Björkdoft och bilcruisninggg

If I was a bird
I would count my time in pearls
Under my wings you'll find shelter
You'll breed bugs and keep me well fed
And I proclaim the reason why I'll have to fly


The Knife äger verkligen. Trodde inte förrut att jag skulle kunna lära mig att gilla dom, men med lite tid (jag menar lite) så gick det jävligt lätt eftersom det är nice musik. Hahaha; läste även en chill kommentar på youtube som är jävligt sann:
 "Who needs LSD when u have THE KNIFE's music clips?"  N-I-C-E ärom helt enkelt va

Ikväll har jag, även som den förste i världen bortsett från Peter och KuggOla eller vad fan han hette, fått åka som passagerare med Linnizz som chaufför, GRATTIS IGEN VÄNNEN!! Jag satt helt förvånad över hur jävla coolt det var att det var LINNÉA som körde bilen. Det är fan jävligt coolt.


Emma, Elin, Lova och jag fick bevittna Linnizz skicklighet som bilförare yeah

Annars, bortsett från äckelnationella i matte B, så har vi steeekt idag. Ätit gräs, nybakta wienerbröd och känt härliga björkessenser: "Det luktar BJÖRK!!" som Linn uttryckte det lite dampigt.
På tal om björkar så slår vi vad om i min familj om när majoriteten av björkar slår ut i Umeå. Jag gissar på syttende maj, känns ganska rimligt. Well we'll see about that in a few days, yeees indeed we will!

Och HELVETES vad spännande DH var idag!!! Palla vänta en vecka till nästa avsnitt????

Måste även tillägga hur irriterad jag blir på dom återkommande "Första spadtaget för detta nya hus/projekt"spalterna i tidningar, där det är en bild på kommungubbar, som står med kostym och byggnadshjälm och en spade käckt i handen, och leende skövlar en spade jord på stället där något nytt skall byggas.
Som idag: Umeås kommunalråd Anders Ågren och Lennart Holmgren tar första spadtaget för nya skateparken vid hamnen. Irriterande just för att det är en jättetöntig grej som dessutom misstolkas; det är ju inte direkt som att dom där har tagit initiativet till projektet... Visserligen har dom gått med på det i slutändan, men det där är en så typisk "Hej vi bryr oss om unga trots att vi aldrig visar det annars, men vi vill att folk ska gilla oss ändå och rösta på oss"

Detta inlägg blev längre än väntat, men dissa läsningen du om du har bättre saker för dig (vilket jag hoppas att du har, internet & tv = waste of precious time)

Jag uppskattar sovmorron imorrn.

Bye

Kommentarer
Postat av: ELIN

synd bara att du ville spy under hela bilresan

2009-05-12 @ 23:01:02
URL: http://magganocarro.blogg.se/
Postat av: / Filippa

ja, det var ändå tråkigt när jag spydde på er



Det som JAG tycker var synd var att Molly blev dissad, FÖRLÅT MOLLSAN!!!!

2009-05-12 @ 23:23:41
Postat av: ELIN

för det första, VADÅ EMMA! om du läser noga så är det vi båda som har skrivit det där. vi är två på bloggen om du inte har uppfattat de!!!!!! sen för det andra, SÅ FÅR VI INTE KOMMENTARER PÅ NÅGOT INLÄGG!!



och tack till dig som är våran enda kommenterare

2009-05-13 @ 00:04:47
URL: http://magganocarro.blogg.se/
Postat av: Linnéa

hahaha så jävla ful

2009-05-13 @ 11:33:53
URL: http://linniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0