallon som vi också fick gratis, hur snällt som helst!

2009-05-21 @ 03:56:24
URL: http://linniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0